Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Benimki de bana Brad Pitt vallahi Ama her gün çevresinde cıvıl cıvıl genç kızlar var, kıskanmiyorum yani. Bak şimdi böyle açık açık yazınca rahatsız oldum

Benimki de bana Brad Pitt vallahi Ama her gün çevresinde cıvıl cıvıl genç kızlar var, kıskanmiyorum yani. Bak şimdi böyle açık açık yazınca rahatsız oldum

Teoride hepimiz cool kadinlariz canim ne kiskanacagiz
Yasli bir kadin kasiyer kocama gülümserken konusurken agzimdan gözümden atesler cikica anladim ben o sandigim kadin degilmisim

Kargaya yavrusu şahan gibi gelir napacan karısı kıskanacak bi tarafını biliyorki karısı olmuş.. sadece sizdenmi kıskanıyor kadınlar eşlerini yoksa genelmi..?

Teoride hepimiz cool kadinlariz canim ne kiskanacagiz
Yasli bir kadin kasiyer kocama gülümserken konusurken agzimdan gözümden atesler cikica anladim ben o sandigim kadin degilmisim
Dimi dimi Ben 29'um ama 18 gösteriyorsun derler hep, hamile olduğuma şaşırırlar falan. Öyle avutayim bari kendimi. Yok cAniiim niye kiskanayim ben de genç gösteriyorum

Iste gormek istedigimiz kadin profili ❤ ..endise etmesi gereken o, nokta.
Ben yalnızlığı çok seven biriyim birine bağlanmam çok zor oluyor kova burcuyum da :) bide duygusal değilim romantiklik desen hiç yok yani erkek bu ya olsa da olur olmasa da benim için kılımı bile kıpırdatmam teşekkür ederim benim de temennim bu önde tüm kadınlarımız için

Dimi dimi Ben 29'um ama 18 gösteriyorsun derler hep, hamile olduğuma şaşırırlar falan. Öyle avutayim bari kendimi. Yok cAniiim niye kiskanayim ben de genç gösteriyorum

Valla ben de ayni durumdayim minyonum eismin yaninda ona havali davranip cool görünüyorum, o garibim de kisaknmiyor saniyor
Icimde nasil yirtici bir hayvani zor zaptediyorum akli cikar bilse
Miaovvvv diye tirnaklarimi cikarasim geliyor, basinin üzerine tüneyip bakana pati atasim geliyor
almanyadayim burada kafam rahat bakan olmuyor malum herkes mi yunan heykeli olur 180 den asagi adam yok herkes rahat
Ama türkiyeye gelince ben yanindan ayrildigim an birini yaninda buluyorum illa ki
cocugu esime verip alisveris yapiyorum herkes ay ne tatli cocuk diye geliyor esimin yanina
Ben varken de gelin ya anasiyim onun yanina gelince gidiyorlar
Iki sene önce bu sekildeydi daha da avmye gitmedim türkiyede
bakalim bu sene neler yasanacak, cocuklari da büyüttüm

Benimkinin de sesi fena. Bazen konuşma başkasıyla diyesim geliyor. Amaan işte kuruntu, milletin işi gücü yok bizim.kocamiza mi sarkacak

Ben eşime bakanlardan çok eşim bakarsa kafasını kırmak istiyorum
kim bakarsa baksın eşime çokta umrumda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…