Bazı kadınların terbiyesizliği

gerçekten sinir oluyorum ama yaa
en yakın düşmanlar her zaman aramızdadır
bunu unutmasın bazı bayanlar

ama ayıp değil mi sence?

Ayıp tabi de, konu sahte ve üyelik gerçek değil kuzum
Allah kimseyi başıboş erkeksiz bırakmasın...Herkese gladyatör gibi bir kociş nasip etsin, ne diyelim

gerçekten sinir oluyorum ama yaa
en yakın düşmanlar her zaman aramızdadır
bunu unutmasın bazı bayanlar

ama ayıp değil mi sence?

Haklısınız...
Elalemin sevabı 'ayıp'tır, bizim günahımız 'kader'dir zihniyeti...
Özeleştiriyi herkes layığı ile yapabiliyor olsaydı, adaletsizlik mi kalırdı...

Ayıp tabi de, konu sahte ve üyelik gerçek değil kuzum
Allah kimseyi başıboş erkeksiz bırakmasın...Herkese gladyatör gibi bir kociş nasip etsin, ne diyelim

ben konuyu açan ''erkekcik''e bişi demıyorum zaten kuzum.

bu tarz şeyleri onaylayanlara söyluyorum

arkadaş sen kimden yanasın?

''domuz''dan yana mısın, yoksa biz kadınlardan yana mı?
kımde yara olduğu gerçekten belli

onun erkek olduğunu var sayarsak tabikide sizden yana ama bayan olduğunu düşünürsek iş değişir dul bi bayanın evli bir bayanın eşini elinden alması söz konusuysa hem eşi suçlu hemde evli olduğunu bile bile kuyruk sallayan kadın ki böyle bi gerçek varken ortada konuda adı geçen dul kadın kötü bi kadınmış ondan bahs edilmiş benim anlamadığım neden herkes üstüne alındı ama çok dul yaralı varmış:))

bu durumlarda ortada bir suç varsa çift taraflıdır zaten.

hep buna inanırım ben yaşamadım bilemem Allah da yaşatmasın ama yaşamaya gerek yok bunu bilmek için bu böyle.

sizin yaklaşımızı da hoş değil bence ne çok yaralı varmış falan, ayrıca konuda bir kişiden bahsedilmiyordu dul, bekar, erkeksiz kadınların hepsi diye bir genelleme vardı ve evet hoşumuza gitmedi sizin bu saldırgan tavrınızın özel bir sebebi mi var?

Bir kadın olarak bunu söyleyebilmeniz ne acı...

oha diyorum başka birşey demiyorum..

genellemeseydiniz bari..Hiç evlenmmiş olanlar da ayartabilir..Bu kişilik ve edep meselesi...

Birgün başına geldiğinde anlarsın,ozaman bu densiz konuşmalarını hatırlarsın..

Son düzenleme:

dul, bekar, erkeksiz kadınların hepsi yazmışsınız ama başıboş beleş tarafını yamamışsınız benim anlatmak istediğim başıboş beleş kelimelerinin bi arada kullanıldığı hiç bir cümle benim üstüme alınacağım bişey olmaz ama burda bi kaç kişi baya alınmış neden? saçma geldi sadece:)

ya nasil birisin sen,dul diye dalga gectin bayanlarda bizamanlar senin gibi evliydi

senin kocana güvenin yok bence

neden sen hiç kuyruk sallayan dul kadın görmedinmi:)

Kadınları aşağılayan ifadeleri, yine kadınların rahatça kullanması acı olan.

Ama bu tuhaf yorumlarınızdan sonra artık sizin de konu sahibi gibi erkek olduğunuzu düşünmeye başladık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…