Emzirseydin daha zordu ozaman miden kazınırdı emzirdikçe..2olsa iyi sabahlara kadar valla da emzirmiyorum cnm
O dayanamaz dışarıdan okur..insallah yaa
Hiç bir yere gitmiyorum canım...
Nerelere gideyim daha 60lı kiloları görüp 59 diye bağıracam burada..
Canım akşamı salata yada yoğurtla kapat merak etme sporcu insansın sen bizim gibi hemen artı gelmez..Çeyrek yufkadan gül boregı valla 10 tane bıle yerdım kac gundur eve yemek yapmıyorum sallıyorum annem yaptı ama kız kardesımde cok yemek secıyor garıp bıraz keske bende onun gıbı olsamyılbası ustu yogun calısıyor sevıyor borek ona yaptım dunde geldı yemek yok dısardan yedı üzüldüm bugun yesın
muska77 kardrsıme yaptım o bana şurup ısmarladı bende ona borek
Hemen spor yapcam az ınsın mıgdeme çayımı ıcıyım cezamı kestım
BendeeeeeBende once 58 dıye bagırcam sonra şımarıklık yapıp 56 dıye hava atcam bana şişko dıyenlere
Canım akşamı salata yada yoğurtla kapat merak etme sporcu insansın sen bizim gibi hemen artı gelmez..
Olurmı gelıyor asla affetmıyor bır ben var ıcınde hemen ceza kesıyor yedım anında azap cektım
kiz gozun kor olmasin ne boregiAynen canım yenı bır yıl yaZa be kaldı
Ben borek yedım benı haşlayın akşam hırpalayın
kiz gozun kor olmasin ne boregi
Dediğin gibi çok yersen anca erirGül patateslı
Şimdi arkadaşlar ben haftalardır borek hayalındeyım sımdı yedım gectımı hayır gecmedı cunku cengelkoyde bır borekcının boregını yıcem o zaman şok olcaksınız basıl yedın kız dıyceksınız artık karaıdan eve kosarak gelırım
Çeyrek yufkadan gül boregı valla 10 tane bıle yerdım kac gundur eve yemek yapmıyorum sallıyorum annem yaptı ama kız kardesımde cok yemek secıyor garıp bıraz keske bende onun gıbı olsamyılbası ustu yogun calısıyor sevıyor borek ona yaptım dunde geldı yemek yok dısardan yedı üzüldüm bugun yesın
muska77 kardrsıme yaptım o bana şurup ısmarladı bende ona borek
Hemen spor yapcam az ınsın mıgdeme çayımı ıcıyım cezamı kestım
e afiyet olsiun o zaman tatlim ne zamandir yememissin.aman aksama dikkat et.Gül patateslı
Şimdi arkadaşlar ben haftalardır borek hayalındeyım sımdı yedım gectımı hayır gecmedı cunku cengelkoyde bır borekcının boregını yıcem o zaman şok olcaksınız basıl yedın kız dıyceksınız artık karaıdan eve kosarak gelırım
Tatlım menün çok gzel koşamıyorsan zorlama hepten kalmasın spor..kızlar menüm
sabah
1 haşlanmuş yum
1 su bar kadar lor peyniri
8 yada 9 yeşil zeytin
domates,salatalık
öğle
1 tabak kabak
3 kaşık yoğurt
ara
1 küçük elma
1 havuç
akşam
1 tabak pırasa
su 1,5 lt
spor yok dün koştum diye bugün üst baldırımı taşıyamıyordum ama alışırım koşmaya heralde
Canancım Suyu ikiye tamamla bence.. Az az yemişsin göze batmıyor..selam menumh vereyim ben de daha yemwdim ama eve gidince yogun oluyorum.6 .30 da anca yiyebilirim
sabah 2 yumurta ve yulaf kepeginden peynirli omlet 1 cay k.bal
ara 2 mandalin
oglen 1 lokma kurabiye.1 tabak kereviz yemehi 1 dlm ekmek
ara 2 dilim elma
aksam 5 y hamsi kizartma salata 2 kasik kabak yemegi 1 dlm ekmek
spor yok
su 1 lt bile yok evde cok icifem
Bugün böyle gitmiş yarın dikkat et barii.Kizlar sabah 6 bucukta kahvaltı yaptm yatmadan 75tede tarcnli kahve icmistim 5ekadar birsey yemedim oglnde bebisi dr ye goturdun kaynanam caardi orda yemek yedim kahvaltlk turu ekmekleri isitms bir guzel normalde birtek kahvaltida 2dlm cavdar ekmek yiyen ben aksam agzma ekmek surmezdim yedimde yedim hemde normal evmek cokk pisman oldum snra ama is isten gecti :-( dahada birsey yemeeeeemmm
Eminim oyle duruyorsundur ablacim:)Kız incecik gorunuyorsun!
Boyun kaçtı senin ya, aynı kilolardayiz. Bendemi böyle gorunuyorum Acep?
Ay sorma millet bana cok guzel olmussun kilo vermissin dedikce gaza gelicegime cozuttum vallaha yaaBugün böyle gitmiş yarın dikkat et barii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?