BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir arkadaşım bir meselesi için danıştı bana aslında söylemek istediklerim başka en basitinden bu adam seni oyalıyor, evlenmeye gönlü yok, kendini kandırma demek istiyorum ama söyleyemiyorum işte. Hayır işin kötüsü sevgilisi de arkadaşım. Dedim gel konu aç kadınlar kulübüne, orda bir sürü kadın bir sürü farklı bakış açısı var. İçimden de diyorum kadınlar şimdi onu kendine getirir, gerçekten öyle oldu bir sürü yorum geldi hatta arkadaşım bunlar her şeyi çat çat söylüyorlar dedi oturdu ağladı bile ama o kişi için son ağlaması oldu. Kısa bir süre sonra kendi isteğiyle ayrıldı sevgilisinden.

Bu forumda herkes istiyor ki duymak istedikleri söylensin. Konu içeriğinde kocam, görümcem bana bunu dedi pasifim sustum diyen kişiler bile bir yerden sonra bakıyorum car car laf yetiştiriyor, herkese bir cevabı var.

hala yargılayıcısınız..
bu doğalmış falan. size doğal gelmiyorsa kendi fikrinizi söyleyip geçersiniz.
tatile çıkma hayali kurmazsın mesela derken bile kendi doğrunuzun başkalarına yanlış gelmiş olabileceği gerçeğinden uzaksınız.

Kolay...

Ben çok vahşiyim, çiğ çiğ yiyorum konu açanları. Kanlar çenemden süzülüyor öyle bir vahşet

Eğer konu sahibi çok aykırı düşüncelere sahipse doğal olarak insanlar yadırgayabiliyor. Bunun dışında tek tük de olsa kendi hayat görüşlerine ters konulara tepki verenler de var. Yine de düşündüğünüz gibi değil bence

Bu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
Askolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasın
He sensin,sen mikkemmelsin,diger herkes mok desinler birbirlerine. Amac o. Tavsiye almak veya vermek degil.

Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu

Bu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
en son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…