Bdv nin akıllı kadınları

Siz ne kadar mükemmelsiniz yaa sizi tanıdığıma çok ama cok memnun oldum

Siz ne kadar mükemmelsiniz yaa sizi tanıdığıma çok ama cok memnun oldum
ayy tesekkur ederım
6 yıldır evlıyım 1 kızım var sımdılık evlılıkten anladıgım bu
bakalım 30 yıl sonra ne dusunuyor olurum

Çok ama çok tesekur ederim fikirleriniz için sanırım benim dinginlesip düşünemem ve doğal olmam lazım şu akar yolunu bulur bencede

esım de boga burcu :) sanırım bogaların ortak ozellıgı yalnız benım eşim miskin
gunesı gormus aslan gıbı oyle agır hareket eder kı yuregım cekılır
O özelliği de var tabi En son dakikada yapar hiç yüzüstü bırakmadığı için artık ben de laf demiyorum

ayy tesekkur ederım
6 yıldır evlıyım 1 kızım var sımdılık evlılıkten anladıgım bu
bakalım 30 yıl sonra ne dusunuyor olurum
D damdan ile sizin yorumlarınız gerçekten çok kaliteli inşallah daha huzur dolu bir evliliginiz olur tecrübeleriniz inşallah hep mutluluktan taraf olur

D damdan ile sizin yorumlarınız gerçekten çok kaliteli inşallah daha huzur dolu bir evliliginiz olur tecrübeleriniz inşallah hep mutluluktan taraf olur
ınsallah hepımız mutlu oluruz ınsallah herkes hakettıgı mutlulugu yasar :) ıkı gunluk dunya yarın ne olacagımız bellı degıl
gonul ısterkı herkes boyle dusunsun bunu bılerek hareket etsın ama bazen karsımızdakı kısı bu hassasıyetı atlayabılıyor sızde buna uzulmeyın ve bunun ustunde dusunup kendınızı uzmeyın ıcınızden gecenlerı esınızle konusup danısın ıstısare etmekten cekınmeyın herkesden daha cok tanır yanı bence tanımalı eşler bırbırını
ismi bile eş çünkü :) bence sorun tanımakla alaklı karsılıklı tanısırsınız artık

iltifat için teşekkür ederim

lakin yorumlar aslında çok kişinin hayatının bir sentezi

benim pis bir işim var insanların evlilik hayatının bitişi bende oluyor

burada da olmaması gerekenleri yazıyorum genelde bir de bu dinlediklerimden çıkan sonuçları gözlemlerimi vs

ama yıllar geçtiğinde düşünceler de farklılaşıyor

evet biz de gençken daha farklı tepkiler veriyorduk vs vs ama yıllar sonra amannn demeyi de öğreniyor insan

tabii bir de hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler, ne kadarını hayatımızda uygulayabildiğimiz de tartışılır işte

güzle günlerin sizi beklediğine inanın hayatınızı güzelliklere doğru ilerletin

Taktik hiç sevmem, hayatım boyunca da ilişkilerimde uygulayabildiğim bir şey olmadı. Bizim eşimle iletişimimizi kuvvetli tutabilmemizin en büyük sebebi bence 'hislerimiz' hakkında konuşabiliyor olmamız. Mesela ben o gün eşimin bir davranışından rahatsız mı oldum, olayın kendisinden daha çok bana ne hissettirdiğini açıkça anlatıyorum. İnsanlar olaylara o kadar takılı kalıyor ki, hislerini göz ardı ediyor. Halbuki olaylar değişir, unuturuz ama bize hissettirdiklerini unutmayız. Ayrıca pasif agresif davranışlardan da hiç hoşlanmam, eşimin bir şeyi yapmasını bekliyorsam önce açık açık söyler sonra da bunu kendiliğinden düşünmemesinin bana ne hissettirdiğini anlatırım. Onun dışında haftada 2 gün ev işine gelen yardımcımız var, biz de günlük olarak robot süpürgemizi açıyoruz o silip süpürüyor. Kim daha az yorgunsa banyoyu çamaşır suyu ile yıkıyor. Bu arada ben ev işlerinde yüzde yüz eşitliğe değil, adalet olması gerektiğine inanıyorum. Kim eli neye daha yatkınsa onu yapar, önemli olan yükün paylaşılması. Ben ütüden nefret ederim, eşim çok güzel yapar ve sever, illa eşit olacağız diye ütüyü sıraya koymam ben de çamaşırları makineye atarım gibi gibi...

Ben zaten sahici ve dogal ol dedim ilk yorumumda ama pek kaile almadi

Damdamcim benim anlamadigim sey iste bu kadinlar hangi ara bu hale geldi?
Yani biz calis , uret , dimdik dur kusagiyiz , sex and the city seyrederek buyuduk , hep pesinden kosulan kadinlar olduk
Bu nesli kim yetistirdi peki? Acaba diyorum calismaktan yorulan kadin ama kizim calismasin erkek parasi yesin evinin prensesi olsun diye mi bu hale getirdi simdiki kusagi ? Valla ben anlamiyorum
Gecen sene baya niyetlendim master yapmis hatunum ama ustune bide sosyoloji okuyum ikinci uni olarak belki anlarim bu toplumu dedim ama ugrasmaya degmez sanirim

O çok değişti artik. Gercekten ilişki için, erkegi evliliğe goturebilmek ve o evlilikte adami tutabilmek için kadinlar yirtiniyor artik. Eşitlik meşitlik mevzuna durum böyle oldu heralde anlamadim.

O çok değişti artik. Gercekten ilişki için, erkegi evliliğe goturebilmek ve o evlilikte adami tutabilmek için kadinlar yirtiniyor artik. Eşitlik meşitlik mevzuna durum böyle oldu heralde anlamadim.
ay ben hıc esıtlıge ınanmıyorum kadın her zaman bır adım onde ve oncelıklı
erkekler telefonla konusurken yemek bıle yemeyı beceremıyor bız aynı anda 10 ısı bırden yaparız
bır regl olsunlar bır dogursunlar bır agda yapsınlar da gorelım guclulermıs peh , sadece kas gucu mu onları onde kılacak beyın pratık degıl onu napcaz :)
bosuna demıyorlar basarılı erkegın arkasında kadın var dıye dogru erkek hanımın dusuncelerını onemserse hıslerıne guvenırse basarılı olur bır farkı olur tabı

Yok yahu esitlikle ne alakasi var
Bence kadinlara evlilik fikri pompalaniyor bir sekilde , baksana burda bile goruyoruz yegane amaci evlilik olan yuzlerce kadin
En buyuk amac yasam amaci evlenip kahvalti hazirlayip fotosunu cekip instaya atmak
Geçen bir komsu teyze bana dedi , insallah kizinin dugununu de gorursun diye , dondum kadina "ne münasebet" dedim , benim kizim okuyacak , atacak cantasini sirtina dunyayi gezecek , yok oyle dugun mugun dedim , kadin dumur oldu

ohoo onların zamanına dugun mu kalır kı belkıde uzay mekıgıne atlar gıder o zamana gelene kadar

Ben de eşitlikçi degilim kayırmacıyım haha dediginiz de çok doğru eşini dinleyen adamin hali bir başka oluyor.

ben başladım sosyoloji okumaya

hem de çok hevesle

ama 70 kişilik sınıfta sosyoloji okumaya gelmiş 3 kişi vardık

evet evet 3 kişi

bir ben sınıftaki çocukların doğduğu yıl üniversite okuyan

bir fizik mezunu bir kız bir de makine mühendisliği okumaya başlayıp bırakan bir çocuk

dersin birinden kimseye yerime imza attırmadığım için kaldım oysa ki sınıfta en yüksek vize benimdi

diğerlerinden geçtim birinden de okul tatil olduğu ve ben sınava evde çocuk baktığım için çalışamadığım için kaldım

(bak kadın rolü, kar yağdı, çocuk okula gidemedi, ben de sabah sınava çalışamayıp çocuk baktım 50 alıp kaldım 60 alsam geçecektim, ama ben hala anne ya da kv çocuk bakmamalı ne münasebet diye de yorum yapıyorum hay salak kafam:))))

ikinci dönemde hocamızı attılar, bir diğeri de vefat etti vs benim tadım kaçtı gidemedim kaldı öyle

ama heves yoktu ortamda öğrenelim, okuyalım ve konuşalım diye değil de uyuyalım ve geçelim diye gelmiş kitle beni tatmin etmedi

bu tarz bölümlerde +40 olmalı diye düşündüm

Acaba diyorum calismaktan yorulan kadin ama kizim calismasin erkek parasi yesin evinin prensesi olsun diye mi bu hale getirdi simdiki kusagi ?

biraz o çalışmaktan yorulanlar, biraz da işte ev hanımı olmayı statüsel görenler yetiştirdi

evinde oturur mis gibi çocuğuna bakarsın kocanı ona göre seç sen de oluştu

yani ben kocamı seçemedim yıllarca uğraştım sen kocanı seç kv kp evinizi alıp içini döşesin ben yine gerekirse çay taşır sana çeyiz alırım ama sen evinin hanımı ol diyen bir kitleyi yakınen tanıyorum

bak mesela annem de halam da çalışan kadınlar ama babaannem toprak kadını yani o hep çalışıyor esasen ama o hep bizim evde oturmamız hayalini kurardı

muhtemelen o evde oturulan tarafın rahat olduğunu düşünüyordu

benim yengem var yaşlı falan değil 50 civarı bankacı ve aktif çalışıyor

benim kendi işim var diye çok özeniyor aman eşin çalışsın sen evde dur der vs yani çalışıp bıkan kadın bu modda belki de

kendi kızı okuyor ama eşi iyi gelir sahibi olursa ihtiyacın olursa çalışırsın boş ver çalışmayı diyecek potansiyeli var

belki biz de öyle oluruz

mesela bu pandemi de evde otururken salça marmelat modundayım

eşim diyor ki biz yeni geçtik bu moda iş yaptığı bir yer var orada herkes bu konu üzerine konuşuyor hep yapıyor vs

evet çünkü onların gün içinde evde geçirdikleri süre fazla

ben sabah çıkıp akşam gelirken marmelat da yapmayıvereyim modunda idim ama onlar evde sıkılıyor ve yapıyorlardı

bir süre daha bu ev hanımı çalışan kadın çelişmesi sürer bu toplumda

Valla ne halleri varsa görsünler damdan
Ben burda okurken bile bunaliyorum , millet yasarken bunalmiyor ne diyim
Ben hala 20 sene önceki gibiyim , bu konularda zerre fikrim degismedi , degismez de

Ah kızlar bütün mesajları okudum da ne marifetli ne yardımcı kocalarınız var. Benımki de anca kumanda elinde onu getir bunu getir desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…