Boyu gibi beynidemi küçük ?Su yenı annelerde cocukları cok fecı koruyor ha.
Ben olsaydım, üç gün ağlar beşincide susar der hiç takmazdım.
Boyu gibi beynide küçük.
Gitmek istemiyorsa, evde yatmak kolay olduğundandır.
Düşünüp, analiz edip karar vermiyorlar ya...
Çok şımarıklar, çok.
sen elinden geleni yapmışın. gelmek istemiyosa bu öğrencinin tembelliği. kimseye zorla bişey yaptıramazsın. ailesine böyle dersinBen anasınıfı ogretmeniyim. 2 buçuk yıl olacak haziranda göreve başlayalı. Ama galiba bazı şeyleri beceremiyorum. Sınıfimdaki 2 çocuk baştan beri zoraki geliyor okula. Biri cok istekliydi basta sonra hevesi geçti. Digeri ise bastan beri sikiliyordu. Bu normal bir durum mu yoksa bende bir sorun mu var? Elimdeki gunluk planı uyguluyorum bunun dışında günlük planı yetersiz bulursam kendim bişeyler ekliyorum mutlaka. Gelmeye istekli ogrencilerim de var. Ama o iki anneden bunları duyunca kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl daha iyi bir öğretmen olabilirim sizce?
Ne güzel hassas bir öğretmensiz sizler artık azınlıksınız maalesef keşke bu mesleği saati ve parası için tercih eden öğretmencikler değilde sizin gibi idealist, vizyonu olan saygı değer insanlar yapsa sizi gönülden tebrik ediyorum..Ben anasınıfı ogretmeniyim. 2 buçuk yıl olacak haziranda göreve başlayalı. Ama galiba bazı şeyleri beceremiyorum. Sınıfimdaki 2 çocuk baştan beri zoraki geliyor okula. Biri cok istekliydi basta sonra hevesi geçti. Digeri ise bastan beri sikiliyordu. Bu normal bir durum mu yoksa bende bir sorun mu var? Elimdeki gunluk planı uyguluyorum bunun dışında günlük planı yetersiz bulursam kendim bişeyler ekliyorum mutlaka. Gelmeye istekli ogrencilerim de var. Ama o iki anneden bunları duyunca kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl daha iyi bir öğretmen olabilirim sizce?
Ozellikle bu yaş grubunda cocuklar bence cok degisken olur.. Cunku kontrol olayi yok.. Sıkılgan olabilir uyumsuz olabilir gecimsiz vs vs.. Her cocugun hareketini uzerinize alinir veya kendinizde suc ararsaniz bu meslegi yapamazsiniz.. Yillarin bana ogrettigi budur.. Allah a sukur simdi daha rahatim.. Rahat olun.. Isinizi Allah in izniyle iyi yapmaya cabaliyorsaniz ve vicdaniniz rahatsa üzülmeyin.. Herkesin sizden ayni ölçüde memnun olmasi imkansiz..Ben anasınıfı ogretmeniyim. 2 buçuk yıl olacak haziranda göreve başlayalı. Ama galiba bazı şeyleri beceremiyorum. Sınıfimdaki 2 çocuk baştan beri zoraki geliyor okula. Biri cok istekliydi basta sonra hevesi geçti. Digeri ise bastan beri sikiliyordu. Bu normal bir durum mu yoksa bende bir sorun mu var? Elimdeki gunluk planı uyguluyorum bunun dışında günlük planı yetersiz bulursam kendim bişeyler ekliyorum mutlaka. Gelmeye istekli ogrencilerim de var. Ama o iki anneden bunları duyunca kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl daha iyi bir öğretmen olabilirim sizce?
Veliler bana suç bulmuyor ana illaki acaba öğretmen kaynaklı mi diye dusunuyorlardir. Biri de diyormus ki 1.sınıfa gecicem. Te Allahım yaa
Konu sahibi arkadaşım bende köyde anaokulu öğretmeniyim. Çok yoğun bir programım var. Sene başında hiçbiri okula gelmek istemiyordu şu an sadece ikisi istemiyor ve bu başarıdır diyorum. Bu ikisinden biri sürekli küfür kavga davranşları sergiliyor ve ben bu konularla ilgili onlarca etkinlik yapmama rağmen. Bende bu çocuk için sen gbi düşünmştm ta ki çocukla birebir görüşüp ailesiyle ilgili bilgi alana kdr. Çocuk ztn babadan dayak ve küfür gördüğü için ve rol model olark malesef babayı seçtiği için durum bu. Diceğim o ki sorun bizde değil tbi kendimizi eleştiriyorz ama okulöncesinde aile katılımı belkemiğidir
mesela bana gelip diyo ki çocuk bugün okula gelmek istemedi. Ya bi günaydın hocam nasılsın falan de di mi :) Diyorum bunun altında onlarca neden yatıyor olabilir. Dün arkadşyla kavga etmiştir küsmüştr arkadşnn bi davranışına darılmştr ya da dün geç yatp uykusunu alamamştr. Bu şekilde uzun uzun anlatnca kısa bi sessizliğin ardından vedalaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?