Bak ya kaçırmışım bütün muhabbeti!!Neler olmuş neler
yemek yapıyordum ZEUS salata da yaptımKapanmadan yetişeyim dedim :)))))))))))
bende hep böyle muhabbetlerin sonuna yetişiyorumniye kimse haber vermiyor yahu. bende eğlenirdim biraz
hahahah sesli güldüm vallaha bu yorumlarakonu fake miş.ben de heyecanlı heyecanlı okuyup yorum yapıyorum,geç kalmışım
kocanı bana yollasana bacım belli ki sen memnun edemiyorsun........................
hahahah sesli güldüm vallaha bu yorumlaraay ödlüdm bittimnya ne çok eyleniyoruz ya vallah helal şu adama oda olmasa kafa dağıtamayız
Korkudan daha navigasyonlu cihaz kullanamaz.. ilerki yıllarda sorduklarında ise ''Beni küçükken navigasyon ısırdı'' der
tatlıcım itiraf ediyorum ben de bu mesajını görünce kib yapmayı düşündüm de Allahtan butonu bulamadım. hoş olmamış gerçekten en son mesajlarını görünce de sana yakışmamış bu tür şeyler
haa bi de avatarın çok şeker
Recep ivedik ata sözü derki : Hava yaa hava ak gitsin bas gazavalla bende çok güldüm yaaZEUS kızacak diye tırstım :18: ama koptuk bir kere
Recep ivedik ata sözü derki : Hava yaa hava ak gitsin bas gaza
canım yaptığım yanlış yorum için çok çok özür dilerim. avatarım içinde teşekkür ederim
canım yaptığım yanlış yorum için çok çok özür dilerim. avatarım içinde teşekkür ederim
ben senin kötü niyetli yazmadığını biliyorum
konu sahibine atıfta bulunmak için yazdın öyle
kendini kötü hissetme
sen öyle yazmasaydın daha geç anlardık konunun fake olduğunu
hahahahahhahahayağ gibi yol dio ak git ak gittttt pilotun saçlar nasıl ama
benim eltinin işsiz güçsüz kocası olmasın konu sahibii :)))))))
beni de kaz ısırdıydı küçükken
sanırım 1 ben 2. sendin fakeyi çözen
benim eltinin işsiz güçsüz kocası olmasın konu sahibii :)))))))
kocanı bana yollasana bacım belli ki sen memnun edemiyorsun........................
Onlar çok değişik ördek çeşidi
Köpek piskolojisi var resmen onlarda gidiyosun seviyosun, ısırıyoryada kovalıyor yakaladımı ısırıyor ama illaki ısırıyor...
Benide AT ısırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?