sağol gülümm1 kurabıyeden bısr olmaz menu zaten super
Çok güzel bu arada hayırlı olsun
Menun gayet iyi canim bugun topikce gidaklayacik hepimiz tavuktan gitmisizEvet bende menumu vereyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
15:00 tavuk göğüs tavada yağsız
Yogurt
18:00
ton balıklı salata
Su 2.5
30 dk step yaptim ama 2-3 kere durmak durumunda kaldim oglanla uğraşmak için
Akşam 1/2 kase zerdecalli limonlu yoğurt yiycem gobek eritiomus bakalım 2 hafta deniyim
Menun gayet iyi canim bugun topikce gidaklayacik hepimiz tavuktan gitmisiz
Evet bende menumu vereyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
15:00 tavuk göğüs tavada yağsız
Yogurt
18:00
ton balıklı salata
Su 2.5
30 dk step yaptim ama 2-3 kere durmak durumunda kaldim oglanla uğraşmak için
Akşam 1/2 kase zerdecalli limonlu yoğurt yiycem gobek eritiomus bakalım 2 hafta deniyim
spor yapamadım bugün içime battı ama evdede durmadım 5 dk
bazen yedi günü de yapıyorum ama en az 5 oluyor gülüm neden öyleymiş her gün olsa nolurmuşHaftada 5 gın en fazla spor yapılmalı
bazen yedi günü de yapıyorum ama en az 5 oluyor gülüm neden öyleymiş her gün olsa nolurmuş
hımm anladım gülümHaftada. 3 gunden az yapılmamalı agır ve hergun yapılan spor vucuda toparlanma ıcın sure vermemıs oluyosun fıt olmak ıcın antreman dınlenme uyku lazım
akşam yememişsin gülüm dengelemiş olursun70 i gördüm ya ilk büyük cıssss bugün oldu :))
Sabah 7.30 iki yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 sivri biber
Öğlen 12.00 5 kaşık yeşil mercimek çorbası 5 kaşık tavuk döner bol salatayla ve 1 büyük ayran
İşte cıssssss ikindi 1 dilim kek 1 sigara böreği 3 sarma
Alşam yok çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor 30 dk açık havada yürüyüş
hımm anladım gülümben hedefe bu ay ulaşırmıyım onu düşünüyorum adet olmadım ya bu ay dr doğum kontrol hapı bitince olursun demişti hapa 28 gün var daha yani 2 ayda 1 adet olmuş olucam ben yine aynı devam ediyorum ama bu vucudu nasıl etkiler çok düşünüyorumm
Su qn kosu bandindan sesleniorumm:) cok ozlemisimmKesınlkle başla sıkılasman acısından cok ıyı bıde cok ıyı gelıyor
70 i gördüm ya ilk büyük cıssss bugün oldu :))
Sabah 7.30 iki yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 sivri biber
Öğlen 12.00 5 kaşık yeşil mercimek çorbası 5 kaşık tavuk döner bol salatayla ve 1 büyük ayran
İşte cıssssss ikindi 1 dilim kek 1 sigara böreği 3 sarma
Alşam yok çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor 30 dk açık havada yürüyüş
bilmiyorum gülüm dediğin gibi hamur işi falan hiç yemiyorum zaten menülerimde belli ama bilemiyorum ya suda iç iççç fıçı gibi oluyorummÇok aşırı bır etkı olmaz sen duzenlı spor ve kacamaksız menuler yapıyosun sanmam olumsuz olsun sen bol bol su ıc 3 zorla ıcemezsen lımon nane koy su metobolızmanı hızlandırır
Su qn kosu bandindan sesleniorumm:) cok ozlemisimm
bilmiyorum gülüm dediğin gibi hamur işi falan hiç yemiyorum zaten menülerimde belli ama bilemiyorum ya suda iç iççç fıçı gibi oluyorumm
çokkk çokkk nadir 3 oluyor en fazla 2,5 ama kış ya ondan içilmiyorBazrn cıdden zor oluyor su ıcmek ama ne yapcaz mecbur ben bazen lımon bane koyuyorum tadı degısıyor rahat ıcıyorum
çokkk çokkk nadir 3 oluyor en fazla 2,5 ama kış ya ondan içilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?