E özgürsek madem neden fikir beyan edenlerden rahatsız oldunuz ?Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu
Kız kim o? Ay ne malim bu gece beni aydınlatınen son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştı
Aslında kendi duymak istedikleri neyse bizim de onu söylememizi bekliyorlar. Söylemediğimizde de sinirleniyorlarYuva baya kolay kuruluyor, paradan haber.
Mobilyaları eve sokunca al sana yuva.
İcinde huzur yoksa durma diyoruz Bukadar basıt.
yahu anlatamıyorum ki saldırı mahiyetinde olanlar diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin ki kafamda kişi tespitinde de bulunmadımE özgürsek madem neden fikir beyan edenlerden rahatsız oldunuz ?
"Aman aldattıysa aldattı çocuğun var yuvanı yıkma elin karısı yüzünden. Erkektir yapmış bir hata " deseydim keşkeAskolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasın
He sensin,sen mikkemmelsin,diger herkes mok desinler birbirlerine. Amac o. Tavsiye almak veya vermek degil.
Böyle bir konu açmak yasak.Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu
Biz sizin konunuza “aaa arkadaşın neden böyle yapmış çok ayıp ara sürekli öğren kesinlikle neden sana vaktinde dakik cevap vermiyor” demedik diye kızdığınız çok belli.yahu anlatamıyorum ki saldırı mahiyetinde olanlar diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin ki kafamda kişi tespitinde de bulunmadım
Aynen bizim sadece üçüncü şahısı suçlayıp kocalarını affetmeleri için ikna etmemizi istiyorlar"Aman aldattıysa aldattı çocuğun var yuvanı yıkma elin karısı yüzünden. Erkektir yapmış bir hata " deseydim keşke
Sacma sapan bir adamı dert etmekten kurtardık seni sabaha kadar gulduk eglendik sonra.Şahsen nadiren konu açıyorum bu sebeple. Lafı sokup gideyim nasılsa sanal ortam diyenler bolca mevcut.Yorma kafanı insanoğlu değişmez,Kk ya has bir durumda değil aslında,insanlar seviyor düşene bir tekme vurmayı,durum üzerinden ego tatmin etmeyi. Takılmamanı öneririm,KK nın güzel yürekli hatunlarına odaklan
Yooo asla hatta sizi haklı buldum. Dönüp tekrar okursanızBiz sizin konunuza “aaa arkadaşın neden böyle yapmış çok ayıp ara sürekli öğren kesinlikle neden sana vaktinde dakik cevap vermiyor” demedik diye kızdığınız çok belli.
Ama kusura bakmayın yani.
ya vallahi adını unuttum ama yine bu temalı atarlı giderli bi konu açtı hatta yöneticilere de sövdü falanKız kim o? Ay ne malim bu gece beni aydınlatın
İkna team kuracağım. Şakşak yapacağız üyelereAynen bizim sadece üçüncü şahısı suçlayıp kocalarını affetmeleri için ikna etmemizi istiyorlar
Bireysel irademiz. Ayrı organizmaların yekpare oluşu.herkes çok duyarlı ama herkes kendisini etkileyen her olaya duyarlı sorun burada herkes kendi tarafından bakıyor
vahşet teamın başkanı kim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?