Bdv nin akıllı kadınları

2 aylık bebek var evde işi kim bulursa bulduğu yerde yapar bizde. Çocuk kimde duruyorsa açıkta kalan dedektörle iş bulur yapar tabiri caizse. Yemekte çok çok arası yok eşimin ama yaptığı yemek de olur maksat karnımız doysun. Çocuktan önce ev süpürmedim hiç düşündüm şimdi de süpürmedim gerçi. Eşim süpürür ben toz alırım. Çocukla ama ne iş ne zaman seçecek halin yok. Çocuktan önce her işi yapabilecek düzeye getirmek lazım eşi. Yoksa yaşam zor. Çocuktan önce yoğurt mayalamayı mesela ikimiz beraber öğrendik beraber yapıyorduk şimdi ben çocuğa bakarken o yapabiliyor tek başına.

Kocam icin bir sey yapmiyorum,kendim icin yapiyorum ben :KK66: evet tembelim :KK66:
Erken uyanir gec uyurum. Elimden geldigince is yaparim. Esim de yapar. Yardim istemem,her is ortaktir bizde. 5 yasindaki oglumuz bile sabahlari dislerini fircaladiktan sonra aynayi kirlettigi icin silip oyle cikar banyodan :KK66: Cinsellik ne zaman canimiz isterse. Belli bir kuralimiz yok.
Maşallah yaa bizimki de evi temizlemeye ben söyledikçe yardım eder sonra oh temizlik bitti deyip koltuğa bi uzanırım aman Allahım o da ne ucan çoraplar kocamın sihirli güçleri varmış meğersem yine çoraplarını top yapmış uçuruyor yani ev böyle dağılıyor

Ya bende ev hep derli toplu olsun istiyorum temziledikten sonra sanki hala temiz değilmiş gibi geliyor hayır desem ki öyle mükemmel temzilik yapan eli cabuk temizlik manyağı bir insanım hayır değilim ama temizliği seviyorum derli toplu olsun istiyorum ama çalıştığım içi tek başıma yetmiyor şimdi adam cani isterse yapio ama benim canım isterse bu gün çamaşır yıkayayım demiyorum birikmiş yıkanması lazım diyorum yani ben bunlara karşı sorumluluk hissederken bu adam da bunlara karşı sorumluluk hissetse ben demeden yapsa 😂😂
bence sızın evde kullanmadıgınız cok esya var o yuzden o hafıfleme ferahlama hıssıne ulasamıyorsunuz :) bende de vardı bu delı gıbı temızlık yapardım baktıgımda ıcıme sınmezdı cunku cok esyam vardı sunu anladım kı ev esyaya degıl bana hızmet etmelı esya eve degıl bana hızmet etmelı daha once evde bıblo gıbıymısım

suan ya lazım olursa belkı lazım olur veya yedekte dursun dedıgım hıcbırsey yok mutfak dolabımın yarısı bos 6 kapaklı gardılobum her odada duvardan duvara gomme dolabım vardı koca vestıyer kiler banyo dolapları hepsı doluydu bazalı yatagım vardı agzına kadar doluydu bazı seylerı saattım bazı seylerı ıhtıyac sahıbıne dagıttım 4 kapaklı gardıloba dustum dolaplar bombos temızlık yapmak ıstedıgımde tum evı cıkarıp sılıp yerlestırmem 1 bucuk saatımı alıyor dusunun o kadar azalttım halıyle artık iş cıkmıyor ve yorgunluk yok

cocukken aılemızın evınde dolu dolu esyalar atmayalım lazım olur fıkrıyle buyudugumuz ıcınn dayatılmıs bıze lazım olsa alınır zaten nıye beklesın bosa ... zaten su corona ne zaman bıter bellı degıl mısafır de kalmadı evden uzaklastırın bence kullanmadıgınız tum esyaları evde iş yukunuzun nasıl azaldıgına ınanamayacaksınız

bende oyle oldu cunku iş o kadar azaldı kı resmen sıkıntıdan kendıme ıs cıkarmaya calısıyorum cunku evde benı yoracak bırsey kalmadı halıyle kendıme ve keyfıme zaman ayırabılıyorum :) bence sızın de ıhtıyacınız olan sey bu

2 aylık bebek var evde işi kim bulursa bulduğu yerde yapar bizde. Çocuk kimde duruyorsa açıkta kalan dedektörle iş bulur yapar tabiri caizse. Yemekte çok çok arası yok eşimin ama yaptığı yemek de olur maksat karnımız doysun. Çocuktan önce ev süpürmedim hiç düşündüm şimdi de süpürmedim gerçi. Eşim süpürür ben toz alırım. Çocukla ama ne iş ne zaman seçecek halin yok. Çocuktan önce her işi yapabilecek düzeye getirmek lazım eşi. Yoksa yaşam zor. Çocuktan önce yoğurt mayalamayı mesela ikimiz beraber öğrendik beraber yapıyorduk şimdi ben çocuğa bakarken o yapabiliyor tek başına.
Bu çok güzel bisey bende aslında çocuktan önce adamı kıvama getirmek istiyorum hasta olurum bisey olur evde olamam o dönem evimde atom bombası patlamış gibi bir evle karşılaşmak istemiyorum

Maşallah yaa bizimki de evi temizlemeye ben söyledikçe yardım eder sonra oh temizlik bitti deyip koltuğa bi uzanırım aman Allahım o da ne ucan çoraplar kocamın sihirli güçleri varmış meğersem yine çoraplarını top yapmış uçuruyor yani ev böyle dağılıyor
Ahahaha cok tatlisiniz
Caninizi yormayin valla. Benim ev zimba gibi olmazsa rahat edemiyorum,tembelim ama mukemmel de severim oyle bir dengesizlik.
Coraplari oraya buraya atiyorsa hic toplamayin,temiz corabi kalmayinca atmamasi gerektigini anlar bence ;)

Ay ne güzel havan olmadığı zamanlar oluyo kız bende mens döneminde bile durmam gerektiği konusunda kendimi uyarmak zorunda kalıyorum :eek::KK22:
Çok mu yeni evlisin :KK53:
Her an seks düşündüğüm zamanlar nişanlılık zamanlarıydı sdhfjdjdk şimdi evliyiz ya istememe lüksüm oluyor :confused:
Benim için öpmek sarılmak cilveleşmek gıdıklamak falan olmazsa olmaz
Hani illa tamamı olcak diye düşünmem
Ama erkekler öyle değil
Naber diye yanağından makas alsan aklı yatağa gider 🤪

bence sızın evde kullanmadıgınız cok esya var o yuzden o hafıfleme ferahlama hıssıne ulasamıyorsunuz :) bende de vardı bu delı gıbı temızlık yapardım baktıgımda ıcıme sınmezdı cunku cok esyam vardı sunu anladım kı ev esyaya degıl bana hızmet etmelı esya eve degıl bana hızmet etmelı daha once evde bıblo gıbıymısım

suan ya lazım olursa belkı lazım olur veya yedekte dursun dedıgım hıcbırsey yok mutfak dolabımın yarısı bos 6 kapaklı gardılobum her odada duvardan duvara gomme dolabım vardı koca vestıyer kiler banyo dolapları hepsı doluydu bazalı yatagım vardı agzına kadar doluydu bazı seylerı saattım bazı seylerı ıhtıyac sahıbıne dagıttım 4 kapaklı gardıloba dustum dolaplar bombos temızlık yapmak ıstedıgımde tum evı cıkarıp sılıp yerlestırmem 1 bucuk saatımı alıyor dusunun o kadar azalttım halıyle artık iş cıkmıyor ve yorgunluk yok

cocukken aılemızın evınde dolu dolu esyalar atmayalım lazım olur fıkrıyle buyudugumuz ıcınn dayatılmıs bıze lazım olsa alınır zaten nıye beklesın bosa ... zaten su corona ne zaman bıter bellı degıl mısafır de kalmadı evden uzaklastırın bence kullanmadıgınız tum esyaları evde iş yukunuzun nasıl azaldıgına ınanamayacaksınız

bende oyle oldu cunku iş o kadar azaldı kı resmen sıkıntıdan kendıme ıs cıkarmaya calısıyorum cunku evde benı yoracak bırsey kalmadı halıyle kendıme ve keyfıme zaman ayırabılıyorum :) bence sızın de ıhtıyacınız olan sey bu
Aslında bende de tam tersi benim sorunum dolapsiz olmam banyo dolabım yok dusakabinim yok mutfak dolaplarim kucuk tabi yemek konsolu almadim sevmiyorum salonu daraltiyor diye öyle eşyaları tıkıştırmak zorunda kaldım tani düzen takıntısı olunca aldığım şeyi aynı düzende olsun istiyorum en alttakini alacaksam hepsini çıkar tekrar koy ama eşim öyle değil bunlar yoruyor beni

Ahahaha cok tatlisiniz
Caninizi yormayin valla. Benim ev zimba gibi olmazsa rahat edemiyorum,tembelim ama mukemmel de severim oyle bir dengesizlik.
Coraplari oraya buraya atiyorsa hic toplamayin,temiz corabi kalmayinca atmamasi gerektigini anlar bence :KK66:
Vallahi bu ben temzilik yapmayı sevmiyorum temizliği seviyorum ikizler falan misiniz başakta olabilirsiniz benim yükselenim başak

Çok mu yeni evlisin :KK53:
Her an seks düşündüğüm zamanlar nişanlılık zamanlarıydı sdhfjdjdk şimdi evliyiz ya istememe lüksüm oluyor :confused:
Benim için öpmek sarılmak cilveleşmek gıdıklamak falan olmazsa olmaz
Hani illa tamamı olcak diye düşünmem
Ama erkekler öyle değil
Naber diye yanağından makas alsan aklı yatağa gider 🤪
Aynen bayağı yeni 1 ay falan 🙈

Bu tip sorular ve arayışlar bana çok saçma geliyor.
Her insanın her insanla arasında kurduğu iletişim dili çok farklı oluyor. Benim erkek arkadaşımla kurduğum iletişim dili/bağı ile sizin eşinizle kurduğunuz bir olmuyor.
Bir kişiye uygulanılan taktiğin sizin eşinize/tanıdığınıza işleyeceğini nereden biliyor insanlar veya bunun boş bir girişim olduğunu anlamıyorlar mı? Türkiye'de insanlar birbirlerini tanımak için gerçekten büyük bir çaba göstermiyor.

Bunlara bir taktik kurmak yerine insanlar ''kendi duygu ve düşüncelerini açıklayıp kendileri üstüne ve insanlar üstüne hiç düşünemiyor mu?'' diye merak ediyorum sonra aklıma geliyor ki Türkiye'deki kadınların ve erkeklerin iletişim becerileri çok kötü...

Son düzenleme:
Aslında bende de tam tersi benim sorunum dolapsiz olmam banyo dolabım yok dusakabinim yok mutfak dolaplarim kucuk tabi yemek konsolu almadim sevmiyorum salonu daraltiyor diye öyle eşyaları tıkıştırmak zorunda kaldım tani düzen takıntısı olunca aldığım şeyi aynı düzende olsun istiyorum en alttakini alacaksam hepsini çıkar tekrar koy ama eşim öyle değil bunlar yoruyor beni
buda yorar tabı haklısınız
erkekler genel olarak durumdan rahatsız olmuyorlar genel olarak da soylemezsenız onlar dusunup yapmazlar cunku genel olarak erkekler hep onune servıse alıstırılmıs hep hazıra alıstırılmıs bız yenı nesıl anneler bu durumu kıracagız ınsallah :)

Anlaşıldı hemen bir üslup degisilikligine gidiyorum sizin anlayacağınız şekilde

Yani diyorum ki baciiii baciii aha bir herif var ahanda bide avrat. Avrat bilmiyor herife ne yapsın oynaşsın mı elleşsin mi herif azıcık tembel avrat merak ediyor acaba diyer bacılar nasıl herifi nasıl idare ediyor huzurları nasıl oluyor bu avrat azcık cahil daha körpe bide ondan is bilmez öyle soruyo işte 😂😂😂
Herşeye he de geç bosver🤣🤣🤣🤣🤣

Aynen bayağı yeni 1 ay falan 🙈
ayy daha yenı evlı :)
yenı evlıyken bende cok yoruluyorrdum cunku bır duzen oturmamıs oluyor ıslerımı tamamlamak daha uzun suruyordu
bırde sımdıden esınız evde ne kadar gorev ustlenırse alısır yanı ıs bolumu sımdıden yapılmalı

1. Iletisim cok onemli. Bagirip cagirmak yerine ne hissettiginizi soylemek daha etkileyici olur. Ileride bagirmalar da fayda etmez cunku.
2. Cok fedakar olmayin. Evlilik denge isi. Kim fedakar ise kaybeden hep o oluyor. Sacinizi supurge etmenize gerek yok yani.
3. Bitecek diye korkmayin. Anı yasayin. Nasil isterseniz oyle yasayin. Neden korkarsaniz basiniza o gelir. Cinsellikle terbiye etmek cok sacma.
4. Onu hayatinizin merkezine koymayin..merkezde hep siz olun. Onu da merkeze yakin bir yere koyun.
5. Arada bir eve yardimci alin.
Mutluluklar dilerim.

Bu tip sorular ve arayışlar bana çok saçma geliyor.
Her insanın her insanla arasında kurduğu iletişim dili çok farklı oluyor. Benim erkek arkadaşımla kurduğum iletişim dili/bağı ile sizin eşinizle kurduğunuz bir olmuyor.

Bunlara bir taktik kurmak yerine insanlar ''kendi duygu ve düşüncelerini açıklayıp insanlar üstüne hiç düşünemiyor mu?'' diye merak ediyorum sonra aklıma geliyor ki Türkiye'deki kadınların ve erkeklerin iletişim becerileri çok kötü...
Size katıldığım noktalar var dürüst olmak gerekirse bu gün erken uyanmış olmanın verdiği bi enerji olsa gerek daha pozitif uyandım. Sonra acaba insanlar ilişkilerinde nasıl davranıyor diye merak edip buraya daha eğlenceli bir üslup ile yazdım. Sayfa yeterince üzüntülü insanlarla dolu biraz neşelensin istedim enerjimi doğru kullanıp paylaşmak istedim. Sizin düşündüğünüz şeyi turkiyedeki kadınlar zaten düşünüyor merak etmeyin hepimiz iletişim kurmaya çalışan insanlarınız her ne kadar toplum olarak bu ülkede kadın olmanın zorluğunu çeksekte aile içinde konusayaman kadınlarımız olsada sizin gibi aşağılayan hemcinslerimize inat gayet güzel konuşup iletişim kurabiliyoruz sorunumuz iletişim kurmak değil kurduğumuz iletisimden yanıt alamamak bence kadınların iletişim becerileri kötü değil erkeklerin hiç bir şekilde iletişime açık olmamasından kaynaklı kadınların çabalarının boşa gitmesi. Siz her ne kadar turkiyedeki kadınların iletişim becerileri çok kötü diye aşağılasanızda ben o kadınların böyle bir toplumda olmasına rağmen dimdik ayakta durup çabaladıklarını biliyorum. Madem turkiyedeki kadınların iletişimi çok kötü lütfen yabancı platformlara gidin zira kötü olan iletişimimiz ile bizler birbirimizi anliyoruz siz iyi olan iletişiminizi burda heder etmeyin

1. Iletisim cok onemli. Bagirip cagirmak yerine ne hissettiginizi soylemek daha etkileyici olur. Ileride bagirmalar da fayda etmez cunku.
2. Cok fedakar olmayin. Evlilik denge isi. Kim fedakar ise kaybeden hep o oluyor. Sacinizi supurge etmenize gerek yok yani.
3. Bitecek diye korkmayin. Anı yasayin. Nasil isterseniz oyle yasayin. Neden korkarsaniz basiniza o gelir. Cinsellikle terbiye etmek cok sacma.
4. Onu hayatinizin merkezine koymayin..merkezde hep siz olun. Onu da merkeze yakin bir yere koyun.
5. Arada bir eve yardimci alin.
Mutluluklar dilerim.
Bunlar güzel tavsiyeler tesekur ederim 😌😌

Öncelikle günaydın arkadaşlar bir portakalsuyu konusuna daha hoş geldiniz.
Emniyet kemerlerinizi sıkı bağlayın sınır krizi geçirme anında etrafa vereceğiniz zararı minimalize eder. Koltuklarınıza yaslanın ve beyin fırtınası yapalım.

Şimdi bu erkek milleti kesinlikle ve kesinlikle çekip çevrilme ile dönüyorlar. Maalesef bazen feminist duygularım kabarıp "yahuu niye bunlara bir karakter oluşturmak için kılıktan kılığa giriyoruz hep alışıyorlar böyle adam gibi adam olup gelsin" diyorum, diyorum ama, şöyle bir bakıyorum yok yani bir kadın tarafından çekip çevrilmeden adam olan bi adam yok. En romantigi bile ya sorumsuz oluyo ya müsrif ya da ana kuzusu. Tabi bu jenerasyonu erkektir temizlik mı yapar çocuk mu bakar vs vs. Diye yetistirildikleri icin bizede Zorla hepimizin içine hürrem sokmak düşüyo şöyle bir cinnet anında sulumaaaan diye bağırıyoruz gerçi benimkinin adı sülüman değil ama olsun, o oktavda bağırıyorum.
Sonra diyorum ki gitti bütün konteslik oysa domanint bi karakterimdir yani kaşımla gözümle millete dert anlatırım ama bizimkisi anlamaz illa bi cinnet geçirtecek adam. Ama bizimkinin garibanligi biliyorum ki ben değilde daha sessiz bi kadınla evlenseydi evde aslan kesilirdi böyle eline kumandasını alsın ayağını uzatsın yemek hazır mı desin bende bütün gün ev uğraşı iş derken sofrayı dahi kurmaya gelmesin yedikten sonra sigarasını yaksın çekilsin.

Şimdi böyle huysuz şirret bir kadın gibi görünüyor olabilirim amma velakin değilim bu şirretligin sebebi tamamen duygusallık. Eve bisey alırım o gelmeden yemem sevmedigim halde onun sevdiği şekilde yemek yaparım nöbetten çıkıp yorgunda olsam evi temiz tutmaya çalışırım.

Şimdi diyeceksiniz ki eeee dert bunun neresinde bdv burası, dert bunları ayarlamakta yani daha taze evliyim ben. Eee haliyle insan bazen çekiniyor çok fazla ilgili olayım diyorum şımarıyor olmayayım diyorum umursamıyor söyleneyim huysuzluk yapim diyorum evi falan süpürüyor güya.
Şimdi cinselliğin azalmasından da korkuyorum söylenince halıyla g.tu dönüp yatiom birde ben ondan daha çok istekliyim adam 10 posta gelsin hayır demem aramız iyi iken her geldiğine evet diyorum ama bazen diyorum ki acaba biraz geri mı çekmeliyim kendimi doymasa mı bana. Çünkü böyle durduk yere sırnaşmaz bana ben istiyorum ki tv izlerken falan birden sevsin şırnaşsın ama bunu genelde ben yaparım.

Şimdi konuyu karıştı fark ettim hemen bi hoooop toplanalım yani diyorum ki siz bu herifler için ne yapiyosunuz. Cinselliği mı on planda tutuyorsunuz mutfağa mi önem veriyorsunuz temizlik yaparım ben ev temiz olsun benim için önemli olan o mu diyorsunuz yoksa ammaaaan alan almııs satan satmış (ileride bende olabilme ihtimali yüksek davranış 😂😂) o bana yapsın deyip saldım çayıra mevlam kayıra mı yaşıyorsunuz yani evlilik taktikleriniz neler nelere dikkat edersiniz bunları öğrenmek istiyorum 😘😘
Cinsellik önemli.. Cinselliği iyi olunca adamlar da pamuk gibi oluyor.. Ne kadar güzel zamanlar geçirirseniz adam da o yönde o kadar uysal oluyor 🤣🤣 Tabi ki sizi de olumlu etkiliyor sadece adam değil.. Birbirinize tahammül etme sınırınız genişliyor.. Ev işi falan oralara gelince çalışan bir kadın olarak hiçbir zaman tek başıma iş yapmadım ..Tabi ki ben daha önemli rol oynuyorum bu konuda her zaman ama eşim de hep yanımda yöremde olur hiç birşey yapmasa çorba karıştırır.. Kendini yıpratma hiç

Back
X