- 12 Temmuz 2006
- 59.011
- 225.352
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi moveon1881
-
Bazı insanlar, ki kadın ya da erkek diye ayırmıyorum çünkü kadınlarda da erkeklerde de siz bir şey yapmasanız da hastalıklı bir şekilde kıskançlık duyguları besleyenler var.Eşimi seviyorsam -ki seviyorum- Brad Pitt gelse sırf meraktan bakar geçer giderim. Ama eşimi de uçan kuştan kıskanmam.
Ben de erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum. Ben eşlerin beni kıskanması için zemin hazırlamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz ki?
He ayda yılda bir yol üstümde bir yere falan bırakırlar. Yıllardır aynı ortamdayız abla/abi diye hitap ederiz.
Geçmiş yıllarda benden bağımsız sırf karısının tuhaf psikolojisi yüzünden iş arkadaşım beni başka bölümde çalışıyor diye belirtmiş. "Gelirse haberin olsun he" demişti garibim..
Yani hakikaten ben de aynisini dusundum :)Genislikle esini ovmek arasinda baglantiyi kuramadim?
Adam ne anlatiyor ki , karim yatakta cok iyi , cok seksi vs mi diyor?
Benim de hosuma gider esini oven insanlar yani sevgi dolu ve bunu gosteren ovguler hosuma gider yoksa maddiyat vs gibi sacma seyleri ovenlerden bahsetmiyorumYani hakikaten ben de aynisini dusundum :)
Ne diyodur ki yani karim cok guzel yemek yapiyor diyordur, kocam cok merhametlidir ev islerinde yardim eder diyordur dusuncelerime saygi gosteriyor diyordur, elinde kirbaci her gece kapida bekler demiyorlardir herhalde :)
Bi insan bundan niye kotu niyet cikarir ki benim hosuma bile gider ne guzel sevgileri disari tasmis diye
Evet kesinlikle, guzel seyleri oven insan gorsem aklima gelmez geniş olduklari. Karisini overek kocamla arasini yapmaya calisiyor olma ihtimali aklimin ucundan bile gecmez ne guzel seviyor iste derim :)Benim de hosuma gider esini oven insanlar yani sevgi dolu ve bunu gosteren ovguler hosuma gider yoksa maddiyat vs gibi sacma seyleri ovenlerden bahsetmiyorum
Bizim bir arkadasimiz var , adam karisina deli aşik , cok seviyor esini ve surekli benim esim cok guzel , benim esim sahane der durur , ben ve esim cok seviyoruz adamin bu halini , icimiz isiniyor resmen adamin askini gordukce , sevgi guzel sey , bunu utanmadan cekinmeden dile getirmek cok daha guzelEvet kesinlikle, guzel seyleri oven insan gorsem aklima gelmez geniş olduklari. Karisini overek kocamla arasini yapmaya calisiyor olma ihtimali aklimin ucundan bile gecmez ne guzel seviyor iste derim :)
Yaa ne tatliiBizim bir arkadasimiz var , adam karisina deli aşik , cok seviyor esini ve surekli benim esim cok guzel , benim esim sahane der durur , ben ve esim cok seviyoruz adamin bu halini , icimiz isiniyor resmen adamin askini gordukce , sevgi guzel sey , bunu utanmadan cekinmeden dile getirmek cok daha guzel
Genislikle esini ovmek arasinda baglantiyi kuramadim?
Adam ne anlatiyor ki , karim yatakta cok iyi , cok seksi vs mi diyor?
Cok enteresan bi bakis aciniz varKarima herkes bakiyor gibi , gözleriylen yiyorlar
Bir de evli bir adama baska bir kadini, hatta karini övmek cok sacma
Ne yapsin beni bosasin da onu mu alsin, amac ne gereksiz birsey
Genislik diyorum cünkü ben ya da esim bir baskasina övemeyiz esimizi, düsün aklina durduk yere niye esimi sokayim
Ne sacma
senin de kocan olsun gör bak ne sanıyosunSevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Cok enteresan bi bakis aciniz var
Brad pitt kim köpek yaa, benim kocam daha yakisikli
Ya o degilde benimde bir arkadasim kocasini över, koca övmek de neyse anlamiyorum
Kiskanmiyormusunuz ya böyle baska kadinlara kocanizi överken, bu ne genislik
Kocasi da esime karisini anlatiyor yeri gelince övüyor
Biz cift olarak bunlari dinliyoruz, bize ayip geliyor böyle seyler
Artik görüsmeyerek rahatladik
Hayir hakli olsalar bu kadar rahatsiz olmam idare ederim de gülesim geliyor bazen
Oyle olur olmaz her firsatta alakasiz yerde övmek degilde yeri geldiginde zaman zaman insanlarin önünde eşini yuceltmek guzel birsey bence.
Eşim işinde cok başarili bir adamdir mesela ve ben konusu geldiginde bunu bir iki defa övmüşümdür.
Karima herkes bakiyor gibi , gözleriylen yiyorlar
Ne yapsin beni bosasin da onu mu alsin, amac ne gereksiz birsey
Genislik diyorum cünkü ben ya da esim bir baskasina övemeyiz esimizi, düsün aklina durduk yere niye esimi sokayim
Ne sacma
Milana22 vallahi merakimdan soruyorum yorumumu beyenmediniz de, yazi dilinde agrasifce gelebilir ama bakis acinizi merak ettim
Mesela arkadasin kocasini sana övse cok mu normal karsilarsin, ya da esim ya da sevgilin seni erkek arkadaslarina anlatsa bu sana bilmiyorum ne hissettirir
Sadece ben böyle seylerden hoslanmadigimi vurguladim
Ne ben esimi baskasina anlatirin, ne esim adimi agzina alir
Yani böyle yapan bir biz kalmisiz galiba, Avrupanin da göbegindeyiz hani, haremlik selamlik bir ortamda da yasamiyoruz modern bir aile olarak tanimlayabilirim kendimizi, esim burada dogup büyüme oldugu halde bakis acisi bu
Begenmedigim ve yukarida alintiladigim mesajinizda yazdiginiz "
Ne yapsin beni bosasin da onu mu alsin, amac ne gereksiz birsey" cumleleri nedeniyle begenmedim
Elbette bir insanin karimi gozleriyle yiyorlar demesi cok cirkin ancak bu ovmek degildir zaten
Konuya bakis acimiz cok farkli sizinle , bir adam karisini benim esime ovse guzel yemek yapar , yardimseverdir , akillidir vs vs diye benim aklima bile gelmez kocamin bundan etkilenecegi , zaten akli basinda hickimse bundan etkilenmez
Benim esim de beni over , bir sohbet ortaminda cok akillidir karim der , cok basarilidir der bunlardan hic aklimiza bile gelmez karsidaki adamin bana goz koyacagi
Bakis acinizi sevmedim , sizinle ayni dusunmuyorum bu sebeple de begenmedim mesajinizi
Bahsettiginiz seyleri ben ovgu olarak algilamadigim icin ovmek olarak gormuyorumanlasilmayan su övmekten kastedilen neleri övdügü ve de nasil övdügü
Yoksa ben de esimi bicok özelligiyle överim
Baz aldigim övme sekli su, sokakta karima cok laf ediyorlar, iste yine bir gün su bakmis baska bir gün su
Bir adam esine bakanlari sohbet arasi yapacak nasil bir kafa rahatligi yasar bilemiyorum
Ya da ben kiskancim,kiskancim zaten evet
Ama iyiligini yaptgi güzel isleri zaten kast etmedim
Kast ettigim adam karisinin nasil cazibeli oldugunu esime anlatiyor farkinda olmadan icimin almadigi kisim bu
Yanlis anlasilma olduysa diye bir kez daha yazayim dedim merak ettim, degilmis galiba anladim
Farkli görüslere shaibiz, bunu da anlarim tesekkür ederim cevap icin
Bahsettiginiz seyleri ben ovgu olarak algilamadigim icin ovmek olarak gormuyorum
Bir adam bunlari soyluyorsa olsa olsa sapiktir , es ovmek tanimim icerisine bunlar dahil degil
Sizin ilk yazdiginiz mesajda sadece bunlari kast ettiginiz anlasilmiyor
Pek cok kisi bunu ovgu olarak degerlendirmez , ovmek bambaska birsey , aklini basarisini huyunu suyunu ovmektir
Yoksa karimi gozleriyle yediler cok cirkin ve sapikca bir soylem
Ne yani Brad pitt yakışıklımı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?