BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi ara ben vardim ama paslandim artik , benden nefret edenlerin sayisi azaldi , daha az ozel nefret mesaji aliyorum
Kral sensin cicim ,oyum sana

benim ki hala tepemde bulduğu yerde yapıştırıyor kib yi
beğenmedim de atmıyor takipte olduğu anlaşılmasın diye:)

Kknın guzel yureklı hatunu gıbı hissetmiyorum kendimi oyuzden.

Aaaa öyle kadınları kocaları çok seviyor. Aynen şöyle:
Kocam dövüyor ama aslında iyi adam ve beni sever.
kocam aldatıyor ama aslında iyi adam ve beni sever.
Kocam cimri ama aslında iyi adam ve beni sever.
Kocam ilgisiz, oyun bağımlısı, ev işi yapmaz aaslında iyi adam ve beni sever.
Kocam anneci ama aslında iyi adam ve beni sever.

amaç aslında kendilerini ikna etmemizi istemek ama onların istediği yönde.

Eeee Madem kocan iyi adam o zaman sana kocanla mutluluklar sjsjsjs deyince de dalga geçti oluyoruz.

Vallahi şuraya yazan sivri dilli insanları tanımam etmem ama benim şu konuma yazanlar çok hoş şu an baya beni salıp muhabbete daldılar eğer hepsi aynı tıynette ise güzel
Şimdi şöyle şekerim, bu tip konular yasak olduğu için konu sahibi banlanır ve konu taşınır. O yüzden ciddi yorum yapma gereği duymuyoruz geyiğe vuruyoruz kendimizi. Tabi bunun banlanmak gibi bir sonucu da olabiliyor göze alıyoruz.

Ciddi yorum yapayım; insan sayısı kadar farklı fikirin olduğu bir platformda keyfinize uyacak fikirler beklemek biraz komik bence.

valla öyleleri daha ağır lafları bile hakediyor da ban kötü bişi
kendi hayatlarına kendisi acımayan insanların burada gerçekçi yorum yazanları "kötü insan" diye nitelemesi de ayrıca ironik.

Bilmiyordum ki yasak olduğunu? Şimdi biliyorum bir daha açmam merak etmeyin

Ne kadar haklısınız. Ciddi manada en masumane konuda bile insanın canını sıkacak, moralini yerle bir edecek tarzda yorumlar geliyor. Ben önceki konularımda o tarz incitici yorumlarla karşılaştığımda bununla ilgili ayrı bir de görüş yazsam da bazı konularda yine görüyorum. Hatta bir konumda bana durduk yere sözleriyle saldıran bir üyeye başka bir üye cevabını vermişti sonrasında bizi kötü kalpli olmakla itham etmişti durduk yere. Halbuki konum sadece fikir alma amaçlıydı. Diğer üyelerin aksine benim kişiliğimi hedef alan yorumunu görünce şok olmuştum nasıl bir insan bu kadar merhametten, nezaketten yoksun olabilir diye düşündüm. Her konuda “psikoloğa görün!”, “sen nasıl bir insansın!” vs. bunun gibi birçok cümleyi karşı tarafın o anki ruh halini umursamadan kurabilen kişiler var. Buradaki cümleleri nazik bir şekilde belirtenleri ayrı tutuyorum. Bilmiyorum insanları incitmeden değerlendirme yapmak çok mu zor bazıları için acaba? Konusuna yorum yaptığımız kişi yazdığımız cümleler sebebiyle incinirse ya? Çok zor olmamalı içinde merhamet ve vicdan barındıran cümleler kurmak. Ne kadar yazsak boş, her zaman bu tarz insanlar var olacak, dilerim sosyal hayatımızda karşımıza benzeri karakterde kişiler çıkmaz. Allah, herkesin hakkında hayırlısını versin ve her ortamda iyilerle karşılaştırsın herkesi.

valla öyleleri daha ağır lafları bile hakediyor da ban kötü bişi
kendi hayatlarına kendisi acımayan insanların burada gerçekçi yorum yazanları "kötü insan" diye nitelemesi de ayrıca ironik.
Hem de nasıl. Bazen küfür falan etmek istiyorum ama işte ban korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…