- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ben de bazı kadınların çok şanslı olduğunu düşünürüm.
Ama biliyor musun kadın değerini biraz da kendi belirliyormuş aslında
ben bunu anladım..
Sen ne kadar fedakarlık ediyorsan isteklerinden
ulaşılman kolay ya hani kıymetin de öyle az oluyormuş.
Evlenirken seviyorsun hiç bir zorluk çıkarmıyorsun.
Sırf sevdiğim adam üzülmesin diye.
Altın neymiş, mal mülk neymiş ben sevdiğimle mutlu olayım yeter
diyorsun.
Gözünü o aşk kör ediyor.
Evleniyorsun o sevdiğin adam seni öyle bir üzüyor ki..
Şaşıyorsun. Ama nasıl? Ama biz çok seviyorduk diye..
Ben çevremde hep şunu gördüm.
Hangi arkadaşım maddi olarak zorladı.
Tüm istediklerini açık açık söyledi, çatır çatır yaptırdı.
Gayet kıymetli oldular.
Aşk aşk diye yumurta fiyatına evlendim
kayıngillerimin gözünde
ayy aman ne tokgözlü gelin mi oldum?
Yoooo hakkımı aradım diye edepsiz gelin oldum..
Eşim olacak adam da anam babam saygı duy dedi..
Boşversene benim iyi niyet oldu enayilik
Eger mutlu iliski ,güzellik ve parayla olsaydi ,sanatci diye tabir ettigimiz kisilerin mutlu yuvalari olurdu.
Eger sorunlari cözmeyi bilmekle mutluluk olacaksa,psikologlar bu dünyanin en mutlu insanlari olmaliydilar.
Neden mi bu iki konuya degindim?
Malesef ki,bazi kisiler,hayatinda yapmasi gereken, cesaret edemedigi,yapamadigi degisikligi(bosanmak,ayrilmak gibi) mutlaka bir nedene baglar.
-Ayrilamam akrabalar ve cevre ne der?
-Calismiyorum ya da cocugum kücük ayrilamam gibi.
Sans faktöründen ziyade nisanlilik ve flört döneminde ,birlikte olunan kisinin her dedigini kanun gibi yaparsaniz,
-askim bana haber vermeden teyzeme gitme dedi;mutlaka aramaliyim,niye cünkü beni kiskaniyor,o zaman cok seviyor demektir gibi.
-Kayinvalidem bana laf soktu; olsun o benim büyügüm,ne derse desin, ben askim icin ona da katlanirim,
-Kayinvalidem durmadan birseylere karisiyor,ama benim askim diyor ki,evlenince asla bize karisamazlar,seni ezdirmem,
-Askim cok sinirli,bir defasinda bana cok bagirdi ve beni itti,olsun o dövmek degildir, niye? e bende hakettim,ona laf söyledim.Olsun bizim askimiz o kadar büyük ki ,o bana hic kiyamaz,hem o da cok pisman oldu,sözler verdi ,birdaha hic yapmayacak.Zaten 'Ben Onu EVLENINCE KESIN DEGISTIRIRIM'
Velhasil kelam,gercekten sevmek;
Askim demekle olmuyor
Facebook profilini birlikte acmakla,cok mutluyuz yazilariyla,
Kalpli yastik,mum,ayicik hediye etmekle olmuyor
Sansli azinlik sayilan ,oysa benim bunu,basindan beri ne istedigini bilmek dedigim olay söyle gerceklesiyor;
Esim ve ailesi bilir ki, bana karsi yanlis birsey yaptiklarinda bir dakika bile durmayacagimi ,hemen ayrilacagimi bilir.Istemedigim hicbirseyi yapmam.Ne istemedigimi daha flört ,nisanlilik döneminde söylerim,arkalarindan konusmam , beni sevsinler diye dört dönmem,yani gercek kisiligimi sergilerim,her dediklerine,eger istemiyorsam, asla evet demem.
Bu kadar basit.
Erkekler gidemeyecegini anladiklari anda , farkli davranirlar.
Ve ne yazik ki,erkek anneleri,ogullarini hakkimi helal etmem diye tehdit ediyor,oysa bilseler o üzdükleri gelinlerinin ,kul haklarini asla ödeyemeyeceklerini...
Bizim millet, dinde sadece isine gelen kismi alip uyguluyor.Aman kul hakki mi varmis,evli kisilerin arasini bozmak günahmiymis,umurlari degil.
Sonuc olarak;
Sevgili hanim kizlarimiz,
Ask beyinde olan ,belli kimyasallarin,belli bir süreye kadar size oynadigi bir oyun, ask bir süre devam eder.Arkasindan salt sevgi kalir.
Lütfen askiniz herseyi yener,sevdiginiz kisiyi kesin degistiririm gibi bos hayallere kapilmayin,bir insan basinda neyse sonunda da o olur.
Önce siz mutlu olacaksiniz ki,baskalarini mutlu edebilesiniz.
Sans faktöründen ziyade nisanlilik ve flört döneminde ,birlikte olunan kisinin her dedigini kanun gibi yaparsaniz,
-askim bana haber vermeden teyzeme gitme dedi;mutlaka aramaliyim,niye cünkü beni kiskaniyor,o zaman cok seviyor demektir gibi.
-Kayinvalidem bana laf soktu; olsun o benim büyügüm,ne derse desin, ben askim icin ona da katlanirim,
-Kayinvalidem durmadan birseylere karisiyor,ama benim askim diyor ki,evlenince asla bize karisamazlar,seni ezdirmem,
-Askim cok sinirli,bir defasinda bana cok bagirdi ve beni itti,olsun o dövmek degildir, niye? e bende hakettim,ona laf söyledim.Olsun bizim askimiz o kadar büyük ki ,o bana hic kiyamaz,hem o da cok pisman oldu,sözler verdi ,birdaha hic yapmayacak.Zaten 'Ben Onu EVLENINCE KESIN DEGISTIRIRIM'
Velhasil kelam,gercekten sevmek;
Askim demekle olmuyor
Facebook profilini birlikte acmakla,cok mutluyuz yazilariyla,
Kalpli yastik,mum,ayicik hediye etmekle olmuyor
Sansli azinlik sayilan ,oysa benim bunu,basindan beri ne istedigini bilmek dedigim olay söyle gerceklesiyor;
Esim ve ailesi bilir ki, bana karsi yanlis birsey yaptiklarinda bir dakika bile durmayacagimi ,hemen ayrilacagimi bilir.Istemedigim hicbirseyi yapmam.Ne istemedigimi daha flört ,nisanlilik döneminde söylerim,arkalarindan konusmam , beni sevsinler diye dört dönmem,yani gercek kisiligimi sergilerim,her dediklerine,eger istemiyorsam, asla evet demem.
Bu kadar basit.
Erkekler gidemeyecegini anladiklari anda , farkli davranirlar.
Sonuc olarak;
Sevgili hanim kizlarimiz,
Ask beyinde olan ,belli kimyasallarin,belli bir süreye kadar size oynadigi bir oyun, ask bir süre devam eder.Arkasindan salt sevgi kalir.
Lütfen askiniz herseyi yener,sevdiginiz kisiyi kesin degistiririm gibi bos hayallere kapilmayin,bir insan basinda neyse sonunda da o olur.
Önce siz mutlu olacaksiniz ki,baskalarini mutlu edebilesiniz.
harcamayan kadın makbul degıldır der bır komsum yasca benden buyuk ojesını bıle kendı surmez kuafore gıder surdurur hıcbır yere gıtmeyecekse bıle sabah uyanınca ılk yaptıgı kuafore gıdıp saclarına fon cektırmek olur sanırm 20 kusur yıllık evlı en buyuk kızının yasına ıstınaden hesapladım da oyle olmalı bırde seyı anlatır batan gemıde adamın hem karısı hem metresı varmıs 1 kısıyı kurtarabılırsın demısler karıma cok masraf yaptım onu kurtarın demıs
gercekten bu komsum cok kıymetlıdır kocasının yanında allah daha ıyı etsın tabıı ama oyle canını dısıne takan kanaat eden kadın pek yaramıyor erkek daıma kendınden bırseyler talep etsın ıstıyor kadın ıcın yanı bılmıyorum ben boyle gordum etrafta......
bırde yerı gelmısken soylemek ıstedım hanı kadınlar bır araya geldıgınde anlatılır ya ıste bır komsu vardır marıfetsız becerıksız cırkın vs dır ama kocasının gozunde cok degerlıdır haspam ıste bu konular konusulurken buyuk halamın benı benden alan yorumu cok cok afedersınız bacak arasını ısaret ederek tuuhh sana bır ıse yaramıyorsun deyıp bızlere donerek tukurun suna herkes tukursun der cok gulerım gercekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?