- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Arkadaşlar bugün sevgilimin benı başlarda çok sevmediğini , hoşlanma ile anlaşabilirsek diye şeklinde ilişkimize başladığını ve ilk ay felan deli deli bağlı olmadığını tesadufen kendım ogrendım bir şekilde...ben onu bana aşık oldu sanıyordum, o dönem yenı ılıskısı bitmiş ve bız iş gereği tanıştık, yani aman aman duygularla değil o ilişkinin yaraları ile bana gelmiş ve o ılıskısı onun yaptıgı ve o kısıyı kaybetmeyı goze aldıgı bır hatası yuzunden bıtmıs bu arada, yanı cok sevdıgı bırı degıl..
Şu an 6. ayımızdayız ve ilk defa rest çektim aklımda sorun halıne gelen bir şeyde, benı kaybetmemeyı seçti...
şu an iyiyiz gibi yani ılk başlara göre baya baya değiştiğini bende farkedebiliyorum, ama bugun başta cok sevmedıgını ogrenınce baya kötü oldum çok üzüldüm... soguk davrandım elını bıle tutmadım , aıle buyugu ıle tanıstırdı benı...
Aranızda zamanla sevılen var mı?Bunu hıc ogrenmemıs gıbı kapatsam mı ? eger anlaşamasak şu anki duygularım olmasa bitirip gideceğim de!
Yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
canım senı akrep burcu forumundan bılıyorumcanım ben ve sevgilimde biribirimize tanıyarak aşık olup sevdik ve bunu ikimizde biliyorduk.. 2 yıldır birlikteyiz hiç ayrılık yaşamadık çok şükür..ben ona ona da bana hep deriz birbirimize ben senı tanıyarak sevdm diye.. yanı dogru söylemiş zaten senı istemese yanın da olmaz canım.. yıpratmayın ilişkişinizi sevgilerimle..
Arkadaşlar bugün sevgilimin benı başlarda çok sevmediğini , hoşlanma ile anlaşabilirsek diye şeklinde ilişkimize başladığını ve ilk ay felan deli deli bağlı olmadığını tesadufen kendım ogrendım bir şekilde...ben onu bana aşık oldu sanıyordum, o dönem yenı ılıskısı bitmiş ve bız iş gereği tanıştık, yani aman aman duygularla değil o ilişkinin yaraları ile bana gelmiş ve o ılıskısı onun yaptıgı ve o kısıyı kaybetmeyı goze aldıgı bır hatası yuzunden bıtmıs bu arada, yanı cok sevdıgı bırı degıl..
Şu an 6. ayımızdayız ve ilk defa rest çektim aklımda sorun halıne gelen bir şeyde, benı kaybetmemeyı seçti...
şu an iyiyiz gibi yani ılk başlara göre baya baya değiştiğini bende farkedebiliyorum, ama bugun başta cok sevmedıgını ogrenınce baya kötü oldum çok üzüldüm... soguk davrandım elını bıle tutmadım , aıle buyugu ıle tanıstırdı benı...
Aranızda zamanla sevılen var mı?Bunu hıc ogrenmemıs gıbı kapatsam mı ? eger anlaşamasak şu anki duygularım olmasa bitirip gideceğim de!
canım sevıyorsa neden aşık olmasını istiyorsun? sevıoyorda aşıkmı bilmiyorum diyorsun aşk geçicidir canım önemli olan sevgi..hee sen yınede burnunu sürtt yapma demiyorum sana ama kendini üzme tatlım..canım akrep burcu diye düşünme insanlar da var bu dalaverecilik ama sevgilinin bence bu durumu dalaverecilikten degil duygu karışıklığından olabilir bence..
çok haklısın canım
zaten o kadar cok dusunuorumkı sureklı sorun cıkarıorum
onu da kendımıde cok yordum aslında
o şu an onun ıcın dogru ınsan oldugumdan emın
ama ben deılım
belkıde kendımı gozden gecırsem daha ıı olurCADIARZU
bu zamanda sevgi kolay bulunmuyor canım biliyorsundur sende.. sakin davran ve zamana bırak herşeyi bak nasıl herşey yoluna giriyor.. düşünmeme çalış eminim rahatlıcaksın biraz daha..o senın dogru olduguna inanıyorsa sende ona bi şans verip oda senın için dogru olup olmadıgı keni kendine deneye bilirsin.. o senı denemiş ve anlamış ona bi şans ver canım belki yanılmıyordur..
benim sevgililerimden biri böyle demişti onu denedim aslında bunu denedim aslında, bir dedi iki dedi üçü diyemeden şutladım çünkü denemeye alışan hep dener ve ne zaman gerçek ne zaman sahte bilemezsin kaldı ki senin huyunu suyunu ogrendıkten sonra senle oynamaya baslaması an meselesi cunku deneyen adamlar kendine pek guvenen ifade takınırlar. Ne yani senin onu deneme hakkın yok o seni deniyor çok güzelmiş, bilmiyorum anlasıyorsan affet devam et, ben anlasamazdım cok yanlıs seyler demiş çünkü denedim ettim çok çok çirkin şeyler insan sevdğine bunları diyemez, aşık olmayı geç sevdiğine diyemez. öyle biliyorum naçizane fikrim
sen unutabıldın mı?bu tarz birşey ysamıştım keşke hiç öğrenmeseydim derim hala ama olan oluyor ve yapacağın birşey olmuyor
ben sanırım yanlış anlattım bır tarafı
kızı benle beraber degılken, hatta benle tanışmazken aramış
sonra işte baska bı arkadası ıle konusurken tanımaya calısıyorum bıraz degısık bır kız demiş, o arada işte şu şu olayı anlattım , normalde bır kız daha faklı tepkı verır bu kız cok olgun dusunuor demiş...işte bıraz mantıgını devreye sokmus, fızıken de begenmıs ama ask yokken baslamıs
sonrasında bır gun evlılık muhabbetını actıgında benı neden sevıyorsun neden benle evlenmek ıstıyorsun , neden bu kadar emınsın dedıgımde, bunların ılla nedenı olmasına gerek yok demıstı, sonrasında ısrar edınce "sen herseyınle... " felan dedı
evet anlasıorus ben zaten herseye taktıgım ıcın o alttan alıyor cunku bu aralar kafam cok atıyorve bı ara kendımı ııce gerı cektım
bilmem ki şekerıım hayırlısı olsun yani anlasıyorsanız..
peki çok mu ustune düşüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?