- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi EflatunBarbie
Böyle hassas bir konu açıp gülme emojisi koyan biri psikolojik olarak ne yaşamış ben de onu merak ediyorum...ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle hassas bir konu açıp gülme emojisi koyan biri psikolojik olarak ne yaşamış ben de onu merak ediyorum...ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya![]()
O hormon her kadında aşırılık göstermiyorema şu bdvde yıllardır trollük görevini başarılı ile ifa ediyorsun ve çizgini hiç bozmuyosun cidden tebrik etmek istedim artık
kazenle mune artık bi madalya taksınlar sana ya
hormonmuş lafa bak
her hormon taşıyan kadın gidip evli erkeğe mi yapışıyo
Evet filmlerde bile öyle. Garip bir para hırsı kadını erkeğe adım artırıyordur ve ya iste ben ona maaş veriyorum o da bana söyle böyle yapsın mantığı kadına yaklaştırıyor . Zaten bizim ülkemizde sekreterlik çoğu yerde farklı anlaşılıyor. Hele hazimsiz parayı sonradan bulanlar tarafından .Niye ucuncu sahislar genelde sekreterler oluyor onu da anlamiyorum. Benim hikayemde de oyleydi.
bu zaten hepimiz bildiğimiz için kadın kısmını sordum en büyük suçlu kocalarErkekler kuyruk salladığı için! Neden kadınlara nefret kusmak için bahane üretmeye çalışıyorsunuz? Evlilik eşler arasındadır, dışardan insanların sizin evliliğiniz üzerine bir yükümlülükleri yok. Eğer kocanız sizi aldatıyorsa, bu aldıttığı kadının değil KOCANIZIN SUÇUDUR.
tabikide oyle bunu biliyorun zaten sorma gereginde bile bulunmadimSizin mesajiniz uzerinden diger goruse atifta bulunmak istedim
Sadece kadina saydirip kocasi masum bir kurbanmis gibi davranan kadinlar var.
Tabi ki oteki kadinlarin yaptigi kabul edilemez.. Evli bir erkekle bile bile birlikte olmak tek kelimeyle karaktersizliktir.. Ama evli olupta eslerine ihanet eden erkekler cok daha suclu benim gozumde.
sinir bozukluğu ?Böyle hassas bir konu açıp gülme emojisi koyan biri psikolojik olarak ne yaşamış ben de onu merak ediyorum...
sinir bozukluğu ?Böyle hassas bir konu açıp gülme emojisi koyan biri psikolojik olarak ne yaşamış ben de onu merak ediyorum...
Peki?sinir bozukluğu ?
Düşük özdeğer. Kendini değersiz hissetme. Kendini düzgün bir ilişkiye layık görememe. Durum tamamen psikolojik.yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya![]()
Kız öyle yazdığım için uyarı almışım ne yazaydım iltifat mı edeydimİyiki ağzını bozmak istememişsin :)