Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Tesbit kadar bagirmiyorlar ama teşekkürler düzeltme için. Yok ben hırs yapmadım niye yapayım ?
Siz sündurup duruyorsunuz konuyu illa kiskaniyorlar billa kiskaniyorlar diye. Bide soru soranlara ters yapıyorsunuz hiç hoş değil.

Tamam sevdiğin insan gözünde başka gözükür ama biraz da gerçekçi olmak lazım
Örnek vermemi istemişsiniz.. mesela amir olduğum işçilerden biri beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş..

Telefonuna hangi isimle kaydettiğini nasıl gördünüz? Telini karıştıracak kadar samimi değilsiniz heralde ayrıca amirseniz amirim der yani karısına yani. Heralde evdeyken de aramıyorsunuzdur sürekli ki öyle kaydetmeye gerek görsün. Ancak arasında ilişkisi olup sürekli mesajlaşanlar öyle kaydeder genelde açıklaması olan kim olduğu belli.olanlar için prk geçerli değil siz kendinizi fazla mı önemsiyorsunuz acaba ya

Bir insan neden eşini kıskanıp kadına saldırma isteği duyar ki. Kimse kimsenin mali değil. Önemli olan böyle bir durumda eşinin tavridir. Kıskanıp abuk sabuk davranışlarda bulunmak da, evli insanlara kur yapmak da seviyesizce. Ya kendinize güvenmiyorsunuz ya eşinize. Ya da her ikisi

Valla eşime aşığım ama ne olduğunu da biliyorum,çocuklarımın da öyle hatta. Kızım pek güzel de oğlum az çirkince inş zeki ve karakterli olur da arayı kapatır,okuyan amin desin

Brad gelse kocamı değişmem o ayrı,napiim Bradi yahu kıçının kılı ağarmıştır onu,yenileri bulunmalı

Konuya gelince benimki eski sevgilisiyle kahve içecek yakında ben kıskançlıktan problem çıkarmam bi sorun olduğunu düşünürsem farklı aksiyon alırım

Bu arada en az 5000 tane erkeğin olduğu bi kurumdayım,kimin karısı ne düşünüyor bilmiyorum muhtemelen de hiç bilemiycem. Siz bu konuda bu bilgiyi nasıl öğrendiniz?

Asılmak değil belki ama içten içe beğenilmek istiyor ilgilenilmek istiyorlar bunu yapanlar genelde özgüvensiz kadınlar
Özgüveni olan zaten dikkat çeker dikkat çekmeye çalışmaz.hatta rahatsız olur fazla ilgiden mesafeli olur
Ama hiçbir suçu olmayan sırf güzel olduğu için takan kadınlarda çok var.kadın güzelse potansiyel tehlike
kocasini gordunuz mu daha once?
görsem aşık olurum görmeyeyim

Hanfendinin bide yanında asılıyorlarmış
Kocası bakmasa kimse asılmaz

Bizde Allahtan öyle kocasını Brad Pitt sanan kadın sayısı az.
Ben hiç tınlamıyorum böylelerini. Kendi kendilerine kudursunlar.

Merhaba, basliginiz biraz irrite edici degil mi ? Ben mesela kocami biri sanmiyorum. Kocam oldugu icin seviyorum. O oldugu icin sahipleniyorum. Asiri yakisikli oldugi icin vs degil. Erkek kadin es oldugu bir yerde calisiyorum hem rutbe hem sayi olarak, evli cok yakin arkadaslarim var ama esleriyle de yakinim. Kimsenin esinden cok yakin samimi arkadas olamazsiniz. Esimin calistigi yerde de bir is arkadas var. Ayni zamanlarda evlendik surekli evlilikle ilgili sorular soruyor,muhabbet ederkenkendi hayatindan cok bahsedoyordu. Esimle 10 yildir beraberiz. Bu konu ikimizi de rahatsiz ediyordu. Evli insanlarla arkadaslik kurarken ekstra dikkat edilmesi gerekiyor diye dusunuyorum. "Brad Pitt" oldugu icin degil, bir esi bir evliligi oldugu ve istemsizde olsa bir yuvada huzursuzluk yaratmamak icin.

Benimkine instagramdan gelen mesajları okusanız sinirden delirirsiniz hele bi tanesi var ortak bir sosyal projede yardımcı oluyor başka bir sürü insan gibi ama her paylaşımda öyle yorumları var ki sanki sevgilimin eşiymiş gibi böle çok gülüyorum ona ben bana mumlar çiçekler hazırladığı bir akşam zırt pırt mesaj yazıyordu şiir filan oda el ele tutuştuğumuz o romantik anı çekip kadına mesaj attı sevgilim çok teşekkür ediyor şiir için tam durumumuza uygun saygılar diye :) kadın hiç istifini bozmadı hala devam napayım şimdi başka şehirde zaten baya uzakta bir değil iki değil 45 -60 yaş kadınların gözbebeği benimki

Valla 17 yıldır yan masamda oturan esmer Bradd' i 10 yıl önce çok yakın bi arkadaşımla tanıştırdım. Evlendiler.Nikah şahitleri oldum. 7 yıl sevgililerinden az çekmemiştim şimdi çok rahatım

Ayy boyumu mu aşıyormuş
Sen hanfendinin kocasını tanıyorsun galiba

evet esine ve cocuklarina asik bir adamdir.

tanimadiginiz bir adami kadinlara bakmakla suclayamazsiniz. dunyanizi biraz genisletin, turkiye gibi cinselligin tabu oldugu ulkelerin disinda da bir hayat var ve inanin orada kadinlar da flort edebiliyorlar. bu sekilde komik gorunuyorsunuz.

Hehe bütün Avrupa bu kadının kocasının peşinde zaten
Hiç Avrupa ya gitmedik zaten bilmiyoruz
Görmedik evimizden çıkmadık
Ya bi susun güldürüyorsunuz beni
Asıl kendi kocası bayılıyordur uzun bacaklı taş Avrupa lı kızlara yemeyin şurda bizi
Bütün Avrupa da Türk erkeklerine ölüyor zaten karılarının yanında bile asılıyorlar
Konu sahibinin Brad Pitt sanan kadınlar kategorisine alın işte örnek

esine asilan birkac kadin oldu deyince neden butun avrupa olarak anladiniz?

milananin sizin cirkin soyleminizle “uzun bacakli tas” olmadigini nereden biliyorsunuz? ayrica milana konu sahibinin bahsettigi gibi kiskanclik yapsa evet dahil olurdu. okudugunuzu anlayin bence.

kadina kafayi takmissiniz bakin o sizi engelledigi halde alintiliyorsunuz. sinirinizi bilerek konusun kimsenin esine,ailesine iftirada bulunmayin. size son mesajim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…