- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi moveon1881
-
Sizde peygamber sabrı var bence.Kadındaki yüzsüzlüğe inanamıyorum ya.Allah ıslah etsin öyleleriniBenimkine instagramdan gelen mesajları okusanız sinirden delirirsiniz hele bi tanesi var ortak bir sosyal projede yardımcı oluyor başka bir sürü insan gibi ama her paylaşımda öyle yorumları var ki sanki sevgilimin eşiymiş gibi böleçok gülüyorum ona ben bana mumlar çiçekler hazırladığı bir akşam zırt pırt mesaj yazıyordu şiir filan oda el ele tutuştuğumuz o romantik anı çekip kadına mesaj attı sevgilim çok teşekkür ediyor şiir için tam durumumuza uygun saygılar diye :) kadın hiç istifini bozmadı hala devam napayım şimdi başka şehirde zaten baya uzakta bir değil iki değil 45 -60 yaş kadınların gözbebeği benimki
Siz onun avukatı mısınız?esine asilan birkac kadin oldu deyince neden butun avrupa olarak anladiniz?
ayrica milananin sizin cirkin soyleminizle “uzun bacakli tas” olmadigini nereden biliyorsunuz?
kadina kafayi takmissiniz bakin o sizi engelledigi halde alintiliyorsunuz. sinirinizi bilerek konusun kimsenin esine,ailesine iftirada bulunmayin. size son mesajim.
Valla ben 31 olcam bu şubatta sevgilim 52 olcak ocakta endişe etmesi gereken ben değilim o yüzden çok rahatım önümüzdeki yaz evleniyoruz zaten heralde anlar kadın anlamasa bile yapabileceği bişey yok ben üzülüyorum sadece onun adına dalga geçip pişman oldum çoğu kez Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyeyimSizde peygamber sabrı var bence.Kadındaki yüzsüzlüğe inanamıyorum ya.Allah ıslah etsin öylelerini
Vuhuuuu severiz johnny deppBu arada benim ki Johnny Depp aynısının tıpkısı :) yeminle
Bende bayılıyommmmm yerimVuhuuuu severiz johnny depp
kocasını bradpitt sanmasa evlenmesdi zaten sevdiğini insan farklı görür,sen de kadın olarak iş yapmanın haricinde adamlarla samimi olma,mesaj atma,arama.Kadın kıskanır tabi sevgilisini,kocasınıSevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Iste gormek istedigimiz kadin profili ❤Valla ben 31 olcam bu şubatta sevgilim 52 olcak ocakta endişe etmesi gereken ben değilim o yüzden çok rahatım önümüzdeki yaz evleniyoruz zaten heralde anlar kadın anlamasa bile yapabileceği bişey yok ben üzülüyorum sadece onun adına dalga geçip pişman oldum çoğu kez Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyeyim
Ya yorumlara baktim da hayret ettim
Burda goruyoruz adam karisini aldatiyo kadin adamla barisiyor ama ikinci kadina nefret kusuyo hayatini kaydirmaya calisiyor.
Bi kadinin sizi esinden kiskanmasi icin sizin adama asilmaniza gerek yok adam size asiliyorsa da kadin sizi kiskaniyor. Ya da kadinin gozuyle siz guzel bi kadinsaniz tamam bitmistir potansiyel rakipsinizdir esinizden kiskanmamasi icin tek bi sebep yoktur.
yani anlamiyorum ki burda yorum yapanlar niye kendine gore yorum yapiyor ki? Ben de hic kiskanc bi insan degilim kiskanmam icin anca kadinin gozumun onunde adami ayan beyan ayartmaya calismasi gerekir. Ama ben azinlik gruptayim bunun farkindayim kadinlarin yuzde 90inin yukarda bahsettigim gibi oldugunu goruyorum ve konu sahibini suclamiyorum.
Genislikle esini ovmek arasinda baglantiyi kuramadim?Brad pitt kim köpek yaa, benim kocam daha yakisikli
Ya o degilde benimde bir arkadasim kocasini över, koca övmek de neyse anlamiyorum
Kiskanmiyormusunuz ya böyle baska kadinlara kocanizi överken, bu ne genislik
Kocasi da esime karisini anlatiyor yeri gelince övüyor
Biz cift olarak bunlari dinliyoruz, bize ayip geliyor böyle seyler
Artik görüsmeyerek rahatladik
Hayir hakli olsalar bu kadar rahatsiz olmam idare ederim de gülesim geliyor bazen
Kesinlikle, kendilerini baya ele verdilerO kadınlar kim anladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?