umarim gitmistir.Kizlar menuler huzel gene. Ara ara kacamk yapanlari da gozlermi kapadim gormuorumm:) 69lari giren bagyanlarrr, tebrik ediyirum sixi de. Darisi badimiza insallhhh.
Ve menu
Sabah
Iki bardak sut
Yarim tam bgday lavasi
Oglen
Yarim simit
Bi dilim kdr ekmegin dis kabugu
Tere yagi surdum bi de cok ii bsey yapiomsm gbi:))
Alsam
Bj kase sehrye corbasi
Firinda tavuk
Veeeeeeeee
10-15 tabe de patates kizartmasi avmde abim alinca dayanamadimmm
Ama 40 dk step yaptim eritmk icn. Patatesler gti bnce. Yaaa gitmstr dimiii
Walla bacim bnm kaynana fazlasyla tembel oldgu icn kalite kontrol yapma yetkisi yok zaten ki yapmaz da. Ne de olsa once kendinn cok temiz olmasi lazim:))di mi birgul
ayni kontrolu kaynana yapinca neden boyle sevimli olmaz ki
Ii tarafndan bakicak olrsak en azndan tahin pekmez saglikli elle tutulur bi yani bar. Hem sn de spor yapmssn cnmcim gitti tbiki de.umarim gitmistir.
ya benim tahn pekmez((
Ii tarafndan bakicak olrsak en azndan tahin pekmez saglikli elle tutulur bi yani bar. Hem sn de spor yapmssn cnmcim gitti tbiki de.
Merhaba arkadasim azcik kendinden bahsetsene bize kiloni boyunu yasini adiniSlm kızlar boş yerini varmı acep kendime en uygun burayı gördüm sizde beni şeyderseniz birlikte kurtulmak isterim bu kilolardan daha önce bir ayda On Kilo verdim iki yıl koruduum ama ailevi ssebeplerdendirki tekrar eccik aldım neyse kabul ediyorum beni akidaş gerçi etmesinde dışardan takibinde olurum ödülünü sabaha daha zayıf uyanın inşallah hayırlı geceler
Bence güzel aşırıya kaçmamışsın..Slm kzlar vastlardaym yine
Sabah 9
Tarhana corbasi 2dlm nkrmal ekmk
11
Türk Kahvesi
12
4y.k melemen
16
Nescafe 4kare bitter cikolata (sanrm hastalancam cok cnm cekti yedim)
17:30
1tabak dolusu p.puresi
>Sağol tatlım..Guzel menun abla :)
Allah kabul etsin menünde güzel olmuş..Iyi aksamlar herkesee :)
Bugun niyetlydim
Aksam 06:00 da
Sebze corbamdan 1 kase ( havuc patates kirmizi biber pirasa )
3 kasik pilav
salata
Su 1lt oldu 2 olur yatana kadar
Süt icerim tarcinli sora belki..
Yarin yine herzamanki menume devam insallahh
Her zamanki gibi harikakızlar menüm
sabah
1 yum zeytinli omlet
domates,salatalık
ara sade türk kahvesi
öğlen yarım avuçiçi yumurtalı köfte yeşillik
ara
1 şekersiz çay
akşam yapmadım malum misafirlikteydim kızlar köfte şişirdi birazdan bitki çayı içicem
su 1,5 anca
spor 1 saat yürüyüş
Hoşgeldin canım..Variimmmm 71 le
Çok güzel olmuş bravoMenumu yaziyim bende
9:30 2 haslanmis yumurta
Az penir
12:00 1/2 kase yogurt
15:00 1 bardak sut 3 tane biskuvi
18:00 1/2 tbk karnabahar
Az yogurt
Su 2
Spor yok tum gun temizlik su anda basim donuo
Öğlen neden yok?Bende kahvaltidan once yarim litre su krem peynir ve recel bir dilim ekmekle surup yedim yurus yaptim ara ogun mate cayi aksam bir yumurta ve kac dilim peynir su 10 dk ev sporu gayet iyi oluyor gunde hergun yaparak rahat kilo verirsiniz cunku ben iki ay once 78 kiloydum dogum kilolarim vardi 85 ile dogum yaptim ve evde hergun 10 dk da olsa spor yaptim bir ayda 6 kilo verdim simdi 71 im ins.65 olurum. tabi cikolata kola yemedim icmedim agir yemeklerden uzak durdum hafif seyler yedim mesela salatalik domates harika meyvAda faydasi var ama aksam 6 dan sonra bi sey yemedim hic bir sey hemde su haric ....
Kiiiiiz emellll gitmiosun bi yere dimiiiGunaydinnn
Hadi gözün aydın için rahat etmiştir.kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dedi
Bu nedemek tatlım?يطكممتاللببيس
Akşam bari ekmek yemeyeydin gülüm ya..ay y sabahtir ayarkamaya fırsati olmadixmdi.hallettim sonunda kizlar klavyemı.bjanuapamıycam sanmıstım.
mdnumu yazaym
sgbah 1 dlm ekmek peynır 2 cerry domates saha a 1 yumurta ne gusel yedım.sonracozuttum.sen kalk tahın pekmeze dal.offfff of.coktu da...
oglen sa ah yaptıgımı telafı edeyım dıye sut ve kahvalyılık dıyet gevreklerden yedım.evet malesef pek de saglıklı degıller...
ara yarım pk cubuk kraker
aksam 18.00
1 kase tarhana
1 tabak ıspanak (pırınclı)
yarım dlm ekm.
23.00 leslie 2 mıl.
23.00 2 kestane
suyumu olcmedım ama bugun cok ıcmeye calıstım
ve sunu bır kez daha fark ettım suyu cok ıcmeyınce ınsan cook kacamak yapıyor...
İnşallah...Kizlar menuler huzel gene. Ara ara kacamk yapanlari da gozlermi kapadim gormuorumm:) 69lari giren bagyanlarrr, tebrik ediyirum sixi de. Darisi badimiza insallhhh.
Ve menu
Sabah
Iki bardak sut
Yarim tam bgday lavasi
Oglen
Yarim simit
Bi dilim kdr ekmegin dis kabugu
Tere yagi surdum bi de cok ii bsey yapiomsm gbi:))
Alsam
Bj kase sehrye corbasi
Firinda tavuk
Veeeeeeeee
10-15 tabe de patates kizartmasi avmde abim alinca dayanamadimmm
Ama 40 dk step yaptim eritmk icn. Patatesler gti bnce. Yaaa gitmstr dimiii
Uff patateslerin intikamı büyük olmuş...Yaaa kizlar dun artilarn buyuk cogunlugu gitmis derkennnnn bgn daha da azla artidayim gecen cumaya gore +2. Bu ne ki simdi yaaaa
Sekerimn tuzu fazlami ation acepYaaa kizlar dun artilarn buyuk cogunlugu gitmis derkennnnn bgn daha da azla artidayim gecen cumaya gore +2. Bu ne ki simdi yaaaa
günaydııınngünaydınnn
Tüh..Allah rahmet eylesin üzüldüm vallaKizlar haberde gormusunuzdur sabiha gokcende patlama oldu orda bir kadin vefat etti o bizim mahallede oturuyormus ben tanimiorumda esim tanio dua edersiniz deme daha kucuk bebesi olmus yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?