bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
zeus muheyy maşşalllah
şimşek de fırlatıyomu
bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. Kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
bence erkekleri de sokma evine belli mi olur gay olurlar senin muhteşem kocanı görünce akılları bulanır yoldan çıkarırlar felan, kimseye güvenmiceksin
konuyu dalga gecmek amaclı yazdıgınızı düsünüyorum.
üstüne üstelik dün üye olup bugün bu kadar üyeyi toplayıp reyting yaptınız yorumlarınızla da.
o yüzden size sizin dilinizle cevap vereceğim ;
Allah her erkeğe doyumsuz cinsel istek vermiş ama sadece bir kişiye yetecek kadar kan vermiş o bölgeye
o yüzden tehlikelerden korkma ..
izmir yerine acaba olympostamı yaşıyor bu konu sahibi..hatta zeusun karsı hera mı kendisi... malum oda çok kıskanırdı kocasını
o sevgili öve öve bitiremediğiniz kocanız meğer babanız sayesindemi bir yerlere gelmiş..cıks. gözümden düştü bak şimdi..var var merak etme sen:) babam onu bitirir boşanırsa falan, aklına getirirse bile biter. o mevkilere bedavadan gelmedi :)
bence erkekleri de sokma evine belli mi olur gay olurlar senin muhteşem kocanı görünce akılları bulanır yoldan çıkarırlar felan, kimseye güvenmiceksin
veeeeeee en can alıcı soruyu soruyorum, kocanın baklavaları var mıeğer varsa çok vahim çookkk
böyle bi konu vardı bilenler hatırlar
bekar erkekler toy oluyo yavrum. kocanda şimdi tecrübe vardır ondan.
var ama onlarada güvenmiyorum, eve sokmam bekarları!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?