💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abla negzel anlatmasn insanin cani lapa cekebilr mi:))

[QUO"benita_ask, post: 44154437, member: 369825"]Ilk sayfada oyle yazıyor ama sımdı ne alemdesın - mi + mı[/QUOTE]
-de cok bi değişiklik yok hep kosusturmayla gecti duzen bozuldu birazck gorumcemi istemeye geldiler onun telasi kuzenim dogum yapti ona kostur ilk haftada esim hastaydi ayni zamanda bebiste hastaydi sonrada ben rahatszlandm peşpeşe anlycagn hic birsey anlamadm curcunayla gecti allahtan +olmadm ona sukrediyorum eskiden 5.5 6 da yerdim yemegimi simdi 7.5 8de iyiyorum bebis uyumuyogece sabah kalkamyorum erkn oglnde kahvalti yapyorum inşallah duzene sokarm tekrardan sen ne alemdesin cnm

[QUO"benita_ask, post: 44154437, member: 369825"]Ilk sayfada oyle yazıyor ama sımdı ne alemdesın - mi + mı
-de cok bi değişiklik yok hep kosusturmayla gecti duzen bozuldu birazck gorumcemi istemeye geldiler onun telasi kuzenim dogum yapti ona kostur ilk haftada esim hastaydi ayni zamanda bebiste hastaydi sonrada ben rahatszlandm peşpeşe anlycagn hic birsey anlamadm curcunayla gecti allahtan +olmadm ona sukrediyorum eskiden 5.5 6 da yerdim yemegimi simdi 7.5 8de iyiyorum bebis uyumuyogece sabah kalkamyorum erkn oglnde kahvalti yapyorum inşallah duzene sokarm tekrardan sen ne alemdesin cnm[/QUOTE]

Salı 66,200 dum bır ara 66 gordum spor grup derslerı kosusturma tam gaz sabahı ıple cekıyorum ısın kotu tarafı yarın bırda elektırık kesceklermıs jns bızım sokakta kesılmez

Salı 66,200 dum bır ara 66 gordum spor grup derslerı kosusturma tam gaz sabahı ıple cekıyorum ısın kotu tarafı yarın bırda elektırık kesceklermıs jns bızım sokakta kesılmez[/QUOTE] insallah kesilmez cnm iyisin iyisin insallah bizde goruruz 60 ları

Salı 66,200 dum bır ara 66 gordum spor grup derslerı kosusturma tam gaz sabahı ıple cekıyorum ısın kotu tarafı yarın bırda elektırık kesceklermıs jns bızım sokakta kesılmez
insallah kesilmez cnm iyisin iyisin insallah bizde goruruz 60 ları [/QUOTE].

Hepmız 50 lılerı goruruz ıns

Slm kizlar paket bitti 12.den sonraki gece paketi var onu bekliyom kac saatttir
Menumu yazayim
Sabah limonlu form cay
Ara kayisili activa
Oglen koz biber yogurt
Ara activia
Aksam evde cigkofte 2 parmak buyuklugunde vardi annemler bnmkini yemis kivircikla onu yodim bol limon maydanozlu ve salata

Pek bıse yememıssın gunde 2 actıva cok degılmı

Benim menüm

Kalkınca 1 ceviz +2 incir ve suları

11.00 2 yumurtalı maydonozlu naneli omlet, peynir, 2 dil kepekli tost ekmeği

16.00 _3 tane kuşbaşı et

18.00 _ekmeksiz döner, bol yeşil salata, ayran

Bugün Döneri aslında daha erken saatte yicektim o yüzden öğlen bişey yemedim
Alışverişe gidince biraz geç oldu
Bu arada herzaman döner aldığım yerdeki kadın beni tanıyamadı

Su 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…