- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Syun guzelll
Ama aksam bi yohurt ye baharatli hem meton yerine gelir sabaha hem aclikla uyanmassin.
Hicte ole bi utancak kacsmak yok ama kofte biraz fazlami nee :) sebze hani sebze yok mtlaka olsun ogunlerinde sebzeler yardimci olur metona baya :)
Bende kacamak kacirttimmm
Ama dün demistim yarin sabah yaparm diye oda her yaptigimdan yiyemedim tabiki misafirlerim yedi de bende kurtuldum
Neyse bu kacamaklar beni yildiramazzz
Sabah kalkar kalkmaz 2 top pudingli toplarimdan yedim
Bitanede elmali kurabiş yedim yanliz bunlar buyuk seyler degil kucuk.
6 bucukta kacamak isini bitirip hicbsy olmamis gibi güne gayet hafif basladm:))
07:00 de 1 kase icine salatalik rendeleyip baharatlarla (zencefil zerdecal keten tohumu nane kekik pul biber ) yogurt yedim
12:30 da 1 kase icine elma dograli tarcinli yogurt yedim cevizle
01:30 da 1 yumurta domates salatalik yesilcay
05:00 de 2 bardak kirmizi ayran ( pancar suyu) salata birz tavuklu bulgur pilavi
2.5 lt su
1 saat step aerobik plates
20 dk eliptik
5 dk titreme
Ya adi varda ben unutuyorum tüm vucudunu titreten bi cihaz :)Titreme ne :)
Himmm toksann yeme zten acikirsan yaniSevınıyımmı uzuluyımmı bılemedım ama galıba benım mıgde baya kuculmus suan resmen ısyan edıyor bır lokmalık yer yok eskı ozlem 10 ,10 tane dolma rahat yerdı yogurdunu ekmekle sıyırırdı ama ben şuan resmen gozlerımı zor acıyorum
Ya adi varda ben unutuyorum tüm vucudunu titreten bi cihaz :)
Himmm toksann yeme zten acikirsan yani
Bacak baldir yanlar her yeri titretiyor yok gülmüorumda etlerimi acitiyo bazen:) hafif siddette aciorum cok yuksegi de vardiBen olsam gulmekten 5 dk bıle dayanamazdım
Acıkırsam yıyenlere bakar ıc cekerım
Bacak baldir yanlar her yeri titretiyor yok gülmüorumda etlerimi acitiyo bazen:) hafif siddette aciorum cok yuksegi de vardi
Himm artik oldugu kadar nabcan kimine yer uymuyo kimine mekan idare ediosun iste.bu arada ben yarin niyetlicem smdiden oğün yapiorum kendime gece kalkmicam bi su yada süt icerim okadar.Bızım slonda aletler a cesıt az herkez grup derslerı ıcın gelıyor bıde bayanlara ozelya butsın uyelıgım baska yere gıdıcem
Himm artik oldugu kadar nabcan kimine yer uymuyo kimine mekan idare ediosun iste.bu arada ben yarin niyetlicem smdiden oğün yapiorum kendime gece kalkmicam bi su yada süt icerim okadar.
Az once biseyler atstirdim.. carsamba da insallah tutacagim aksamlari atistirip yapicam solimm
Saol canım seninde menun çok güzel tebriklerİlahi canannn ne guldum ozleme yaptigin borek yorumuna kiz supersin (laf aramizda canan hic borek filan yemez kacamak mi aslaaaa)
Asyacigim menun cok guzel.
Mugem allah kabul etsin oruc olmana gore bence gayet hafif.
Ozlemm o kadar borekten bisey olmaz menun iyii sıkıntı yok.
Defnecigim menun gayet hafifff.
Hatice cisss var ama erken telafi olmustur :)
MENUM
KAHVALTİ 09.00 (okulda) ceviz buyuklugunde 2 kurabiye 10 y.sarma 1 sb m.suyu
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi
OGLE14.30 4 kepce mercim ek corbasi acili ezme cok az ekmek
SAAT 16.30 4 k.kayisi cok az fistik cok az b.leblebi
AKSAM 19.00 1 tabak firinda tavuk salata 3 sb ayran
Su 2 olur
Amin canım saol bidaki kandil de tutarsin insallahhAllah kabul etsın bende cok ıstedım tutmak ama malesed reglı
Yakında bıtıyor oraya uyelıgım baska bır yere devam :)
Amin canım saol bidaki kandil de tutarsin insallahh
Sen genelde kacamaksiz gdiosun kuzum walla bravo:)Ben de ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?