Şaka gibi önce dul kadınlara sövüyordu şimdi erkeksiz bekar kızlara
yollarım izmirdeysen, ama dikkat et bir daha başka erkekler boş gelir sonra!! onun açtığı boşluğu dolduramazlar neme lazım dimi??
yoruma gel :O:O:O:O:O:O:Oyollarım izmirdeysen, ama dikkat et bir daha başka erkekler boş gelir sonra!! onun açtığı boşluğu dolduramazlar neme lazım dimi??
yok ya ne tedavisi, benim tek sorunum böyle entel entel konuşan kızların kocamın peşinden ayrılmaması, ayrıca üslubum normal, sadece söylediklerim birilerine batıyor o yüzden anormal görünüyor. ayy siz nerede yaşıyosunuz yaa gazeteleri görmüyormusunuz etrafınızda yokmu? hep evli ve yakışıklı kariyerli zengin adamların peşinde bu kadınlar
yollarım izmirdeysen, ama dikkat et bir daha başka erkekler boş gelir sonra!! onun açtığı boşluğu dolduramazlar neme lazım dimi??
erkek bu...............
canım bak kadınlardan herşey beklenir....bak sana söyleyim.....kocanı sıkı sıkı tut......kaparlar aman diyim.......benimkide 1.85 canım vallahi göz açtırmıyorum.......ne demişler önce sağlam kazığa bağla...kadınlarla sonra uğraşırsın
ikiside aynı zaten, hayatında erkek olmayan kadından kızdan korkarım ben :) neme lazım çevremde olmayında parçalarım yoksa :)
konu sahibi doğru söyle ekşi sözlükten falan mı geldin türkiye' deki kadın algısına atıfta mı bulunuyorsun napıyorsun ? hadi bunların hepsi ironiydi de
konuda seviye var mıydı bilemiyorum ama eğer varsa gittikçe düşüyor,yok olmak üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?