Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Tamam sevdiğin insan gözünde başka gözükür ama biraz da gerçekçi olmak lazım
Örnek vermemi istemişsiniz.. mesela amir olduğum işçilerden biri beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş..
Bir ornek değil bir kac örnek ver de anlayalım.
Ayrıca sen nasıl gördün ne diye kaydettiğini.

Sahibine guzel geliyor gayet normal yerli yersiz sacma kiskancliklar yapanlardan uzak duruyorum ben sahsen.

sadece kadının dıkkat etmesı gerekmıs gıbı bır algı da olusmasın yorumumu sure gecmıs edıtleyemedım erkegınde kadın kadar hareketlerıne dıkkat etmesı gerek
mesela soyle durumlarda olabılıyor ornek vermek gerekırse
cengız semercıoglu emel yıldırımı konuk aldı kadın parfum yapmıs
semercıoglu suan ustundekı kokumu parfum yanında mı kokuya bakmak ıstıyorum dedı
emel yıldırım boynunu saclarını uzattı koklayın burda var dıye
cengız semercıoglu yok yok ben bılekten bakayım dedı

orda kadın asla kotu nıyetlı degıldı ama evlı olan cengız semercıoglunun dıkkatlı yaklasımı cok yerınde ve dogru olandı

orda baska erkek olsa belkıde hööyggghhh dıye kadının boynuna yapısabılırdı

kadın belkı dusunemedı o anda aklına gelmedı ama erkegın de dıkkatlı olması lazım yanı kıskanan kadınların kocalarına da bakmak gerek, ılla karsı kadının tavrına degıl belkı farkında olmadan soylenen bır soz veya bır davranıs adamın yanlıs hareketıyle baska boyuta da tasınmıs olabılır

bakın vıdeoda 12.20 dakıkada

Bende cevap verirseniz sevinirim.
Tabiki de.. başka iş arkadaşım bana söylemişti.. göreve de yeni başlamıştım.. enteresan gelmişti bana..
Mesela bi tanesinin eşi iş yerinde kaç kadın çalıştığını öğrenmek için baya çaba sarf etmiş.. bunlar basit ve komik şeyler.. bu hareketlerle hem kendilerini hem de kadınları komik düşürüyorlar bence..

Hersey iyi hoş da kisilerin 4 duvar arasinda gecem konusmalari siz nerden biliyorsunuz? Is yerinde kac kadin calistigini ogrenmeye calistigini size kim soyledi?

E yok artik gercek mi bu ya? Kiz agirbasli olmasa fingirdek olsa nolur soylenecek laf mi bu vallahi cingar cikartirdim orada deli mi ne

Hersey iyi hoş da kisilerin 4 duvar arasinda gecem konusmalari siz nerden biliyorsunuz? Is yerinde kac kadin calistigini ogrenmeye calistigini size kim soyledi?
kim söyledi kim söyledi. Ne yapacaksınız kim söylediğini.. dedikodu kısmını ne kadar merak ediyorsunuz ya..
Sonucu yorumlayacağınıza kim ne dedi ne zaman dedi onunla ilgileniyorsunuz..
evlerine dinleme cihazı takmadım herhalde..

Bana hıc komik gelmedi bu soru. Bende kadınım Kucuk duruma dustugumu hissetmedim suan.

Benim başıma çok geliyor bankada, genelde yaşıtlarım geliyor çift mesela,oturdukları saniyeden itibaren kadın göz hapsine alıyor beni, hissediyorum ve aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bir şey soracak bana sormuyor mesela adama soruyor o bana soruyor beni muhatap almıyor falan değişik tipler

Aslında direkt sizin üzerinizden bir kıskançlık olayı olmadığı için rahatsız olacağınız bir durum da olmamalı.

İşin birde şu kısmı var, güya eşinin kıskançlığından dem vuran erkekler eşlerinin hiçbir erkekle yakın olmasına müsade etmeyecek yapıda oluyorlar. Çok gördüm kendi işyerindeki kadınlarla istediği gibi samimi olup eşine bu hakkı asla vermeyen. Şimdi bu kadın eşinden de aynı hassasiyeti isteyince de kıskanç oluyor. Ama olay erkeklerin ikiyüzlülüğü aslında.

O yüzden insanların eşleriyle ilişkilerini bilmeden de çok yorum yapmamak gerekiyor.

Siz iyi misiniz? Is arkadslariniz olan insanlar (erkekler) bunu soyluyorsa gelip esiyle olan sorunlarinizi size anlatiyorsa SORUN SIZSINIZ diyecektim ki garip bi cevap aldim. Allah muhafaza siz iyki benim esimin is arkadasi falan degilsiniz.

Siz iyi misiniz? Is arkadslariniz olan insanlar (erkekler) bunu soyluyorsa gelip esiyle olan sorunlarinizi size anlatiyorsa SORUN SIZSINIZ diyecektim ki garip bi cevap aldim. Allah muhafaza siz iyki benim esimin is arkadasi falan degilsiniz.
Yahu bana nasıl gelip böyle bir şeyi söyleyebilsin.. bu soruyu sormanız bile saçma.. eleştirmek için bi açık aramayın boşa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…