- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
bencede hayırlısı olsun canım
walla restı cektıkten sonra degıstı bıraz ne yalan solıyım
evet ben o bana asık olsun ve benı hıc uzmesın dıorumdaZamanla oluşan sevgi daha sağlam olur takma kafana canım.
Şimdi yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum,boğazında bir yumru gibi duruyor öğrenmiş olduğun şey ama inan biraz zaman geçince daha iyi anlarsın onu.
Hayatta istiyoruz ki ilk bize delice aşık olan,mükemmel bir erkeğe sahip olalım.
Hepimizin içinde vardır bu doğrusu ama herşey bazen istediğimiz gibi olmaz.
Önemli olan sevginin kıymetini bilmek,elimizden geleni yapmak gerisini de akışına bırakmak.
Şimdi seni seviyormuş,zamanla daha çok sevecek,ve kendini affettirecek bence.
Başka hatasını görürsen onu da değerlendirirsin ama sırf bu yüzden çekip gitme derim ben.
iyi mi değişti?
rest çok sağlıklı bir hareket ya
restı cekınce dönecek olan erkek dönuyor, gıdıcek olan gıdıyor
sımdı sevıyormu sevıyo ..
işte senı tanımak emın olmak ıcın yapmıs belli ki ....
canım emın ol hesaplayarak yapmadım bunu
sabah kalktıgımda canıma tak etmıstı
tum gun bunu dusundum
yanı kabul etmeseydı cekıp gıdecektım gozum burunmustu artık ole dıyım sana
sevgi zamanla gelişen bi duygu değil mi zaten.aynısını bende yaşadım.
kendisi söylemişti bana başlarda sadece hoşlanıyordum ama şu an aşığım diye.
hiç zoruma gitmedi aksine mutlu oldum.bu yüzden onu suçlamamalısın bence.
sonuçta ilişkinin başlarında insanlar birbirini çok iyi tanıyamıyor.
zaman geçtikçe görsel güzelliğin dışında insanlığını da keşfedip sevmesi bağlanması daha hoş değil mi.
ya büyük bi tutkuyla aşkla başlayıp tanıdıkça sönseydi tüm bu duygular?
belkide seni üzen başka bir şekilde öğrenmek olmuştur.ilk ağızdan duymayınca insanın zoruna gidebilir evet.ama madem şu an herşey yolunda bu ilişkide.boşu boşuna onu da kendini de üzme derim.
sen unutabıldın mı?
kapatabıldınmı konuyu
ya bana soranlara ben hala sevıyorum dıye bıle dıyemıyorum tam manası ıle
duygularım var da ne boyutta bılmıyorum
belkıde cok kurcalamamak gerekıyor
canım dedıgın soruları eger bu ogrendıklerımı bılmesem de tam anlamıyla cevap verememBence şimdi sorman gereken en önemli sorular :"Ben bu adamı gerçekten seviyor muyum? Bu adamla bir ömür geçer mi?"CADIARZU Eğer cevabın hayırsa arkana bakmadan kaç derim. Ama eğer seviyorsan şunu düşün. Artık öyle Leyla mecnun tarzı aşk çok kalmadı. İnsanlar artık ilişkilerinde mantığa da çok büyük pay veriyor. Bakıyor ki karşısındaki mantıklı, makul biri bir arkadaşlığa başlıyor. Eğer severse devam ediyor, bakıyor ki sevemiyor bırakıyor. Senin şimdi esas cevabını araman gereken soru bu adam beni şuan seviyor mu? Ama gördüğüm kadarıyla buna da cevabın "evet". O zaman geçmişi hiç kurcalama canım. Zaten bir gün seni sevmezse bunu anlarsın. O zaman da yine restini çekersin...:1closedeyes:.
unutmuş gibi yaptım duyduklarımı seviyorumun ardına gizlendim bir süre ama olmadı durmadan önüme düştü o konu tabii seninide durumun benim gibi olacak diye birşey yok senağlamakendini üzme
Zaten o ogrendıklerımı soyleyemem ona; çünkü ogrenme bıcımınde ben sucluyum:icecream:
zamana bırakayım en ıyısı değil mi?
zaten ben bu harıcı cogu seyı sureklı ısıtıp ısıtıp onune getırıyorum
bu konuyu ogrenıs bıcımım yuzunden bunu ıcımde yasayacagım bu yuzden cok buyutmeyebılırım belkı, ona duyuramam cunku ogrenıs bıcımımde ben suclu olurum
pırlantacım sevgi kolay kolay bulunan herkese hee deyince verebileceğin bişey değildir..para gibi kıttır o yüzden de değerlidir...yadırgama bence bunda tuhaf birşey yok..bir insanı sevmek kolay değil..hatta etrafında seviyorum sevmiyorum dediğin insanlarla ilişkilerini gözden geçir..sevgi sorumluluk ister gerekirse ölümüne fedakarlık...her seviyorum diyen başkasını kandırabilir..belki bilmeden kendinide kandırabilir..üstelik sende aman aman başlamamışsın git dürüst ol itiraf et bence..
yok ogrendıklerım doğru amaöğrenme bıcımınde sorun varsa belkı ogrendııgın kısı dogruları aktarmamıs olabılır bunu da düşün, her şey bır yana bak işte uygunsa ıcıne sınıyorsa devam et. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?