- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi Zeynebimm68
-
Zeynebim yanında hiç şansın yokBen peki
Hee iyi ozaman ben köyüme geri döneyimZeynebim yanında hiç şansın yok
Ama sen kocayı bulmuş üstüne çocuk bile yapmışsın. O konuda üstünsün
Güzellik anlayışı güneşe selam veren burun, üç kilometre kare genişliğinde dudaklar, everest yüksekliğinde elmacıklara evrilince bu kadıncağız güzel gelmiyor tabi. Kimdir nedir bilmem ama kadın gayet güzel yüz hatlarına sahip. Baktım baktım çirkin bir taraf bulamadım kadında.Bakın bu klipteki kadın da güzel değil, ama çekici :)
Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu tekrar tekrar görüyoruz. Kadın bence de gayet güzel.Bakın bu klipteki kadın da güzel değil, ama çekici :)
Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu tekrar tekrar görüyoruz. Kadın bence de gayet güzel.
adriana lima yı güzellik olarak beğenmem ondan vücut olarak daha güzel değilim ama ifadesi çiğ geliyor bana itici buluyorumGayet güzel bence de, bu kızı beğenmeyenler Adriana lima mı
Valla bilemedim tek tip güzellik algısı o kadar işlendiki insanlarin zihnine onların disindakiler güzel gelmiyor galiba. Ben kadına bakınca pırıl pırıl bir ten, hoş saçlar, güzel bir aura gördüm.Gayet güzel bence de, bu kızı beğenmeyenler Adriana lima mı
Yüz hatları da çok güzel. Burnuna bayıldım ben mesela, karakteristik, yüzüne hoş bir hava katan bir burun. Kaşı gözü yerinde, dişleri düzgün. Kötü ya da çirkin denilecek bir tarafı yok.Valla bilemedim tek tip güzellik algısı o kadar işlendiki insanlarin zihnine onların disindakiler güzel gelmiyor galiba. Ben kadına bakınca pırıl pırıl bir ten, hoş saçlar, güzel bir aura gördüm.
Kesinlikle katılıyorum. Bir yerlerini yaptırmadan da güzel olunacağının göstergesi kadın resmen.Yüz hatları da çok güzel. Burnuna bayıldım ben mesela, karakteristik, yüzüne hoş bir hava katan bir burun. Kaşı gözü yerinde, dişleri düzgün. Kötü ya da çirkin denilecek bir tarafı yok.
bana da böyle yorumlar yapıyorlar, son açtığım konuları okusan şaşırırsın.Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Sen de mi çirkinsin?bana da böyle yorumlar yapıyorlar, son açtığım konuları okusan şaşırırsın.
ben biriyle karşılaşıyorum tuhafıma giidyor dedim millet nasıl çullanarak yorum yapmış. yani kadın kadının her zaman düşmanı ben bundan eminim.
bilmiyorum sebebini ama bazı kadınlar kadınlarımız bu linc olayını seviyor.
Rabbim kalplerine güzellik versin TEZ zamanda :)
sizin kalbiniz kadar değil, bu arada kısa sürede şunu gördüm herkese sataşıp çirkeflik yapmaktan bıkmıyor musunuz?Sen de mi çirkinsin?
Bu mu konu dışıdeliha sen misin
Daha yeni gelmiştiSen de mi çirkinsin?
Belki öyle olmuştur kadın deli mi her dk guzelmiyim desinDiger üyenin kendi degil yegeni foto atmamişmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?