Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Sizde peygamber sabrı var bence.Kadındaki yüzsüzlüğe inanamıyorum ya.Allah ıslah etsin öylelerini

Eşimi seviyorsam -ki seviyorum- Brad Pitt gelse sırf meraktan bakar geçer giderim. Ama eşimi de uçan kuştan kıskanmam.

Ben de erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum. Ben eşlerin beni kıskanması için zemin hazırlamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz ki?

He ayda yılda bir yol üstümde bir yere falan bırakırlar. Yıllardır aynı ortamdayız abla/abi diye hitap ederiz.

Geçmiş yıllarda benden bağımsız sırf karısının tuhaf psikolojisi yüzünden iş arkadaşım beni başka bölümde çalışıyor diye belirtmiş. "Gelirse haberin olsun he" demişti garibim..

Siz onun avukatı mısınız?
Yoksa ikinci hesabı mı?
Takmadım ona tanımam etmem
Sadece konulara girip kocam da kocam demesi zaten ne kadar kendine güvensiz biri olduğunu gösteriyor
Kendine güvenli gibi gözüküp aslında özgüveni yerlerde olan biri bana göre
Kocasını da beğenmiyor belki de burda kocasının reklamını yapıyor
Atsın bir resim görelim koçişi ne tip biri
Kendi yanında bile asılınıyormuş
Bu gurbetçi tayfa kendini şurda gelip biz Avrupa lıyız triplerine giriyor ya çok gülüyorum

Sizde peygamber sabrı var bence.Kadındaki yüzsüzlüğe inanamıyorum ya.Allah ıslah etsin öylelerini
Valla ben 31 olcam bu şubatta sevgilim 52 olcak ocakta endişe etmesi gereken ben değilim o yüzden çok rahatım önümüzdeki yaz evleniyoruz zaten heralde anlar kadın anlamasa bile yapabileceği bişey yok ben üzülüyorum sadece onun adına dalga geçip pişman oldum çoğu kez Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyeyim

Dunya ahiret kardesim olsunlar, üç erkek is arkadasimizla ayni ofiste calisiyoruz. Ucu de eli yuzu düzgün tipler. Ama hicbirinin esinden bir kiskanma vs gormedik. Ya da hic boyle muhabbetlere prim verecek davranislarimiz olmadi. Siz onlarin kiskandigini nerden biliyorsunuz ki?

kocasını bradpitt sanmasa evlenmesdi zaten sevdiğini insan farklı görür,sen de kadın olarak iş yapmanın haricinde adamlarla samimi olma,mesaj atma,arama.Kadın kıskanır tabi sevgilisini,kocasını

Iste gormek istedigimiz kadin profili ❤ ..endise etmesi gereken o, nokta.

Mesafeli olun.

Sorun ortada kalkar.

Ayrıca belki de siz fazla hoş bir kadınsınız belki de ondan kıskanıyor olabilirler mi

Brad pitt kim köpek yaa, benim kocam daha yakisikli

Ya o degilde benimde bir arkadasim kocasini över, koca övmek de neyse anlamiyorum
Kiskanmiyormusunuz ya böyle baska kadinlara kocanizi överken, bu ne genislik
Kocasi da esime karisini anlatiyor yeri gelince övüyor
Biz cift olarak bunlari dinliyoruz, bize ayip geliyor böyle seyler
Artik görüsmeyerek rahatladik
Hayir hakli olsalar bu kadar rahatsiz olmam idare ederim de gülesim geliyor bazen

Benimki Brad pit degil daha yakışıklı ama kiskanacagim hareket yapmıyor yaparsada eşime kızarım :)

İlk evliliğimde hiç kıskanmazdım aksine kıskançlık dünyanın en ilkel duygusu derdim Şimdi bakarken nazarım değecek diye korkuyorum adama ama kendimi bildim bileli tanıdığım halde benim olduktan sonra böyle hissetmeye başladım. Ama kimse de üstüne atlayacak diye korkmam. Gereksiz kısıtlamalara, özellikle kendimi küçük duruma düşürmeye gerek yok. İş yerinde bir sürü kadın çalışıyor, çok güzel kadınlar da var biz konuşurken selam gönderirler bana ama muhasebede bir kadın var üstelik şirkette kimsenin dönüp bakmayacağı bir tip onunla işi varsa sinirden beynim yanıyor.

Bazı kadınların kıskanması için partnerlerinin yakışıklı olmasına falan gerek yok. Maymundan hallice de olsa kıskanıp, acayip tavırlara giriyor bazı ruh hastaları. Sadece acıyorum içimden.

Ya yorumlara baktim da hayret ettim
Burda goruyoruz adam karisini aldatiyo kadin adamla barisiyor ama ikinci kadina nefret kusuyo hayatini kaydirmaya calisiyor.
Bi kadinin sizi esinden kiskanmasi icin sizin adama asilmaniza gerek yok adam size asiliyorsa da kadin sizi kiskaniyor. Ya da kadinin gozuyle siz guzel bi kadinsaniz tamam bitmistir potansiyel rakipsinizdir esinizden kiskanmamasi icin tek bi sebep yoktur.
yani anlamiyorum ki burda yorum yapanlar niye kendine gore yorum yapiyor ki? Ben de hic kiskanc bi insan degilim kiskanmam icin anca kadinin gozumun onunde adami ayan beyan ayartmaya calismasi gerekir. Ama ben azinlik gruptayim bunun farkindayim kadinlarin yuzde 90inin yukarda bahsettigim gibi oldugunu goruyorum ve konu sahibini suclamiyorum.

O kadınlar kim anladınız mı?

Genislikle esini ovmek arasinda baglantiyi kuramadim?
Adam ne anlatiyor ki , karim yatakta cok iyi , cok seksi vs mi diyor?

Su an birimimizde 2 kadin 4 erkek beraber calisiyoruz. Hepimiz evliyiz. Yaklasik 3 yilda bir calistigim birim degisir ve erkek agirlikli. 12 yilda sadece bir kez bir arkadasimizin esi, yine is arkadasimiz olan kadina laf sokup gitmisti ve tam yerinde bir laf sokmaydi. Bu arada her öglen beraber yemek yeriz, arabasi olan digerlerini birakir. Belli bir samimiyetimiz de vardir yani. Herkes sınırını bilirse, ruh hastaligi derecesinde kiskanc olmayan kimse kocasinin is arkadasini kiskanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…