Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konumda hayvana şiddet teması yok,zorla öyle algı yaratmaya çalışan bir üye çıkmasına sasirmadim her türlü insan var işte.
Benim gibi hayvanları uzaktan seven fakat hayvanlı evde böyle hisseden kişiler de çoğunlukta yalnız değilmişim.Saygi çerçevesinde yorum yapan herkese teşekkür ederim sevgiler 🤗

Kendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu :27:

En son çocuğun birine açılacaktı cesaretini topladi mi acaba 😂
Gizliden arayıp sesini falan dinliyodur

Diliyle yalayıp temizleyemedigi yerleri, patisini yalayıp temizleyen canım yavrum kızlarım aşkına :lülülü: bu nasıl bir konu böyle. Daha doğrusu yorumlara şok oldum.
1) Yalnız olduğumuz için hayvan beslemiyoruz. Onlarla aile olmak istediğimiz için evimizdeler. Kurban olurum onları verene.
2) Emin olun evlerimiz sizinkilerden daha temizdir. Keşke gösterme şansım olsa, evimde asla rahatsız edici bir koku bulamazsınız, gayet de mis gibi her yeri.
3) İstemeyen evimize gelmesin. Sizin için çocuklarımızı odalara tikacagimizi nasıl düşünebilirsiniz ya gerçekten çok komik :spor:

Anacım kime laf anlatiyon ya hayvan beslemekten bı haber insanlar dolusmus yorum yapiyor. Heeee bizim evlerimizi bok götürüyor her yer çiş kaka. Koltuklari görmeniz lazım tüyden gözükmüyor. Hatta gelip üzerimize isiyolar. Bir de onlardan şiddet görüyoruz ki sormayın. Kediler kaka kaka. Uzak durun onlardan hep hastalık bulastiriyolar.

Çoğu kişi bunları duymak istiyor.
Ahahaha valla haklısınız, ama ne yapayım böyle konuştuklarında deli oluyorum. Neyse gideyim de kızım mis gibi ağzını öpeyim da rahatlayayım. :)

Kendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu :27:
Bana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.

En son çocuğun birine açılacaktı cesaretini topladi mi acaba 😂
Gizliden arayıp sesini falan dinliyodur
Psikolojik sorunlarınız var sizin. Yorumlarda gördüm de. Bu denli insan düşmanlığı asla normal değil. Muhtemelen çocuklukta bir travmanız var. Acilen tedavi olun.

Kocaman gözlerine soka soka yazsaydiniz keşke bu yazıyı. Gozube girsin bazı insanlarin

İstemeyenin beynine kaksan girmez😃
Bu konudaki tartışmalara hiç katılmıyorum artık, bilgimi paylaşırım tamam çünkü anlamak istemeyene ne desen boş. Yine de yadırgamıyorum insanları, sevmesinler, iğrensinler ama zarar vermesinler görüşündeyim. Pis evlerimize gelmesinler ne yapayım🤷🏻‍♀️ Yoruldum yirmi küsür yıldır anlatmaktan vallahi yoruldum

Genel itibariyle evine gittiğiniz insan titizse zaten kedinin yediği kaptan size yedirmez.

Kedisi yerleri gezdiği paticikleriyle tezgaha çıkmaz , yemek masasına çıkmaz.

Güzelce egitmistir bir çocuğu eğittiği gibi.

Her kedi popo yalamaz , ayrıca ağızları antiseptik özellikte kedilerin. Bu yüzden yalıyorlar ,temizleniyorlar kısacası.

Bazı evlerde el yıkamadan yemek yapılır, ağıza konulan kaşık tekrar tekrar yemeğe sokulur, alışverişten gelen poşetler tezgaha konur, hangi temizlik bezi nerenin unutulur , çocuklar masaya çıkar, elleri temiz değildir yemeğe parmak daldirir v.s v.s

Titiz olmayan her şekilde degildir.

Erkekler de kıl döküyor ayrıca bunu da yazmak istiyorum. Ne yapalım erkek olan eve de girmeyelim öyleyse. Kolları masalarda geziyor 😁

Açıkça kedi tüyüne kılım , tezgaha çıkmaları, masaya gelmeleri beni rahatsız ediyor diye söyleyin.. O da bir şey getirmez artık size.

Bana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.
Aldırış etmeyin bilerek yapılıyor,konumda rahatsız olmanızı istemezdim

Keşke mart ayında açtıgın konu icin hukukçu arıyacağına avukatına başvursaydın :70:

Ahahaha valla haklısınız, ama ne yapayım böyle konuştuklarında deli oluyorum. Neyse gideyim de kızım mis gibi ağzını öpeyim da rahatlayayım. :)

Şu an kedi çocuklarım kiclariyla gülüyorlar 😂😂😂 ağzını burnunu yediklerim 😍 gidip ağızlarından opucem bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X