- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Işte ben yetişemiyorum canım dediğim de olsun boş ver diyo ses çıkartmıyosam o da dokunmuyo sofrayı bile toplamaz ben mutfakta söyleniyor artık sesimin tonu sertliği değişiyor kendi kendime kızıyorsam hemen üstüne alınır yavaşça odaya girip süpürge çalışırEv konusunda düzenimiz temizlik çoğunlukla bende çünkü hoşlanmıyorum başkasının yapmasından. Ufak tefek yardım isterim balkon yıkamak, dağınıklığı toplamak vs. gibi.
Kahvaltı ve akşam yemeği eşimin üstünedir. Bu kez ben ona getir götür vs. yaparım. Davet varsa hiç bulaşmam ben sadece bulaşığı atarım.İş bölümümüz bu şekilde ve mutluyuz. Yemek nerde, donum nerde dese tahammül edemezdim zaten fırsat da vermedim. Size destek olmuyorsa kendinizi iş olarak geri çekin. Yetişmeye çalışmayın.
Yatak odası tek taraflı mutluluk olmadığı için kısıtla(n)mayı doğru bulmuyorum. Kavga, yorgunluk vardır içinizden gelmiyordur ayrı şeyler ama çocuğa oyuncak verir gibi kendinizle terbiye etmeyin. Bu biraz basitleşmek bana göre.
Wuuuhuu "yapabilecek olsam senden istemem" güzel cümle bunu çaldım bunu kullanırım benBen çalışmıyorum buna rağmen eşimden yardım istiyorum. Ben çalışıyorum sen yoruluyosun dediğinde de yapabilecek olsam senden istemem demek ki sana ihtiyacım var diyorum ki istediğim şeyler ev süpürmek falan değil. Çalışsaydım onu da isterdim.
Her şeyin ortası iyidir. Kocama kalsa hep ben atak yapsam sevilse filan hoşuna gider. Asla hayır demez. Bense bazen hiçbir şey yapmam ondan beklerim ki yapar. Küçük oyunlar önemli
Duygusal olarak maalesef odun olduğu için açık açık söylerim istediklerimi. Gerçekleşir mi? Ehh %40
Kısacası fabrika ayarları neyse o. Çok değiştiremiyosun. Kabullenişe geçmek hayatı daha kolaylaştırıyor. Arada bir ayarlarla oynamakta gerekli.
Ne hep ne hiç diyorum
Ay ne güzel havan olmadığı zamanlar oluyo kız bende mens döneminde bile durmam gerektiği konusunda kendimi uyarmak zorunda kalıyorumBende yeni evliyim. Ev işlerinde yardım isterim o da eder. Tabi buna yavas yapmam vesile oldu baktı yavaşım hızlanmam konusunda minik bi laf etti kıyameti kopardım şimdi ortak yapıyoruz. Özel mesele de ilk 2 hafta fedakar davrandım yani havamda olmadığım anlarda bile negatif olmadım. Sonrasında uykum var ııh yorgunum gibi kelimelerle o olaylara atlamadım. Sonuçta robot değilim bir iki istemediğimde koca uzaklaşacaksa başlarım öyle kocaya. Bi kişi istiyor diye değil iki kişi de istemesi lazım. Derler ya aman kızım kocanı geri çevirme falan tarzı nasihatler. Nedenmiş yani nerenin kralı. Ben sırf uzaklaşmasın soğumasın aman küsmesin diye kendimi yıpratamam. Keyfim nasıl istiyorsa öyle yaşarım. Diğer türlü evlilik değil iş görev olur zaten
esım de boga burcu :) sanırım bogaların ortak ozellıgı yalnız benım eşim miskinBen çalışan bir kadınım. Aramızda iş bölümü yok. Çamaşır suyuna falan alerjim vardır. Çok az bile kokusunu alsam rahatsızlanırım. O yüzden banyonun temizliğini vs eşim yapar. Bazen içinden gelir akşam yemeği yapar. Allahtan mutfağı da temizler. Haftasonu erken kalkarsa eşim hazırlar kahvaltıyı. Cinsellik ise zaten ben de istediğim için hiç geri çevirmem. Film seyrederken de dib dibe izleriz. Sanırım benim durumumun sebebi. Ailesi hep memlekete gittiği için çoğunlukla evde tek kalmasından kaynaklı. Herşeyi kendi yapmaya alışmış. Bir de boğa burcu. Bilmiyorum onun özelliği mi yemek ve cinsellik
Sadece çöpü dökmez ve beni fıtık ederonun yüzünden ufak çaplı tartışmamız da olur. anlayacağınız erkeklerin neredeyse hepsinin ufak ya da büyük biz kadınlara göre bir sorunu var
Ya bende ev hep derli toplu olsun istiyorum temziledikten sonra sanki hala temiz değilmiş gibi geliyor hayır desem ki öyle mükemmel temzilik yapan eli cabuk temizlik manyağı bir insanım hayır değilim ama temizliği seviyorum derli toplu olsun istiyorum ama çalıştığım içi tek başıma yetmiyor şimdi adam cani isterse yapio ama benim canım isterse bu gün çamaşır yıkayayım demiyorum birikmiş yıkanması lazım diyorum yani ben bunlara karşı sorumluluk hissederken bu adam da bunlara karşı sorumluluk hissetse ben demeden yapsapandemiden dolayı 7 aydır evden calısıyorum daha oncesınde eşimin ofısınde ısım vardı belırlı bır saat gıdıp ısımı halledıp eve donuyordum
evde iş bolumumuz var perde asma cam sılme ve camasırları serme ve toplama işi eşimde haftada 2 kere de kahvaltıyı kendısı hazırlar aksam yemekten sonra bulasıkları makınaya kendısı dızer bunu 4 bucuk yasındakı kızımla bırlıkte yaparlar
aramızdakı ıletısım etkılesım eylemlerdeakısına gore ozellılkle bır adım atılmaz ne olacaksa olacagı varsa olur
bır anteplı olarak mutfak ön plandadırevımız hep tertıplı olmak zorundadır yaradılısımızda var sanırım bu buraya has ozel bır durum yanı sankı her an bır orduyu agırlayacakmısız gıbı her an ev hazırlıklı olur hem yemek hem duzen acısından....baskaları ıcın zor ve agır gelebılır ama bızım ıcın rutın ıslerdır boyle olmazsa rahat edemıyorum alıskanlık ıste genımızde var sanırım
yanı bence her evın duzenı aıle yapısı ıletısımı farklıdır bunu bıze sordunuz ama her ınsan bırbırınden farklı bızım evde hersey var idare eder durumdayız baska evde de hıc bırsey olmaz herkes kendı kafasına gore yasar coook mutlu olabılır yanı sunu yapan daha dogru ılerlıyor dıyemeyız cunku kısıler farklı ıletısım bağ farklı
sız de akısına bırakın bence kendı duzenınız olusmustur aynen devam :)
Anlaşıldı hemen bir üslup degisilikligine gidiyorum sizin anlayacağınız şekildeOkuyamadım biri özet geçsin çok ayrıntı var .gereksiz keske bize bırakıp ksiiligine felan biz karar verseydik
sempatik olmaya çalışırken gereksiz ayrıntı veren yazarlar gibi kitabi begenmedim hikayeyide okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?