- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Ben menümü yazmicam cunku toplam menulerin tamaminin kalorisine denk dusern
Kizlar ben sozumu tutamiyorum sanirim artik yapamicam. Ben de irade kalmadi ve siz de yormicam ne deseniz haklisiniz
Bilmiyorum kendimi toparliyamiyorum
Güzel olmuş asyacım..slm kızlar menüm
sabah
1 yum peynirli mantarlı omlet
domates
öğle
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 tabak mantar sote
salata
yoğurt
su 1,5
spor 45 dk yürüyüş
yarım saat egzesiz videoları yatana kadar da bişey yemem
Teşekkürler..Superdaha be denebilirki
Afiyet olsun tam kararında bir iftar menüsü olmuş.Benim menum
16:50 1 tbk barbunya(normal bir tbk)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 zeytin
Su 2 yapmaya calisicam
akşamda yoğurt yerim yarin niyetlenmiycem
Afiyet olsun canım suyu azıcık dahamı artırsan..Menüm
Sabah: 1 kase corn flakes ve süt, 2 kuru kayısı, 1 ceviz.
Ara: Birkaç fıstık.
Öğlen: Çavdar ekmeğinden cheddarlı ve salamlı tost.
Akşam: Fırında pırasalı mücver, 3 kaşık erişte, salata.
Su: 1.5 lt
Birgül bütün gün aç geziyosun son günlerde.. Hırsmı yaptın iştahmı yok?Kizlar hepinzn menulerimn masallahi var gayet guzeller
Bnm menum
Sabah
Bi bardak sut
Bes badem
Oglen
Bi mandalina
Bi silim elma
Iki parca cikolata
Aksam bintabk barbnya ve yogurt
Sanrm sut iciccem ilerleyen saatlerde
Allah kabul etsin canım.. Babanın ruhu şadolsunSabah yok zaten dunku bulgurdanmıdır nedır canım bısr ıstemedı zorlamadım bende
13:10 2 kepce tavuk corbası,yarım kase karabugday salatası yesıllıkle,1 kayısı ,2 kuru erik
Spor
40 dk zumba
30 total bady (sguat,agırlıkla karın,kol çalşma)
10 elıptek
10 bisiklet
Spor dışı adım sayısı 9.074
18:30 karabugday salata ,kıymalı yumurta ,2 hamur,yarım kk peynır
Hamur aksam ne alaka demeyın kandıl ıcın babamın hayrına kızarttık bende nasıplendım
Su 3 lt
Allah kabul etsn güzel olmuş.Hayirli kandiller diliyorum hepinize..
Rabbim yolundan ve rahmet peygamberinin izinden ayirmaasin..
Dualarda bulusalim insallah bu aksam..
Benim menum niyetliydimm
2 kase sebze corbasi ( patates pirasa havuc sarimsak tavuk kirmizi biber sogan vs azar hepsinden var. Bu doktorun zayiflama corbasii )
tavuklu pilav 3 kasik
Ayran
yarim dilim cezerye
suyum 1lt oldu 2 yaparimm
Bugun temizlik ordan oraya kosturmaca vs harektli bi gundu. Sporum yok.
ilerleyen saatlerde süt bitter yerim gece su iciorum sadece o yuzden.
Emel bak büyükçe yazıyorumki kaçırma cevabı diye.. Kız 14,5 kiloyu kim verdi?Ben menu yazmicam cunku toplam menulerin tamaminin kalorisine denk dusern
Kizlar ben sozumu tutamiyorum sanirim artik yapamicam. Ben de irade kalmadi ve siz de yormicam ne deseniz haklisiniz
Bilmiyorum kendimi toparliyamiyorum
Demek hatunlar aman spor yapıyoruz diye tıkınıyo ha?Hıc sorma benım vucut ısım tavan zaten gecen ay benı resmen menepoz halletı bastı kıs gunu cıplak ayakla dolasmalar usttumu acıp yatmalar benım menepos zor olcak bellıbılıyırmusun bende bır garıbım dun kasmadım yedım sabah - tabı ben şok galıba cok az bıraktım kendımı sımdı ufak kacamakları sevdı galıba vucudum tartım yanlıs desen bır sene en fazla 1,5 sene oldu pıl yenı su tartıyorum 5 kıloluk 10 kıloluk dogru tartıyor onları dıgru benımı az tartcak slonda kadınlarla konusuyorum bı onların yanında ac gezıyoruz ben anlatıyorum menumu agızları acık kalıyor
Canım zayıflamak istiyorsan bu tür şeylerden medet ummayı bırak.. Hepsinin sonu hüsran çünkü..Arkadaşlar meraba ben siteye yeni oldum üye olmak için tek nedenim Goji bu Gojiyi kullanıp da iyi sonuç alan kim varsa yazabilir mi lütfen çok ümitsizim artık l carnitn kullandım düzenli bir işe yaramadı ama alırken de düzgün bir yerden almak istiyorum yani Goji kimde işe yaradıysa onun aldığı siteden almak istiyorum biri bana cevap yazarsa Allah razı olsun ondan
Günaydınnnn
Günaydın kızlar..Günaydın
Aminnn allah razi olsunnnn :*Allah kabul etsın menu güzel
Neşen şenn olsun ayy nolduu ksc oldunn tebrikk:))Kızlar kızlar gelemmi
Yanagınızdan öpemmiii
4. Hedefte tamaaam
Ben sevinçten ölemmi....
Aminm sagol ablcimAllah kabul etsin canım.. Babanın ruhu şadolsun
Allah kabul etsn güzel olmuş.
Emel bak büyükçe yazıyorumki kaçırma cevabı diye.. Kız 14,5 kiloyu kim verdi?
Sen.. Ne diye pes etmekten bahsediyorsun şimdi.. Onlarıda kaçamaklarla verdin.. Çok güzel çalışan bir meton var. Şükür de, Oh sefam olsun dün ne güzel yedim ama şimdi devam ediyorum de.. Fazla kasıyorsun kendini..
Hepimiz kaçamaklar aşırılıklar yapıyoruz.. Benim kaçamaksız haftam yok gibi.. Başka türlü bu kadar devam ettiremezdim zaten.. Lütfen toparla kendini..
Superrr vallaa.. ben kaciriyorum bu aralar ama hayirolsun cumaya 69 hedefm tabkii:)) belki orucluyum diye ole zannediorum ne bilim. Yani bi anda yiyince aksam olee..:)
Cumaya 69 gorundu demekki:)
Ay inşallah görürsün tatlım çook güzel bir duyguuuSuperrr vallaa.. ben kaciriyorum bu aralar ama hayirolsun cumaya 69 hedefm tabkii:)) belki orucluyum diye ole zannediorum ne bilim. Yani bi anda yiyince aksam olee..:)
Bende gormek istiyomm 69 u ucundannn
Dimi düz 69 güzel olurdu...Cumaya 69 gorundu demekki:)
Bence gorursunnn2 gun az bi zaman degil dikkat edilirse sporla biraz terlemeyle hareketlee cuuuun gider. Ben biraz dansettm smdi spora gidecem hazirlanip:)Dimi düz 69 güzel olurdu...
Amin inşallah tatlımmmSüperrrrrr darısı bana :)
Ay umarım ne hoş olurduuuBence gorursunnn2 gun az bi zaman degil dikkat edilirse sporla biraz terlemeyle hareketlee cuuuun gider. Ben biraz dansettm smdi spora gidecem hazirlanip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?