BDV insanı depresyona sokuyor

Hakaret etmek kişilikle alakalı işte, artık herşey serbest olsa da kimseye bir salak bile demedim. Anlatmak istediklerimi küfürsüz de ifade edebiliyorum. Bu ahlakla alakalı. Çok dolduğum kişiler de var ama yine de haddimi aşmam hiçbir zaman. Böyle davranan kişiler sayılı malesef. Ve haklısın gerilmekte, bende çok duramıyorum orda. :KK12:
Her şey serbest derken? Hakaret serbest mi oldu artık? Kafam karıştı şimdi.

evet artık siyasette ban koymuyorlar
o yüzden bazıları ağzını açtı küfürvari sözler veya hakaretler ...
isteyen dava açabilir o ayrı ama kazen mune karışayacak artık bildiğim kadarıyla ...

Kesinlikle doğru "evlendim bir ay oldu şöyle oldu, görümceyle böyle oldu, kaynana şunu yaptı" başlıklaırnı okumaktan sevgilimin en ufak hareketlerine bile sen şimdi böyleysen evlenince ne yaparsın annen şimdiden böyle yapıyo eclenince çekemem vs diye kuruntu ederek tartışmalarla aramız bozuldu görüşmüyoruz. Burada yazanların çoğu geleneksel türk hanımefendilerinin nezaketi, sabrı, becerisinden , büyüğe saygıdan, sıkıntıya tahammülden nasibini almamış feminist bozması çıt kırıldım tipler. Çocuğum ağladı diyene direkt psikoloğa gidin mutalakaa canım öğüdünü veren çakma sosyetelerle dolu burası Ben eski kafalıyım arkadaş burası benim psikolojimi bozdu Uzaklaşıcam artık bu nedir böyle yaa

Ban yok artık siyasette.
Herkes istediği gibi konuşabiliyor.
Tabi kendisine hakaret edilen kişi hakaret eden kişiye avukatı aracılığıyla ulaşıp şikayet edebilir.
Orada yazılanlar kanıt.
Tabi hakaret etmek biraz da ahlak meselesi. Ben yinede tercih etmiyorum. Küfür edince olaylar çözülmüyor çünkü.

Kesinlikle doğru "evlendim bir ay oldu şöyle oldu, görümceyle böyle oldu, kaynana şunu yaptı" başlıklaırnı okumaktan sevgilimin en ufak hareketlerine bile sen şimdi böyleysen evlenince ne yaparsın annen şimdiden böyle yapıyo eclenince çekemem vs diye kuruntu ederek tartışmalarla aramız bozuldu görüşmüyoruz. Burada yazanların çoğu geleneksel türk hanımefendilerinin nezaketi, sabrı, becerisinden , büyüğe saygıdan, sıkıntıya tahammülden nasibini almamış feminist bozması çıt kırıldım tipler. Çocuğum ağladı diyene direkt psikoloğa gidin mutalakaa canım öğüdünü veren çakma sosyetelerle dolu burası Ben eski kafalıyım arkadaş burası benim psikolojimi bozdu Uzaklaşıcam artık bu nedir böyle yaa

Arkadaşım madem bu kadar rahatsızsın üye olurken sözleşme imzalatmıyorlar çekip gidebilirsin.
Belli ki canını birileri sıkmış herkesi işaret ederek konuşuyorsun.
Madem buradaki fikirlerden hoşlanmıyorsun o zaman kendi ilişkini burada okuduklarınla yönlendirmeseydin bu ne çelişki. :KK14:

bunalima ya da depresyona girmek icin ya da icimizin bunalmasi icin bdv okumaya gerek yok!! cok ozur diliorm yanlis anlama ama su donemde bu yazdigin ne kadar fuzuli bisi farkinda misin?? biz burda elimizden geldiince derdimizi paylasip baskasinin derdine derman ya da destek olmaya calisiors. eger sen sadece burda okuduklarinla depresyona giriosan sakin haberleri dinleme tamam? sahsen ben gunlerdir ulkemin icler acisi halini gordukce dinledikce baskasinin derdi diye diil kendim kayip giden gencler icin kahroluorm. aglayan analari gordukce benim icim eziliyo benim canim aciyo. sen burdaki dertleri empati yaparak anlamaya calismayi yanlis yorumlamissin sanirim. burdaki her ne kadar ortak bir forum olsada sanal bi dunya unutma gercek hayatta olanlara bu kadar kafani yormani tavsiye ederim kaldiramiosan kimse sana zorla okutmuo lutfen biraz sagduyulu olalim

Hiç alakası bile yok çok ders çıkardığım konular okuyorum .
BDV bana insanların ne kadar farklı pencerelerden bakabildiğini öğretti ve bunun için üzülmemeyi.
Şunu kaçırıyoruz aslında Dünya lunapark değil .

siyasette devamlı yorum yapan biri olurak sakin oralara ugramayın derim çıldırma derecesine gelirsin o yüzden bdv siyasetin yanında çiçek bahçesi valla

yok illa bdv sinir bir yer diyorsan yemek bölümüne takıl ohhhhhhh mis herşey yerli yerinde sohbet hoş vb...

Sektirerek git , zorla tutuyorlarlar sanki.Koca goggle sor böyle kapsamlı derdini anlatabileceğin platform bulamazsın.

bide siyasette ban kalktığından bu yana bazı üyeler iyiden insanlıktan çıktı sokağından bile ugramayın...

Yok insanlıktan çıkmadı kişiliklerini belli ettiler. Herkes maskesini düşürdü. Ne kadar hoş olmasa da bir yerde iyi oldu..

Yazmayayım diyorum ama burada kalman için seni zorlayan yokki, maaşında kesilmez. Ee madem senin hayatınıda etkiliyor, o zaman ciao kakao, Uğur'lar olsun. Bazı yorumları, bazı konuları bende abartı buluyorum ama buna isyan edeceğinize siteye girmezsiniz olur biter

ya bdv okuyarak bunalima giren insan bu ulkede nasi yasamayi surdurebilio onu baya bi merak ediorm harbiden cok sinirlendim bu konuya tamam isteyen istedigi konuyu acar ozgur bi forumdayiz da bu da cok gereksiz diil mi ya??? hayatini burdaki konulardan feyz alarak devam ettirmek ayri sevgilisini burdaki konulara gore onyargiyla yargilayarak iliskisini de buna gore yonlendirerek yasamaya calisan insan zaten birak bdv yi okumayi dizi de izlemesin bence!!!

bide siyasette ban kalktığından bu yana bazı üyeler iyiden insanlıktan çıktı sokağından bile ugramayın...
Ama konu zaten bdv. Yani konu sahibi bdvyi dert edinmiş, siyaset sayfasına bakmak bile hata. Takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçmediğimiz, kendi düşünce ve fikirlerimizi başkalarına dayatmadıgımız sürece,farklı düşünceleri küçümsemedigimiz sürece bu böyle sürüp gidecek

Yok insanlıktan çıkmadı kişiliklerini belli ettiler. Herkes maskesini düşürdü. Ne kadar hoş olmasa da bir yerde iyi oldu..

aynen doğru dedin megi

kaç kez yapmayın etmeyin azıcık saygılı olun usluplara dikkat edin dedim hatta kazene mune ne olur şu banlar gelsin dedim ama kimse umursamdı hatta bunları dedim diye suçlu oldum ve beni suçlayan sa yıllardır kk olup bilinen biri

insanlıklarını belli ettiler.çok doğru söz dedin..

Ama konu zaten bdv. Yani konu sahibi bdvyi dert edinmiş, siyaset sayfasına bakmak bile hata. Takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçmediğimiz, kendi düşünce ve fikirlerimizi başkalarına dayatmadıydınız sürece,farklı düşünceleri küçümsemedigimiz sürece bu böyle sürüp gidecek

konu siyaset değil uzatmayım bellacım konuyu da işgal etmeyim..

konu sahibine benim yorum öncesi bir başka arkadaş burası yine iyi siyaset daha kötü dediği için yazdım...

dediğin gibi saygı ve uslup olduğu sürece herkes kendi fikrini ve yorumunu diyebilir ban olduğu zamanlar böyleydi ama şimdi bir şey desen cahilsin diyerek söze girilip hakaretler havada uçucuyor.herkes birbirini nasl ezer o kıvamda şuan siyaset

aynen doğru dedin megi

kaç kez yapmayın etmeyin azıcık saygılı olun usluplara dikkat edin dedim hatta kazene mune ne olur şu banlar gelsin dedim ama kimse umursamdı hatta bunları dedim diye suçlu oldum ve beni suçlayan sa yıllardır kk olup bilinen biri

insanlıklarını belli ettiler.çok doğru söz dedin..

Artık onlar da bıktılar hak veriyorum insanlarla uğraşılmıyor gerçekten.
Bende çok uğramıyorum sinirlerim geriliyor cidden.
Kimse çenesine sahip çıkamıyor ortalık bu kadar kızışmışken.
Sadece haberleri okuyup geçiyorum, kalite iyice düştü göremiyorlar :KK14:

Çevrende böyle hikayeler hiç mi yok
Onları duyunca da mı depresyona giriyorsun
Yandın eğer böyleysen

konu siyaset değil uzatmayım bellacım konuyu da işgal etmeyim..

konu sahibine benim yorum öncesi bir başka arkadaş burası yine iyi siyaset daha kötü dediği için yazdım...

dediğin gibi saygı ve uslup olduğu sürece herkes kendi fikrini ve yorumunu diyebilir ban olduğu zamanlar böyleydi ama şimdi bir şey desen cahilsin diyerek söze girilip hakaretler havada uçucuyor.herkes birbirini nasl ezer o kıvamda şuan siyaset
O yorumu atlamışım o Zaman tatlım, siyaset bölümü dedigin gibi zaten başlı başına farklı bi mecra, hic girmemek en iyisi, bdv candır :KK50:

Bdvden çıkarılacak cok dersler oluyor, sen aralarından gerekli olanı aldığın sürece burası yararlı Bi platform konu sahibi.

Back
X