- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
Onaylayın beni mi demişim çok eglenmissin amaNiye, burada onaylanmak hayatınızın amacı mı yaniisteyen onaylar isteyen linç eder. Madalya mı takılıyor burada popüler olmuş üyelere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onaylayın beni mi demişim çok eglenmissin amaNiye, burada onaylanmak hayatınızın amacı mı yaniisteyen onaylar isteyen linç eder. Madalya mı takılıyor burada popüler olmuş üyelere
Kendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu![]()
Tepki görmeyecek olsa neler yazacak demişsiniz ya.Onaylayın beni mi demişim çok eglenmissin ama![]()
Bir kedi annesi olarak da bütün kedileri ben doğurmuşum gibi hissediyorumOnu ben doğurdum,kediyle aynı kefeye mi koyacağım.konumu begenmediyseniz beğenmedim butonuna basın geçin
Hala yazamadiTepki görmeyecek olsa neler yazacak demişsiniz ya.
Ahahaha valla haklısınız, ama ne yapayım böyle konuştuklarında deli oluyorum. Neyse gideyim de kızım mis gibi ağzını öpeyim da rahatlayayım. :)Anacım kime laf anlatiyon ya hayvan beslemekten bı haber insanlar dolusmus yorum yapiyor. Heeee bizim evlerimizi bok götürüyor her yer çiş kaka. Koltuklari görmeniz lazım tüyden gözükmüyor. Hatta gelip üzerimize isiyolar. Bir de onlardan şiddet görüyoruz ki sormayın. Kediler kaka kaka. Uzak durun onlardan hep hastalık bulastiriyolar.
Çoğu kişi bunları duymak istiyor.
Bana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.Kendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu![]()
TamamBana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.
Psikolojik sorunlarınız var sizin. Yorumlarda gördüm de. Bu denli insan düşmanlığı asla normal değil. Muhtemelen çocuklukta bir travmanız var. Acilen tedavi olun.En son çocuğun birine açılacaktı cesaretini topladi mi acaba![]()
Gizliden arayıp sesini falan dinliyodur
Kocaman gözlerine soka soka yazsaydiniz keşke bu yazıyı. Gozube girsin bazı insanlarin
Psikolojik sorunlarınız var sizin. Yorumlarda gördüm de. Bu denli insan düşmanlığı asla normal değil. Muhtemelen çocuklukta bir travmanız var. Acilen tedavi olun.
Aldırış etmeyin bilerek yapılıyor,konumda rahatsız olmanızı istemezdimBana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.
Keşke mart ayında açtıgın konu icin hukukçu arıyacağına avukatına başvursaydınBana bak haddini gerçekten aşıyorsun. Bir kelime daha edersen aile avukatımıza ettiğin hakaretlerin ekran görüntüsünü atacağım. Bu da son yorumum. Ne kadar ciddi olduğumu evine dava celbi gelince anlarsın.
Ahahaha valla haklısınız, ama ne yapayım böyle konuştuklarında deli oluyorum. Neyse gideyim de kızım mis gibi ağzını öpeyim da rahatlayayım. :)
WuhuuuuuuuwwwwwwwwwwwKendi onuda yapamamış öyle demesine bakma 0 özgüvenli bir ciciş anca kk da sallasın dursun sanki biz bilmiyoruz nasıl ezik olduğunu![]()
Libidonuz mu yükseldi sizin yine ?lütfen artık başka konulara yorum yapin ihtiyaç olabilirKeşke mart ayında açtıgın konu icin hukukçu arıyacağına avukatına başvursaydın![]()