- Konu Sahibi Munevvergul
-
Her kelimesine katılıyorum..Şans tı kader di bunları tarfik kazası yada piyango çıkması gibi olaylar için söyleyebilirsiniz..Ama gerisi bence de kendi seçimlerimiz...
tam olarak böyle işte...
ha tabi ki tamamen görücü usuluyle tanımadan ya da zorla evlendirilenleri ayrı tutmak lazım... onlar şanssız olabilir, ama daha sevgiliyken şiddetle, ihanetle, kabalıkla karşı karşıya kalıp o adamla evlenen kadın kusura bakmasın ama bu kaderi kendi seçmiştir benim gözümde...
Şanslı kadın yoktur...
Akıllı, duygularının esiri değil efendisi olan kadın vardır...
Daha en başta, ilişkinin en başında sert bir karakter çizer, mesafeli.. İlişkisinde bile çok verici davranmaz... Ve bunun ekmeğini ömrü hayatı boyunca da yer...
Ama bazılarımız çok sevince hemen ipleri veriyor... İki başınayken herşey çok iyi oluyor da evlenirken işler bozulmaya başlıyor.. Çünkü sevdiğinin yaptığı hiçbir şeyin farkında olmuyor.. Hemen barışıyorlar, küsüyorlar ama biri alttan alıyor tatlıya bağlanıyor falan... Ama evlenirken aileler giriyor işin içine... Aslında adam aynı adam.. mesafe aynı mesafe.. ilişki aynı ilişki... Kadının koyduğu mesafe kadar yakın müstakbel eşi hala ona... Ve fakat karakteri sert değilse bu kadının ve cıssss yapmadıysa ilişkisinde, erkek kolayı sever... annesine de ezdirir, ailesine de... Nasılsa birbirlerini seviyorlardır...
Erkek en başından itibaren kaybetmekten korkarsa eğer, istediğiniz herşeyi yapar...
Uzun bir konu... uzun uzun da anlatmak isterdim... Çünkü bunun cevabını biliyorum... Bana kızanlar olacaktır... Ama ne yapayım.. cevabını gerçekten biliyorum...
Selamlar,
Gerçektende şans arkadaşlar kim ne derse desin.
Ben de evlenirken ne para ne yakışıklılık aradım sadece huyuna sevgisine kişiliğine baktım.
Hiçbirşeyi sorun etmedim amaa kıymetlide olmadım okadar sıkıntı yaşadımki halada yaşıyorum.
Eşim iyi biri evlenirkende tek tereddütüm buydu çok iyi biri bu nedenle evlenmek istemedim
Sonra oldu işte nasıl olduysa bu iyi niyeti herşeye sesiz kalışı ve kafasına göre takılması delirtti beni.
Para bulur okadar çok ihtiyacım var iken ben görmeden gider araba alır dükkan açar
Evlendim evleneli maddi sıkıntı yaşıyorum
Ve buda hayatımı çok etkiliyor kimseyi davet edemiyorum evime istediğim birşeyi alamıyorum evime
Market alışverişi yapmadım tam 5 senedir parça parça bişeler alıyorum.
Şimdiki alım olsa zengin biri ile evlenirdim en azından eşimle mutsuzsam paramla mutlu olurdum..
Tanıgım çirkin kadınlarda var hayretle onları izliyorum gayet mutlular.
Benide öyle sanıyolar bana çok düşkünmüş sözde düşkünlüğü napıyım yaşattıkları şeylerden görmek bile gelmiyo içimden.
Evde olmayım(markete yada arkadaşıma gidiyorum haberi olmuyo)kapıya vuruyo açmayınca kapıyı ağlayıp kendini perişan ediyo çilingir çağırmalar filan yarım saatte ayağa kaldırıyo milleti.
Ağlanacak halime gülüyorum vallahi
Bazıları gercekten cok sanslı
Merhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Bir sürü sikinti yasadım ve yaşadıklarım beni hem hayata karsı soğuttu hem de özgüvenimi kırdı. Bazen cevreme bakıyorum bazı kadinlar oyle eşinin ailesine uzak duran en ufak bı seyde kıyamet koparan. Ama oyle kiymet goruyorlarki. Hem eslerinden hem de eslerinin ailesinden. Bu bir kıskançlık degil ama kafama takılıyor cogu zaman. Ne bileyim ben her ortamda uyumlu olmaya çalıştım bazı seyleri görmezden geldim ama en kotu seyleri de ben yasadım. Adaletsiz dünya dedikleri bu olsa gerek. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
Herkesin imtihanı farklı yerden. Ben öyle şanslı dediklerinizdenim, ama imtihanım evlat acısıyla geldi..Merhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Bir sürü sikinti yasadım ve yaşadıklarım beni hem hayata karsı soğuttu hem de özgüvenimi kırdı. Bazen cevreme bakıyorum bazı kadinlar oyle eşinin ailesine uzak duran en ufak bı seyde kıyamet koparan. Ama oyle kiymet goruyorlarki. Hem eslerinden hem de eslerinin ailesinden. Bu bir kıskançlık degil ama kafama takılıyor cogu zaman. Ne bileyim ben her ortamda uyumlu olmaya çalıştım bazı seyleri görmezden geldim ama en kotu seyleri de ben yasadım. Adaletsiz dünya dedikleri bu olsa gerek. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
Herkesin imtihanı farklı yerden. Ben öyle şanslı dediklerinizdenim, ama imtihanım evlat acısıyla geldi..
Özenilen hayatlarda neler yaşandığını kimse bilemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?