Ne kadar yersen ye ogün atlama canim. Yoksa o yedkce yiyrsin hic gitmez kalir seninle. Ayran aşi yap icine yesilmercimek bulgur nohut koy aksama kadar 3 er ögün icebilirsin. :) bazen tika basa oluyor oyle halloluur:) simdi bi sabah yedin diye bi omurmu yicennn silkelennn hemennnAy bacilar sabh sabh ablam kahvaltiya cagrnca birnyedim bir yedim ki anlatamam. Aksam bile bisey yemicem onderece:)) aksama yogurt yerm sadece baska trlu kurtaramam durumu ki dun de yemistm zatenn. Ahh ahh nolcak bnm bu halimmotivasyonm dustu epey
Ya kuzum dun de yedim. Bgn de yemicm ddm ama cok acikmstm yedm. Spor yapiorum bu ara ama cok da sis hissediorum. Tartiyla aram ii deilYedın tamamda motıvasyon nıye düştü sabah yemişsın butun gun telafı edılır
Yok ya her hafta 1 gün ya da 2 gün yapsam onu hallolur insallah.. dedigin gibi. 60 a kadar devam edicem zaten.. subatami martami ideal kilom gelir srtk blmiorum yaza hazir olmus olunur. Sende incecik olirsun ozaman :) gül kurusu rengi istiyorum bu renklerr bayiliyorum bndeAklımda tutamıyorum4 kılo verrısın dıkkat edersen elbıselerde guzel renk süper bayıldım detoks yapabılırsın 2 gunluk falan
Yok ya her hafta 1 gün ya da 2 gün yapsam onu hallolur insallah.. dedigin gibi. 60 a kadar devam edicem zaten.. subatami martami ideal kilom gelir srtk blmiorum yaza hazir olmus olunur. Sende incecik olirsun ozaman :) gül kurusu rengi istiyorum bu renklerr bayiliyorum bnde
Ya kuzum dun de yedim. Bgn de yemicm ddm ama cok acikmstm yedm. Spor yapiorum bu ara ama cok da sis hissediorum. Tartiyla aram ii deildun arkadaslarn cok zatiflamissn die yorm yapnca moralm duzelmsti brz ama devami da gelsn istiorum. Yediklerime dkkt etmem lazm ama
Oh masallah kuzucumm. Bn de hafiften 74 kiloyken giydgm pantolnlari giyiyorum iste. Sanrm dogmdan snra kilolar daha cok bel bolgemde kaldi su an. Eskiden belim inceciktiKızlar aradıgım bır elbısen vardı tabı 80 kıloyken gıymemıstım zaten olması ımkansıZdı nasıl kaldırdıysam kayıptısımdı aradım buldum bır suru elbısem varmıs hepsını denedım oldu 1 tanesı harıc cok dar kesın hatta bazı oantalonlar vardı gecen tam oldu hafıf bol demıstım sımdı belı bıle bol bıraz moral depoladım 15 gub bana yeter bu gaz 38 beden olmusum ben bıde su bacaklar ıncelmeyı hızlandırsam yarından ıtıbaren daha sıkı tutup daha guzel bır antreman yapıcam
.Oh masallah kuzucumm. Bn de hafiften 74 kiloyken giydgm pantolnlari giyiyorum iste. Sanrm dogmdan snra kilolar daha cok bel bolgemde kaldi su an. Eskiden belim inceciktiama az kaldi az, hele senn coo ii yol katetmissin cnm. Darisi basimiza diyorum:)
Teşekkürler gülüm. Ozlettin kendini.maasaAllah sana 41 kere canim
1.elbiseye bayıldım. Harika.Kadife guzel bi elbise istiyorum bunlara benzerr ustume yakisan.. biraz yapistigi icin zayflamam lazm.. kinada sasiracklar:))
Ay maşallah canım. Çok sevindim. Evet bu olaylar acayip gaz veriyor insana..Kızlar aradıgım bır elbısen vardı tabı 80 kıloyken gıymemıstım zaten olması ımkansıZdı nasıl kaldırdıysam kayıptısımdı aradım buldum bır suru elbısem varmıs hepsını denedım oldu 1 tanesı harıc cok dar kesın hatta bazı oantalonlar vardı gecen tam oldu hafıf bol demıstım sımdı belı bıle bol bıraz moral depoladım 15 gub bana yeter bu gaz 38 beden olmusum ben bıde su bacaklar ıncelmeyı hızlandırsam yarından ıtıbaren daha sıkı tutup daha guzel bır antreman yapıcam
Teşekkürler gülüm. Ozlettin kendini.
1.elbiseye bayıldım. Harika.
Ay maşallah canım. Çok sevindim. Evet bu olaylar acayip gaz veriyor insana..
Dun gece vc nin temiz su borusu patladı baya bildiğiniz soğuk suyla yikandim annemde islandi ayyy bugün sanki hasta gibiyim iyi degilimNabalimm arada citlatiyoruz sora pazar rahatligna geri donuyoruz dolanip duruyoruz :)
Sen nabiosun canim..
Dun gece vc nin temiz su borusu patladı baya bildiğiniz soğuk suyla yikandim annemde islandi ayyy bugün sanki hasta gibiyim iyi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?