💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet bende menumu vereyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık

15:00 tavuk göğüs tavada yağsız
Yogurt

18:00
ton balıklı salata

Su 2.5
30 dk step yaptim ama 2-3 kere durmak durumunda kaldim oglanla uğraşmak için

Akşam 1/2 kase zerdecalli limonlu yoğurt yiycem gobek eritiomus bakalım 2 hafta deniyim

Menun gayet iyi canim bugun topikce gidaklayacik hepimiz tavuktan gitmisiz

Güzel

70 i gördüm ya ilk büyük cıssss bugün oldu :))
Sabah 7.30 iki yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 sivri biber

Öğlen 12.00 5 kaşık yeşil mercimek çorbası 5 kaşık tavuk döner bol salatayla ve 1 büyük ayran

İşte cıssssss ikindi 1 dilim kek 1 sigara böreği 3 sarma
Alşam yok çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor 30 dk açık havada yürüyüş

Haftada. 3 gunden az yapılmamalı agır ve hergun yapılan spor vucuda toparlanma ıcın sure vermemıs oluyosun fıt olmak ıcın antreman dınlenme uyku lazım
hımm anladım gülüm ben hedefe bu ay ulaşırmıyım onu düşünüyorum adet olmadım ya bu ay dr doğum kontrol hapı bitince olursun demişti hapa 28 gün var daha yani 2 ayda 1 adet olmuş olucam ben yine aynı devam ediyorum ama bu vucudu nasıl etkiler çok düşünüyorumm

akşam yememişsin gülüm dengelemiş olursun

Çok aşırı bır etkı olmaz sen duzenlı spor ve kacamaksız menuler yapıyosun sanmam olumsuz olsun sen bol bol su ıc 3 zorla ıcemezsen lımon nane koy su metobolızmanı hızlandırır

Oyle yazmıssınkı sankı bır tencere sarma 1 butun kek yemıssın bıraz suyunu cogalt su cok az

Çok aşırı bır etkı olmaz sen duzenlı spor ve kacamaksız menuler yapıyosun sanmam olumsuz olsun sen bol bol su ıc 3 zorla ıcemezsen lımon nane koy su metobolızmanı hızlandırır
bilmiyorum gülüm dediğin gibi hamur işi falan hiç yemiyorum zaten menülerimde belli ama bilemiyorum ya suda iç iççç fıçı gibi oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…