- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
Cnm emzirmiyirum stres dolayi sutum kesildi ve meme uclarim hic yoktu sters daha cok yaptim giden sut daha geri gelmediemziriyorsan zaten daha kolay verirsin canım sen diyetten ziyade sağlıklı beslenmişsin bizimde yaptığımız bu zaten sağlıklı beslenerek forma girmek
ahh canımm neyse olan olmuş sıkma canını sen iyi vermişsin ben 70 li rakamlarda kaldım gram gitmiyor üstüne ekleniyorCnm emzirmiyirum stres dolayi sutum kesildi ve meme uclarim hic yoktu sters daha cok yaptim giden sut daha geri gelmedi((
Burdayım evdekılere yemek yaptım son makıne camasırı astım kendıme 400ml dev yesıl cay yaptım sımdı oturdum bugun çamasır gunuydu hıc bıse anlamadım bugunden benkızlar nerelerdesini kızz özlem ordamısınn
yoktum bugün giremedim pek neler yaptınız bakem kadın olmak zor diyorum her zaman benBurdayım evdekılere yemek yaptım son makıne camasırı astım kendıme 400ml dev yesıl cay yaptım sımdı oturdum bugun çamasır gunuydu hıc bıse anlamadım bugunden ben
yoktum bugün giremedim pek neler yaptınız bakem kadın olmak zor diyorum her zaman ben
kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dediBende arafa gırdım yoruldum yarında spor var Allahtan orda bır ıkı kısyle tanıstımda sıkılmadan gıdıyorumev işi bitmiyor yazın çamasır kolay yıka hemen kuruyor kısın zor
kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dedi
Oldugunda gittigini fark edersin o adetin cok onemi var cnm bana yakistiriyorlar dogum öncesi 60 kilodum bna zatiflik yakistirmiyorlar ama esim sorun yapiyor o yuzden veriyorum vermek istiyorumahh canımm neyse olan olmuş sıkma canını sen iyi vermişsin ben 70 li rakamlarda kaldım gram gitmiyor üstüne ekleniyoradet olamadım
evet gülüm moralimi yüksek tutucam artıkNe guzel moral olmustur sana guzrl guzel anlatmıs bencede mantıklı adetten kesılen kılo alıyor sen yavasta olsa verıyksun bılıyosun bende dıyet spor ama bende agır verıyorum sınır oluyorum ama ınsulın denen sey boyle benım eskıden 6,7 gun surerdı bu ay 4 gun bır ay bır aya uymuyor valla ısımız zor ama dedıgı gıbı yap moralını bozma bence srnde sıkılasmada oluyor bende verdıımden daha cok sıkılasma var adetınde duzene gırınce hızlı verırsın hem hızlı vermedıgın ıcın hızlı gerı almazsın buyuk ıhtımalle sende yagdan verıyorsun ben artık yavas verıyorum dıye uzulmuyorum stres herseyı kotu etkılıyor
bende 60 olmak istiyorummmmmmmmmmmOldugunda gittigini fark edersin o adetin cok onemi var cnm bana yakistiriyorlar dogum öncesi 60 kilodum bna zatiflik yakistirmiyorlar ama esim sorun yapiyor o yuzden veriyorum vermek istiyorum
bende 60 olmak istiyorummmmmmmmmmm
Su an kacsin cnmbende 60 olmak istiyorummmmmmmmmmm
72,5 çıktım bir kaç gün önce canım ama ondan 3 gün önce tartı günüydü 70,5 çıkmıştım yani 3 günde 1,5 kilo almam imkansız ki diyetimi bozmadım tartıldıktan sonraydı gaza geldim 2 gün koştum bile hatta ama bu adet sıkıntısı bitirdi beni bu aySu an kacsin cnm
bugün dr da sabret biraz dedi gülüm bu ay gitti daha böyle bir ileri bir geri gider gelir dururum şu adetimi bir düzene sokabilirse dr um o zaman düzenli gider inşOlucaksın bak gor bıraz sabret
mstb evet ılmasa ıyıydı kurabıye can cektı yedım desem yalan ev ıslerı çamaşır fenalık geldı bende kahvenın yanına ındırdım mıgdeye :)
Slm kzlar vastlardaym yine
Sabah 9
Tarhana corbasi 2dlm nkrmal ekmk
11
Türk Kahvesi
12
4y.k melemen
16
Nescafe 4kare bitter cikolata (sanrm hastalancam cok cnm cekti yedim)
17:30
1tabak dolusu p.puresi
Acikmassan jyi hafiff
Iyi aksamlar herkesee :)
Bugun niyetlydim
Aksam 06:00 da
Sebze corbamdan 1 kase ( havuc patates kirmizi biber pirasa )
3 kasik pilav
salata
Su 1lt oldu 2 olur yatana kadar
Süt icerim tarcinli sora belki..
Yarin yine herzamanki menume devam insallahh
kızzzzzzzzzzzzzzz anam hepiniz oldunuz ya 69 bir ben beceremedim anacım
kızlar menüm
sabah
1 yum zeytinli omlet
domates,salatalık
ara sade türk kahvesi
öğlen yarım avuçiçi yumurtalı köfte yeşillik
ara
1 şekersiz çay
akşam yapmadım malum misafirlikteydim kızlar köfte şişirdi birazdan bitki çayı içicem
su 1,5 anca
spor 1 saat yürüyüş
Menumu yaziyim bende
9:30 2 haslanmis yumurta
Az penir
12:00 1/2 kase yogurt
15:00 1 bardak sut 3 tane biskuvi
18:00 1/2 tbk karnabahar
Az yogurt
Su 2
Spor yok tum gun temizlik su anda basim donuo
Canım adetim yeni sökerken 1200 gr artı gördüm pazartesi yeni yeni vucudum onun şişini atabiliyor. Sabret tatlım72,5 çıktım bir kaç gün önce canım ama ondan 3 gün önce tartı günüydü 70,5 çıkmıştım yani 3 günde 1,5 kilo almam imkansız ki diyetimi bozmadım tartıldıktan sonraydı gaza geldim 2 gün koştum bile hatta ama bu adet sıkıntısı bitirdi beni bu ay
Hehee anneler kalite kontrol yapio tbiki:))Napiosunuz bakalim hanimlar ben bugun temizlik yarinda utu falan eklencek yarin aksam annem gelcekte insallah azar isitmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?