Bazı kadinlar cok mu şanslı? Yoksa yanılıyor muyum?

Kesinlikle katılıyorm.. bi laf vardır;erin eş ederse,herkes baş eder..
Yani er (koca)n eş yerine koyarsa herkes baş üstüne koyar. Eşte bitiyor bence olay. Büyük konuşmak istemiyorm bayanlar,inş kimseleri de incitmem ama tabiri caizse hiç bi erkeğin parmakta oynatılamayacağını düşünmüyorum (tabir kötü oldu :) ) kadın erkek fıtratı bambaşka ve erkekler kolay yönetilirler

parmakta oynatmakta maharet ister canım.
yani bizde yok. sen de varsa ders alalım

evet arkadaşım bende aynen böyle düşünüyorum...

biz alttan aldıkça iyice tepemize biniyorlar aman onlar iyi olsun aman yanlış anlamasın dedikçe giden bizden gidiyor...
Bu tamamen eşle alakalı bir durum aslında
Benimde kv de sorunlarım var çok fazla hata yaptı belki kimsenin tahammül edemeyeceği şeyler ben ya hiç cevap vermedim yada usulünce şu şu söylediklerin doğru değil ve ben bundan rahatsız oluyorum dedim o kadar
Eşime yansıtmadım çoğu zaman bi iki kez anlatmak durumunda kaldım ve şikayet olarak düşünme sadece paylaşabileceğim tek insan sensin zaten düzelmez sen birşey söyleyip kırma annen baban diye onuda sakinleştirdim
Sonuç eşim annesiyle kendisi konuştu
Ben evlendim annem babamsınız ama benim bir ailem var artık
Benim ailem llina biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde eşime saygı duyacaksınız yuvamın huzurunun bozulmasına kim olursa olsun izin vermem dedi ve konuyu kapattı

parmakta oynatmakta maharet ister canım.
yani bizde yok. sen de varsa ders alalım
:)) şimdi bilemedim ne desem ki. Eşimden önce 2 sevgilim oldu ve 2sinden de hiç hakaret kötü söz duymadm. Fikir ayrılıkları oluştu zamanla o nedenle ayrıldm. Burda okuyunca şok oluyorm hakaret bağırma dayak vs.. nasıl oluyor anlayamıyorm. Hiç yaşamadm çok şükür. İnş kimse de yaşamaz.. deveye diken .. işine inanmıyorm. Ben çok hassasımdır sanırım bu nedenle de hassas davranılıyor

Çok yakın bir arkadaşım da senin gibi düşünüyordu ve bir söz söyledi hala hatırlar hatırlar gülerim Milletin şeyi altından benim ki teneke herhalde yoksa bu kadar değer görememezlik olamaz derdi

Ben o bahsettiğin kadınlardanım canım iyiyken kötülük gördüm şimdi kötü kadının dibiyim benden kıymetlisi yok

Herkesin bu hayatta sinavi var.maneviyatin gucluyse eger her sorunun sinav oldugunu dusunursen emin ol daha farkli bakarsin.evet mutlu kadinlar var.bende onlardan biriyim evlilik konusunda.ama benimde baska sinavlarim var..hayat sadece evlilikten ibaret degilki..

Herkes ulasamadigina sahip olan kisiye imrenir.
Bekar bir arkadasim atandi ilk yilinda.ne guzel gic sikinti cekmedi diyorum bekarken atandi diyorum.3 yildir evliyken kpss ilettiyle ugrasiyorum.ama oda bana imreniyor.esimle uyumuma mutluluguma imreniyor..cunku sevilmeye hasret evlenmek yuva kurmak istiyor.
Kimide cocuk hasretiyle yanip tutusuyor...kimi genc yasta sevdiklerini kaybediyor..kimi bebegini topraga veriyor..kimi ise mutluyken onu bekleyen sinavlardan bi haber yasiyor..
Yani heran mutlu olacagimizin hic bir garantisi yok.
Bizim ser gordugumuzde hayir hayir gordugumuzde ser olabilir..
Belkide sizi bambaska hayatlar bekliyordur..simdi mutsuzsaniz hep mutsuz olacaginiz anlamana gelmiyor..bekleyin,inanin sabredin..

canım bazı kadınlar şanslı evet ama ben bu şansın onların anne ve babalarının iyi olmasından (anne babanın yaptığı iyilikler çocuklarının ayaklarına seriliyor.)sonra sınav biliyosun genç yaşlı çocuk demiyor çocukken yada büyünce bir sınavı vermek veya veremmekten vb.nedenlerle yaşıyorlar, yaşıyoruz bu hayatları.eğer bunlardan değilsede şayet bu bir sınav senin için inşallah sınavını verirsin ve mükafatını alırsın.

Bence iş este bitiyor yanındaki adam gibi adam olduktan sonra hep değerli olursun bunun parayla alakasida yok eşine değer verir .benim esim öyle mi hayır ben kendini savunurum benim şahsında boyle​

atalar hiç bi zaman boşa konuşmamış arkadaş ben bunu bilirim bunu söylerim. deveye diken insana bişe yapan yarar.

sıkıntıların varsa kesinlikle mesafe koy ... yoksa koyma ama varsa durma yaa o ortamda derdin ne ki duruyon tatlım...durma kaççç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…