- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Kesinlikle katılıyorm.. bi laf vardır;erin eş ederse,herkes baş eder..şanslı kadın kv kayınpeder bile korkuyor ondan, diye düşündüğümüz kadınların kocaları akıllı
kimseyi hanımı üzerinde söz sahibi yapmıyor
insanların yanında eşine saygılı davranıyorki,
diğerleride öyle davranmak zorunda kalıyor
ama şuda varki bazan çok sanslı gördüğümüz insanlarında içinde ne fırtınalar kopuyorda biz bilmiyoruz .
parmakta oynatmakta maharet ister canım.Kesinlikle katılıyorm.. bi laf vardır;erin eş ederse,herkes baş eder..
Yani er (koca)n eş yerine koyarsa herkes baş üstüne koyar. Eşte bitiyor bence olay. Büyük konuşmak istemiyorm bayanlar,inş kimseleri de incitmem ama tabiri caizse hiç bi erkeğin parmakta oynatılamayacağını düşünmüyorum (tabir kötü oldu :) ) kadın erkek fıtratı bambaşka ve erkekler kolay yönetilirler
Bu tamamen eşle alakalı bir durum aslındaevet arkadaşım bende aynen böyle düşünüyorum...
biz alttan aldıkça iyice tepemize biniyorlaraman onlar iyi olsun aman yanlış anlamasın dedikçe giden bizden gidiyor...
:)) şimdi bilemedim ne desem ki. Eşimden önce 2 sevgilim oldu ve 2sinden de hiç hakaret kötü söz duymadm. Fikir ayrılıkları oluştu zamanla o nedenle ayrıldm. Burda okuyunca şok oluyorm hakaret bağırma dayak vs.. nasıl oluyor anlayamıyorm. Hiç yaşamadm çok şükür. İnş kimse de yaşamaz.. deveye diken .. işine inanmıyorm. Ben çok hassasımdır sanırım bu nedenle de hassas davranılıyorparmakta oynatmakta maharet ister canım.
yani bizde yok. sen de varsa ders alalım
Mümevvergül mü yazdı acep diye ön sayfaları taradım..3 senelik konuyu neden hortlatırsınız ki? Amaç nedir yani?
Ben o bahsettiğin kadınlardanım canım iyiyken kötülük gördüm şimdi kötü kadının dibiyim benden kıymetlisi yokMerhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Bir sürü sikinti yasadım ve yaşadıklarım beni hem hayata karsı soğuttu hem de özgüvenimi kırdı. Bazen cevreme bakıyorum bazı kadinlar oyle eşinin ailesine uzak duran en ufak bı seyde kıyamet koparan. Ama oyle kiymet goruyorlarki. Hem eslerinden hem de eslerinin ailesinden. Bu bir kıskançlık degil ama kafama takılıyor cogu zaman. Ne bileyim ben her ortamda uyumlu olmaya çalıştım bazı seyleri görmezden geldim ama en kotu seyleri de ben yasadım. Adaletsiz dünya dedikleri bu olsa gerek. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
canım bazı kadınlar şanslı evet ama ben bu şansın onların anne ve babalarının iyi olmasından (anne babanın yaptığı iyilikler çocuklarının ayaklarına seriliyor.)sonra sınav biliyosun genç yaşlı çocuk demiyor çocukken yada büyünce bir sınavı vermek veya veremmekten vb.nedenlerle yaşıyorlar, yaşıyoruz bu hayatları.eğer bunlardan değilsede şayet bu bir sınav senin için inşallah sınavını verirsin ve mükafatını alırsın.Merhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Bir sürü sikinti yasadım ve yaşadıklarım beni hem hayata karsı soğuttu hem de özgüvenimi kırdı. Bazen cevreme bakıyorum bazı kadinlar oyle eşinin ailesine uzak duran en ufak bı seyde kıyamet koparan. Ama oyle kiymet goruyorlarki. Hem eslerinden hem de eslerinin ailesinden. Bu bir kıskançlık degil ama kafama takılıyor cogu zaman. Ne bileyim ben her ortamda uyumlu olmaya çalıştım bazı seyleri görmezden geldim ama en kotu seyleri de ben yasadım. Adaletsiz dünya dedikleri bu olsa gerek. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
Merhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Bir sürü sikinti yasadım ve yaşadıklarım beni hem hayata karsı soğuttu hem de özgüvenimi kırdı. Bazen cevreme bakıyorum bazı kadinlar oyle eşinin ailesine uzak duran en ufak bı seyde kıyamet koparan. Ama oyle kiymet goruyorlarki. Hem eslerinden hem de eslerinin ailesinden. Bu bir kıskançlık degil ama kafama takılıyor cogu zaman. Ne bileyim ben her ortamda uyumlu olmaya çalıştım bazı seyleri görmezden geldim ama en kotu seyleri de ben yasadım. Adaletsiz dünya dedikleri bu olsa gerek. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?