- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Abla negzel anlatmasn insanin cani lapa cekebilr mi:))Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla haşlanıyor
Ben pilav yapar gibi yapıyom suyu kaynayınca altını kısıyom hafif suluyken söndürüyom
Üstüne istediğin baharatlar
Bazıları yanında salata yada yoğurt yiyor
Ama ben tam olsun diye sade tercih ediyorum
Aynı şey patates içinde geçerli
Oo emelim onzmn kesin eksisin:)) iilesti mi bacagn45 dk spor yaptim :)
Kzlar bnm en son kilo bildirimimi hatrlayan yada bilen varmı acaba
Olabilir cnm 2hafta bildrm yapmadm sanrm yazym aslndada sasrdm87,800 olabılırmı
Olabilir cnm 2hafta bildrm yapmadm sanrm yazym aslndada sasrdm
-de cok bi değişiklik yok hep kosusturmayla gecti duzen bozuldu birazck gorumcemi istemeye geldiler onun telasi kuzenim dogum yapti ona kostur ilk haftada esim hastaydi ayni zamanda bebiste hastaydi sonrada ben rahatszlandm peşpeşe anlycagn hic birsey anlamadm curcunayla gecti allahtan +olmadm ona sukrediyorum eskiden 5.5 6 da yerdim yemegimi simdi 7.5 8de iyiyorum bebis uyumuyogece sabah kalkamyorum erkn oglnde kahvalti yapyorum inşallah duzene sokarm tekrardan[QUO"benita_ask, post: 44154437, member: 369825"]Ilk sayfada oyle yazıyor ama sımdı ne alemdesın - mi + mı
-de cok bi değişiklik yok hep kosusturmayla gecti duzen bozuldu birazck gorumcemi istemeye geldiler onun telasi kuzenim dogum yapti ona kostur ilk haftada esim hastaydi ayni zamanda bebiste hastaydi sonrada ben rahatszlandm peşpeşe anlycagn hic birsey anlamadm curcunayla gecti allahtan +olmadm ona sukrediyorum eskiden 5.5 6 da yerdim yemegimi simdi 7.5 8de iyiyorum bebis uyumuyogece sabah kalkamyorum erkn oglnde kahvalti yapyorum inşallah duzene sokarm tekrardansen ne alemdesin cnm
Sagol cnm aynn valla baya yogunduesraylmzkurt23 bu arada gecmıs llsun baya kosusturma yasamıssın
Sagol cnm aynn valla baya yogundu
insallah kesilmez cnm iyisin iyisin insallah bizde goruruz 60 larıSalı 66,200 dum bır ara 66 gordum spor grup derslerı kosusturma tam gaz sabahı ıple cekıyorum ısın kotu tarafı yarın bırda elektırık kesceklermıs jns bızım sokakta kesılmez
Slm kizlar paket bitti 12.den sonraki gece paketi var onu bekliyom kac saatttir
Menumu yazayim
Sabah limonlu form cay
Ara kayisili activa
Oglen koz biber yogurt
Ara activia
Aksam evde cigkofte 2 parmak buyuklugunde vardi annemler bnmkini yemiskivircikla onu yodim bol limon maydanozlu ve salata
Emelcim birden yüklenme yavaş yavaş başla45 dk spor yaptim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?