gerçekten sinir oluyorum ama yaa
en yakın düşmanlar her zaman aramızdadır
bunu unutmasın bazı bayanlar
ama ayıp değil mi sence?
Lütfen ağzınızı toplayınız.... KONU SAHTE çıktı diyoruz....
gerçekten sinir oluyorum ama yaa
en yakın düşmanlar her zaman aramızdadır
bunu unutmasın bazı bayanlar
ama ayıp değil mi sence?
Ayıp tabi de, konu sahte ve üyelik gerçek değil kuzum
Allah kimseyi başıboş erkeksiz bırakmasın...Herkese gladyatör gibi bir kociş nasip etsin, ne diyelim
arkadaş sen kimden yanasın?
''domuz''dan yana mısın, yoksa biz kadınlardan yana mı?
kımde yara olduğu gerçekten belli
onun erkek olduğunu var sayarsak tabikide sizden yana ama bayan olduğunu düşünürsek iş değişir dul bi bayanın evli bir bayanın eşini elinden alması söz konusuysa hem eşi suçlu hemde evli olduğunu bile bile kuyruk sallayan kadın ki böyle bi gerçek varken ortada konuda adı geçen dul kadın kötü bi kadınmış ondan bahs edilmiş benim anlamadığım neden herkes üstüne alındı ama çok dul yaralı varmış:))
onun erkek olduğunu var sayarsak tabikide sizden yana ama bayan olduğunu düşünürsek iş değişir dul bi bayanın evli bir bayanın eşini elinden alması söz konusuysa hem eşi suçlu hemde evli olduğunu bile bile kuyruk sallayan kadın ki böyle bi gerçek varken ortada konuda adı geçen dul kadın kötü bi kadınmış ondan bahs edilmiş benim anlamadığım neden herkes üstüne alındı ama çok dul yaralı varmış:))
Bir kadın olarak bunu söyleyebilmeniz ne acı...
sizin yaklaşımızı da hoş değil bence ne çok yaralı varmış falan, ayrıca konuda bir kişiden bahsedilmiyordu dul, bekar, erkeksiz kadınların hepsi diye bir genelleme vardı ve evet hoşumuza gitmedi sizin bu saldırgan tavrınızın özel bir sebebi mi var?
Bir kadın olarak bunu söyleyebilmeniz ne acı...
neden sen hiç kuyruk sallayan dul kadın görmedinmi:)
konu sahibi gerimi geldi acaba.
konu sahibi gerimi geldi acaba.
neden sen hiç kuyruk sallayan dul kadın görmedinmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?