Senin (se-nin) çok bilmişliğin ile harmanlanınca öyle olduk canısıHanı Siz diyorduk?Şimdi canım mı olduk
Vahset team diye bahsettiklerinizle polemige girin o zaman, sorun yoksaBanlanayım no problem yahu
O kadar dogru kı, yuzyuze anlattigim seylerde kimse objektıf olamıyor hatır gonul belasına.
Uzgunum zaten bır de o mu uzsun? Bana ne ıyı gelecekse hep onları duydum.
Ama burda kimse tarafları tanımıyor, objektıf bakıyor. Aslında bu sans. Ama duymak istenilen o degılse, kotusun işte.
Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış
Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış
Askolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasınBu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunuYalnız konu sahibi verdiği cevaplardan vahşet team dediği şeye aday gibi gözüküyor
Neyse zaten birazdan konu kapanır,konu sahibi banlanır, aynı konu haftaya tekrar açılır.
Aynı konuda görüşürüz yine
en son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştıBu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
ölene kadar buranın vahşet team’i olmaya var mısın?Askolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasın
He sensin,sen mikkemmelsin,diger herkes mok desinler birbirlerine. Amac o. Tavsiye almak veya vermek degil.
Elbetteölene kadar buranın vahşet team’i olmaya var mısın?
Ben nasıl kaçırmışım bunu hayreten son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?