Bazıları neden böyle

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Ya bazen gerçekten şok oluyorum insanlar birbirinin arkasından verip veriştirip herşeyi söyleyip yüz yüze gelince nasıl hiç bişey olmamış gibi can ciğer oluyorlar anlamıyorum bu tarz insanlara ne deniyor ben söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum

Kısaca ikiyüzlü diyoruz utanma olsa zaten yapmazlar..

İkiyüzlü

Ah canım okadar çok ki böylesi, inan kendini bilmesen inanırsın söylediklerine

Valla o kdar yaşadım ki en yakın arkadaşım dediğim şahıs zamanında bana sövdüğü kişiyle yakın arkadaş oldu ben onunla görüşmüyorum onlar sanki hiç atıp tutmamışlar gibi arkadaşlar . Diyorum ya bazıları midesiz. Ya da mezhebi geniş ben anlaö veremiyorum

Benimde eşimin tarafında çok var eltimin annesi ve kaynanam birbirinin arkasından demediği yok yüz yüze gelince nasıl iyiler sanki dememişler

Böyle insanlar hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar birde
Bana öz annem ağza alınmayacak sözler söyledi, şikayetimi çekmem içinse tabiri caizse tükürüğünü yaladı hiçbirşey dememiş gibi döndü kızım dedi

arkasından en kötü cümleyide kursa yüzüne gelince sanki dememiş gibi evlenmeden önce yoktu çevremde şuan bir hayli görüyorum

Ya ben koca tarafımla bile çok görüşmediğim halde kuzeninin benim hakkımda atıp tuttuğu mesajları gördüm düşünün yani...ve o kuzeniyle sadece 1 defa aynı ortamda bulundum uzun süre onda da nişanlıydım

Bu konu yine görümce ile eltinin arkadan atmasi ve yüzüne gülmesi mevzusuna gelecek

Vallahi çok da güzel yapıyorlar. Mesela ayşe bir yerde misafirlikte Fatma oraya geliyor ama ayşe buna bozuluyor ve Fatma bunu anlıyor sonra ayşenin istememezlik tavırları kendi evi içinde devam ediyor fatmayı hayatta aramıyor sormuyor işi düşerse anca kırk yılda bir arıyor. Fatma bunların hepsinin farkında ama yine de ayşeyi el üstünde tutuyor ve herkesin içinde olunca ayşe fatmaya canikom tatlım diye konuşuyor :) Fatma da ayşeye :)

Ben öyle değilim diyen net yalan söyler duyar kasmayalım hiç

Benimde eşimin tarafında çok var eltimin annesi ve kaynanam birbirinin arkasından demediği yok yüz yüze gelince nasıl iyiler sanki dememişler
Benimde eltim kv'nin , kvde de eltim arkasından atıp tutup yüzlerine canım kızım demeler hediyeler,ikisi bir oturunca da beni konuştukları aşikar zaten, eltimin beni kıskanması bile kv'nin zamanında hoşuna gitmiş erken başladın kıskanmaya demiş bi insan ben bişey aldığımda sende al diye onu bana karşı gazlamak yarıştırmak tuhaf ya anlam veremiyorum

Kıskançlık konusuna hiç girmiyorum bile bir söz varya taklit ediliyorsan başarmışsın demektir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…