- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi moveon1881
-
Tesbit kadar bagirmiyorlar ama teşekkürler düzeltme için. Yok ben hırs yapmadım niye yapayım ?Aman ne hırs yaptınız be.. imla hatalarımı bile bulmaya çalışmışsınız. Ama kendi yazınıza dikkat etseydiniz bari.. zıtta değil zıt da, bir çok değil birçok yazılır..
Yine de engin fikirleriniz için çok teşekkürler..
Kırılmadınız umarım, öyledir elbette :)Ahhaa adamin bir sucu yoktu ki , cok sa iyi kalpli bir insandir
Ben normalde insanlarin dis gorunusleriyle ilgili konusmayi sevmem ama bu konuda mecbur kaldim durumu anlatabilmek icin
Tamam sevdiğin insan gözünde başka gözükür ama biraz da gerçekçi olmak lazım
Örnek vermemi istemişsiniz.. mesela amir olduğum işçilerden biri beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş..
Yok kirilmadim tabi kiKırılmadınız umarım, öyledir elbette :)
Asılmak değil belki ama içten içe beğenilmek istiyor ilgilenilmek istiyorlar bunu yapanlar genelde özgüvensiz kadınlarDediklerinize katılmakla beraber ben de eklemek istedim. Bazı kadınlar çok rahat davranıyor gerçekten. Asla asılmak anlamında değil bu . Bir hemcinsine nasıl davranıyorsa erkek iş arkadaşına da aynı davranabiliyor. İçlerinde kötülük de olmayabilir ama bizim ortamlarımız ( ülkemizin geneli ) bunu kaldırmıyor.
Bir de bazı erkekler de çok hoşlanıyor bu durumdan. Onunki de aldatmak değil ama belki ego tatmini vs. Bazen bakıyorum bir erkek bir kadın iş arkadaşıyla sohbet etmek için bir saatini harcayabiliyor. Ama sorsan evde karısının gözlerine bakarak bir saat muhabbet etmiyordur. Bu konuda dilim yandı benim de bir kez, o yüzden erkek arkadaşlarımla sohbetlerimde bile ‘siz’ ifadesini aradan hiç kaldırmıyorum. Havadan sudan muhabbetler dışında da özel konulara hiç ama hiç girmiyorum.
görsem aşık olurum görmeyeyimkocasini gordunuz mu daha once?
Allahtan korkun yahu vallahi çarpılırsınız böyle yazarsanız
Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
görsem aşık olurum görmeyeyim
Hanfendinin bide yanında asılıyorlarmış
Kocası bakmasa kimse asılmaz
Ayy boyumu mu aşıyormuşsiz bence de tanimadiginiz daha dogrusu boyunuzu asan konular hakkinda konusmayin
Valla 17 yıldır yan masamda oturan esmer Bradd' i 10 yıl önce çok yakın bi arkadaşımla tanıştırdım. Evlendiler.Nikah şahitleri oldum. 7 yıl sevgililerinden az çekmemiştim şimdi çok rahatımSevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Ayy boyumu mu aşıyormuş
Sen hanfendinin kocasını tanıyorsun galiba
Hehe bütün Avrupa bu kadının kocasının peşinde zatenevetesine ve cocuklarina asik bir adamdir.
tanimadiginiz bir adami kadinlara bakmakla suclayamazsiniz. dunyanizi biraz genisletin, turkiye gibi cinselligin tabu oldugu ulkelerin disinda da bir hayat var ve inanin orada kadinlar da flort edebiliyorlar. bu sekilde komik gorunuyorsunuz.
Hehe bütün Avrupa bu kadının kocasının peşinde zaten
Hiç Avrupa ya gitmedik zaten bilmiyoruz
Görmedik evimizden çıkmadık
Ya bi susun güldürüyorsunuz beni
Asıl kendi kocası bayılıyordur uzun bacaklı taş Avrupa lı kızlara yemeyin şurda bizi
Bütün Avrupa da Türk erkeklerine ölüyor zaten karılarının yanında bile asılıyorlar
Konu sahibinin Brad Pitt sanan kadınlar kategorisine alın işte örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?