Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir şey sandığım yok. Kedilerin ağzı insanların ağzından daha temizdir yazmışsın beğenmedim koydum. İzin mi alacaktım? Gayet de dolu bir hayatım var üniversitede okuyan ve başarılı, arkadaş çevresi edinmiş bir gencim. Lise terk değilim neyse ki
Lise terk olanlar bu hayatta basarisiz mi sayılıyor ?

İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu da 😝kapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı
Son cümlenizi cehaletinize bile veremiyorum gerçekten. Sokakta açlıktan ölüyorlar. -20derecelerde donarak ölüyorlar. Hastalik kapıyorlar ölüyorlar. Doğurup doğurup ölüyorlar. Sürekli çoğalıyor ve doguruyorlar. Etrafiniza kör oldugunuz icin hayvan sevmediginize emin oldum. Benim evimde kedimin kendine ait odasi var. Evimin neşesidir. Her seyimdir. Iyi ki sizin gibi bir komsum yok. Evimi kirletirdi sevgisizliginiz.

Tontişim var ellerinizden öper missssler gibi, insandan leş gibi ter kokusu gelir ondan asla gelmez, ağzı, kıçı kokmaz... Kısırlaşmadan önce kumu biraz kokuyordu şimdi oda kalmadı meğer kokuyu kuma bırakıyormuş. Tüyü dökülüyor evet ama kocamınki kadar değil her gün tararım. Suyuna toz zerreciği düşse asla içmez o kadar titiz. Kumu çişli kakalıysa miyavlar, temizletip öyle girer. Boyunluk takılmıştı 5 gün mecburen çıkarınca 2 gün deli gibi kendini temizledi, ovalaya ovalaya bitiremedi. Demem o ki çok çok temiz hayvanlar, emin olun sizden bile temiz.
İki ayrı kedili evde bulundum ikisi de kokuyor neden olabilir

Ya deterjana can kurban, ilk okuduğumda dehşete düşmüştüm, insanlar yere tükürüyor, o atık kuruyor ve rüzgara karışıyor hepimiz soluyoruz, aldığımız sebze ve meyvelerle böcek artıklarını ve larvalarını yiyoruz çoğu yıkamakla geçmiyor, neler neler.
Kocaman gözlerine soka soka yazsaydiniz keşke bu yazıyı. Gozube girsin bazı insanlarin

Son cümlenizi cehaletinize bile veremiyorum gerçekten. Sokakta açlıktan ölüyorlar. -20derecelerde donarak ölüyorlar. Hastalik kapıyorlar ölüyorlar. Doğurup doğurup ölüyorlar. Sürekli çoğalıyor ve doguruyorlar. Etrafiniza kör oldugunuz icin hayvan sevmediginize emin oldum. Benim evimde kedimin kendine ait odasi var. Evimin neşesidir. Her seyimdir. Iyi ki sizin gibi bir komsum yok. Evimi kirletirdi sevgisizliginiz.
Bunu söyleyen iki kedili komşum, bilmiyor mu acaba

Konu sahibi şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın, her
Ya çok sinir oluyorum ama her hayvan konusunda böyle, demin biri de yazmış titiz insanların yüzde 50si zaten kıl tüyden bilmem neyden iğrenirmiş vs vs. Biz zaten pisiz, günde 2 öğün tüy yiyoruz, hayvan ortalığa yapıyor , he evi zaten mok götürüyor.Tamam sevmesinler, bulunduğu ortama da girmesinler ama yok kokuyor, yok pisler vs de demesinler ya.
Anacım kime laf anlatiyon ya hayvan beslemekten bı haber insanlar dolusmus yorum yapiyor. Heeee bizim evlerimizi bok götürüyor her yer çiş kaka. Koltuklari görmeniz lazım tüyden gözükmüyor. Hatta gelip üzerimize isiyolar. Bir de onlardan şiddet görüyoruz ki sormayın. Kediler kaka kaka. Uzak durun onlardan hep hastalık bulastiriyolar.

Çoğu kişi bunları duymak istiyor.

Eeee konu sahibi aciklasana hayvanları tekmeliyor musun , kimsenin görmediği yerlerde onlardan çıkartıyor musun hincini ?
Ver o komşunun telefonunu ben konuşayım senin gibi birini zaten evine sokmak isteyecegini sanmıyorum .
Mune Mune
Kazen Kazen
Polemiğe davet ediyor bildirmek zorundayim

Banlanmak falan umrumda değil bütün hayatım burdan ibaret değil ..
Neyse ki çok inançlısiniz ya ama bir o kadar cahil .
O begenmediginiz hayvanlar sizden hakkını alacak 🤗
Kitap öyle diyor ...
Benim gibilerine denk gelin bir gunde görün dünya kaç bucak .
O hayvanlarin üstünden Çekin o pis ellerinizi ..
Mutsuz yıkıklar.
Sevgisiz insancıklar ..
Hayatı boyunca somurulmus , kendi hakkını savunamayacak kadar korkaklar dilsiz garibanlardan çıkarıyor hıncını ..

🙄🙄
images (18).webp

Beni ordan vurmaya çalışıyorda çok okumuş gördük kendisi gibi neyse :KK53:
Ay tam agzimdamdan kötü laf çıkacak tutuyorum 😁 yazık ! kendi üniv. Okumuş çevre yapmış ortamlara akmış ve bunu yaparak başarı kazandığını zanneden insanlara çok yazık. Bugün yerde yatan köpeği bilerek isteyerek üzerinden araba ile gecerek öldüren kişi doçent. O üniversite okumusla bu univ. Okumuş arasında bir fark göremiyorum. Lise mezunuyum ve kalbimdeki sevgiyle hepsinden büyüğüm. Konu tartışmaya kapanmistir. Okumakla adam olunsaaa hey yavruummm hey

Ay tam agzimdamdan kötü laf çıkacak tutuyorum 😁 yazık ! kendi üniv. Okumuş çevre yapmış ortamlara akmış ve bunu yaparak başarı kazandığını zanneden insanlara çok yazık. Bugün yerde yatan köpeği bilerek isteyerek üzerinden araba ile gecerek öldüren kişi doçent. O üniversite okumusla bu univ. Okumuş arasında bir fark göremiyorum. Lise mezunuyum ve kalbimdeki sevgiyle hepsinden büyüğüm. Konu tartışmaya kapanmistir. Okumakla adam olunsaaa hey yavruummm hey
Onun var hayvanlarla bir derdi 😏 itiraf etmiyor , gizli psikopat gibi hayvan konularını takip ediyor böyle ..
Ne yazık ki bunlar sokakta hayvanlar savunmasız ..
Hasta ruhlar

Belli çünkü çok belli ...
Bu zaten ay ben nasıl yaparım da derim sevmediğimi falan konusu değil
Bu bir nefret konusu ...
Tepki görmeyeceğini bilse çok daha fazlasını yazar ama yazamıyor ..
Niye, burada onaylanmak hayatınızın amacı mı yani 😂 isteyen onaylar isteyen linç eder. Madalya mı takılıyor burada popüler olmuş üyelere

Kendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X