- 23 Temmuz 2014
- 6.473
- 17.716
- 448
- Konu Sahibi Zeynebimm68
-
8-9 yaş aralığıyla biz bunu ingiliççe yapıyoz kız. Tek tek sayıyorlar bir de. Hala aunt yani bizim fatherımızın sisterı o zaman onun motherı bizim grand motherımız olur diyollağÖpün başınıza koyun. Ben sekiz yaşındaki öğrencime halanın annesi kim diye sorduğumda “bilmem tanışmadım ben hiç” cevabı aldım. Büyüyünce konu sahibi olacak inşallah
Nasip işleri bunlar. Evlilik konusuna çok takılmamak lazım takınca çok isteyince olmadığını gözlemledim etrafımdan öncelikle bunu belirtmek isterim :) güzellik konusunda, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil birileri sizi beğenmedi diye bu kadar üzülmenize gerek yok. Genelde saçma bulunan konular veya saçma olmayan konularda bile geyik yapılabiliyo bu sitede çok ciddiye almamalısınız bu normal hayatta da böyle çünkü. İnsanların söyledikleri veya düşündükleri kendinizi sevmenizden daha önemli değil öncelikle kendinizi sevmelisinizMerhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Yüzünüz görünmüyor ki gömleğiniz ve esarbınız ıcın mı yorum yapalım?Evet benim
Bende böyle düşünüyorumMuhtemelen başkasının resmiyle dalga geçen bu şahıs neden hala banlanmıyor? Paylaştığı resmi görmedim ama bence görenler yorum yapmasın, çünkü büyük ihtimalle günahsız birinin canını acıtmak için yapıyor.
Millete ergen dedi zannettin, olumlu yorum olarak algiladin dmi, sana diyor kardeş ergen diye, uzgunumAz önce olumlu şimdi olumsuz yorum neden acaba
Cokmu kötü bu üye merak ettim kendini bu kadar kotuledigine goreÇirkinim diyen üyenin konusunda şu an geri gelecek 1 dk
Üyeliği askıya alıp kimlik teyidi yaptığımız için olabilir mi acaba?Muhtemelen başkasının resmiyle dalga geçen bu şahıs neden hala banlanmıyor? Paylaştığı resmi görmedim ama bence görenler yorum yapmasın, çünkü büyük ihtimalle günahsız birinin canını acıtmak için yapıyor.
Fotoğraf ona mı aitmiş yani?Üyeliği askıya alıp kimlik teyidi yaptığımız için olabilir mi acaba?
Ben o üye değilim hanfendi kendimle barsik biriyim ben o üyeye üzüldümKaçtır aynı konu, gerçekten üzülüyorum artık sizin için bir doktora gidip tedavi olun artık.
Güzel miyim diye sormadımçirkin bulanlarda olabilir ama güzel bulanda olabilir güzellik görecelidir insanların lafıyla yaşamamak gerektiğini öğrenmeniz gerek, kendinizi gerçekten güzel buluyorsanız bu kadar kolay demorolize olmamanız gerekirdi
Kim bu üye çok mu çirkin bişey anlamafim benKaçtır aynı konu, gerçekten üzülüyorum artık sizin için bir doktora gidip tedavi olun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?