- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.126
- 33
Ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım, benim durumum da benzer, bir defasında herkes uyudu gece 10 gibi falan baş başa tatlı yemeye öyle dolanmaya çıktık, 1 saat sonra ablası aradı gelin de biraz bizimle oturun diye, halbuki bu abla 1 saat önce iyi geceler ben uyuyacağım diyip odasına çekilmişti.Bir yalan uydurup 2 saat bir yeri gezmeye gidebildik başbaşa, 30 yaşında insanım ağrıma gidiyor böyle kaçak göçek kocamla takılmak. Zaten kalabalıklar birlikte kesinlikle organize olunmuyor.
Başka bir örnek verecek olursam 12 saat otobüs yolculuğu yapıp sabahında orada olmuştuk ve tüm ablalar yeğenler çocuklar eve toplanmış(halbuki benim aile üyelerim biz gider gitmez gelmezler biraz dinlenelim diye), daha sonra hadi siz dinlenin biraz uyuyun dediler biz de tamam diyip 1 saat falan uyumaya gittik, arkamızdan hemen daha yeni geldiler evde misafir var ayıp değil mi uyumaya gittiler bir de diye laf etmişler, halbuki onlar dinlenin demişlerdi.
Bana göre bunlar düşüncesizlik ve saygısızlık, eşinizin ailesi de böyleyse haklısınız.