Bazıları 2 gün yapıyorHimmm denenebilir ctesi evde olursam deneyim bi ben tek aksam 1/2 kase yogurt yerim o kadar 1 gun yapilabilio diilmi??? Yarin bir arkadasa gidicem haftayada ptesi sali carsamba niyetleniyim diorum mevlid kandili ya
Hoşgeldin tatlımSlm kzlar uzun bi aradan sonra geldimtelefonumu gulcelledim hesabım silindi oyuzden yeni hesap acmak zorunda kaldm
Slm cnmMrb guzel hanimlar :)
Mrb guzel hanimlar :)
Hosbuldumm nabiosunn.. nasil gdiiyor?Merhaba hoşgeldın
Hosbuldumm nabiosunn.. nasil gdiiyor?
Yok canim aslinda dogru yazdin ismim husna ama bazi yerlere husne olarak yerlesmis husna ismi alisigim ikisine de kimlik husnaHusne adini yanlis yazdim k.bakma.
Canim hosgeldin benim tlfonda kafayi yedi.
Kizlar bugun markete yurudum Sadece 10 dk surdu gidis gelis ama ben baya yurumeyi unutmusum surekli arabayla git gel hantallasmisim iyice
Hoşbuldumkeske baska bisey dileseymisin cnm:-D
Beklemektendircanım sıkılıyorr yaaa
Cisli menu tabiki ama az yemissin bnce eksi cikabilrsn gayet:))Slm.kizlar menuleriniz 10 numara 5 yildiz.
Arada cislar olmus ama toplasaniz benim tek ogunum etmez coklu alinti yapinca tlfonum kafayi yiyor k.bakmayin
Husnacigim g.olsun
Esra hosgeldin
Canan nasilsiniz ailecek.canim?
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi kirmizi biber kozleyip soteledim 1 kkb.peynir
SAAT 09.30 5-6 kalem boregi (patatesli) 10 y.sarma ( tam hatirlamiyorum adedini)
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi 2 kucuk mandalina
SAAT 14.30 Kucuk bir dilim kek
SAAT 19.30 4 k.kayisi
Su 1.5 olur
Ilk gun die abartmadm abla ama saunada acayp basm dondu. Cikinca da uzanfm hmn ama gecmedi hmn. Uzun bi aradan snra gidince ole oldu ssnrm:)Oooo sportmen hanım
Kolay gelsin bol bol kalorileri yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?