Bazı kadınların terbiyesizliği

kocanız Zeus gibiymiş e siz de demek ki bir Hera'sınız korkmanıza gerek yok arada çıkanlara şimşek atarsınız giderler

veeeeeee en can alıcı soruyu soruyorum, kocanın baklavaları var mı eğer varsa çok vahim çookkk

böyle bi konu vardı bilenler hatırlar

EVET. kocan öyle yapmış mesela
sende öyle yapsaydın keşke..

fakir kültürsüz adam adam değilmi yani ay bu ne ya...

bence erkekleri de sokma evine belli mi olur gay olurlar senin muhteşem kocanı görünce akılları bulanır yoldan çıkarırlar felan, kimseye güvenmiceksin

gay bana gaylar bana

tehlike çok etrafta

cazibe başa bela

orası belli olmaz canım, erkeksiz olduğun için sana böyle konuşması kolay tabiki korkuyorum

var var merak etme sen:) babam onu bitirir boşanırsa falan, aklına getirirse bile biter. o mevkilere bedavadan gelmedi :)
o sevgili öve öve bitiremediğiniz kocanız meğer babanız sayesindemi bir yerlere gelmiş..cıks. gözümden düştü bak şimdi..

bence erkekleri de sokma evine belli mi olur gay olurlar senin muhteşem kocanı görünce akılları bulanır yoldan çıkarırlar felan, kimseye güvenmiceksin

evet hem bir kadınla mücadele edebilirsin çünkü sen de kadın olduğundan bir sonraki hamlesini tahmin eder ona göre önlem alırsın. ama bir gay ile girdiğin mücadeleyi kesin kaybedersin.

Yalnız konu sahibi sana bişi dicem.
Senin şu zeus kocan var ya 1.85lik çam yarması
Sadece kadınlar değil, gayler de sulanabilir ha gözün açık olsun.

Artık sadece kadınlar değil, erkekler de düşmanın.
Gözün radar gibi olsun.

sen hiç merak etme erkeksiz kalmayı seçen bir kadın çok rahat erkeksiz durabilir.duramayacak olsa zaten senin gibi elindekine yapışır...

Kocasina güveni olan kadin sevildigini bilen kadin baska kadinlara kocasinin bakmadigini bilen kadin gelipte böyle bir baslikla böyle bir konusma sekliyle burda paylasim yapmaz !-.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler..eşinizi savunurken hemcislerinizi genelleme yapıp keşke bu şekilde anlatmasaydınız..yani bende böyle düşündüm açıkcası..eşiniz istemediği sürece o bahsettiğiniz kadınlar size asla zarar veremez zaten..kıskançlığınız neden anlamadım..yani kocanızı alacak değiller ya ;kocanız istemeden...........

veeeeeee en can alıcı soruyu soruyorum, kocanın baklavaları var mı eğer varsa çok vahim çookkk

böyle bi konu vardı bilenler hatırlar

bayagı atletik vucutlu :) boy kilo tam oranında canım maşşalahı var o konuda:)

kocasımı zeusmuş kaçırdım valla o kısmı, çok hızlı gidiyo konu

konu sahibi ciddiye alınacak gibi değilsin ama.......dullar hakkında söylediklerin yüzünden beddua da etmek istemiyorum.....nihayetinde sen de bir genç kızsın.......arkadaşın yok...kafayı da kocana takmışsın.....ona da bunları bu şekilde hissettiriyor musun gerçekten eğer öyleyse senden çok çabuk vazgeçer emin ol......sana tavsiyem kendin için uğraşlar bul kendini geliştir.......çok gençsin ve algında da sorunlar var....koca dediğin bir bakmışsın var bir bakmışsın yok.......

var ama onlarada güvenmiyorum, eve sokmam bekarları!!!!!!!!!!!!!

yuh yaa sen şakamısın. bence psikoloğa falan grün insanın güveneceği dostlarının olmaması ne acı. sonradan bulma olunca böyle oluyo herhalde nereye konduracağını bilemiyosun kocanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…