• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

ema şu bdvde yıllardır trollük görevini başarılı ile ifa ediyorsun ve çizgini hiç bozmuyosun cidden tebrik etmek istedim artık
kazenle mune artık bi madalya taksınlar sana ya
hormonmuş lafa bak
her hormon taşıyan kadın gidip evli erkeğe mi yapışıyo
O hormon her kadında aşırılık göstermiyor
Aşırılık gösterene böyle evli erkeğe sarılıyor

Niye ucuncu sahislar genelde sekreterler oluyor onu da anlamiyorum. Benim hikayemde de oyleydi.
Evet filmlerde bile öyle. Garip bir para hırsı kadını erkeğe adım artırıyordur ve ya iste ben ona maaş veriyorum o da bana söyle böyle yapsın mantığı kadına yaklaştırıyor . Zaten bizim ülkemizde sekreterlik çoğu yerde farklı anlaşılıyor. Hele hazimsiz parayı sonradan bulanlar tarafından .

Ben konu sahibini merak ettim. Nerede? Konuyu acti ortaliklarda yok.
Birkac kisi sormus hic cevap vermemis. Neden boyle bir konu actin diye. Bende sormak istiyorum: hayirdir konu sahibi neden bu konuyu actin? Senin de bir aldatilma hikayen mi var yoksa burada sosyal bir deney mi yapiyorsun?
Yine sormuslar cevap vermemissin. Ben de soruyum tekrar. Boyle bir konuya gulme emojisi neden koydun? Cok gulunecek bir konu degil. Tezin icin burada anket mi yapiyorsun yoksa?

Evli adam gidip o bazi kadınlarla olmuyor da o kadınlar gelip zorla evli adamlarla birlikte
mi oluyor? Ortada yanlis bir sey varsa iki tarafa da ait üstelik evli olan erkek,verdiği sadakat sözünü de yerine getirmiyor.Takildigim kısım konunun sunulus şekli.Yine ortak yapilan bir eylemde suclu taraf sadece kadin olarak lanse ediliyor.Kadın bile kadına bu kadar düsmanken,ataerkilliğin cefasını daha çok çekeriz biz.

Benim gözlemlediğim 2 tür kadınlar var yaşlı olup kocası öldüyse evlenmeyen birde durumu iyi olsa dahi kocasız yapamayan

Aslinda boyle 5 para etmezlerin birbirini bulmasi bir yonden iyi. Sepetimizdeki curuk elmayi ayiklamis oluyoruz boylece. Yani hayatimizdaki adamin 5 para etmez biri oldugunu ogreniyoruz ve hayatimizdan cikariyoruz. Cevre temizligi iyidir. Iki pislik birbirini bulmus oluyor.

Erkekler kuyruk salladığı için! Neden kadınlara nefret kusmak için bahane üretmeye çalışıyorsunuz? Evlilik eşler arasındadır, dışardan insanların sizin evliliğiniz üzerine bir yükümlülükleri yok. Eğer kocanız sizi aldatıyorsa, bu aldıttığı kadının değil KOCANIZIN SUÇUDUR.
bu zaten hepimiz bildiğimiz için kadın kısmını sordum en büyük suçlu kocalar

Sizin mesajiniz uzerinden diger goruse atifta bulunmak istedim
Sadece kadina saydirip kocasi masum bir kurbanmis gibi davranan kadinlar var.

Tabi ki oteki kadinlarin yaptigi kabul edilemez.. Evli bir erkekle bile bile birlikte olmak tek kelimeyle karaktersizliktir.. Ama evli olupta eslerine ihanet eden erkekler cok daha suclu benim gozumde.
tabikide oyle bunu biliyorun zaten sorma gereginde bile bulunmadim

Back
X