- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Olabilir ama 72 durmuyosun kesinlikle spor yaptığın için herhalde 67-68 derim bilmesemtesekkur ederımmm.. Evet benımde ust bacagımla zaten derdım.
Boyum 165-66 gıbı kılomda 72.5
Ust bacagımda erımıyo ne yazıkkı eskıden cok bısıklet surdum yuzdum.. Kas mı oldu kı acaba kaldı boyle
Aman 10 kilo nedir ki verirsin kuzum :)
Görünmüyor canım silinmişkızlar sildimde bir bakarmısınız görünmüyor değilmi
Olabilir ama 72 durmuyosun kesinlikle spor yaptığın için herhalde 67-68 derim bilmesem
Tesekkur ederımm.. Zaten herkes oyle zannedıyo bende caktırmıyorum
Bu gızlı sırrı bıtek sız bılıyosunuz.
Fıstıksın fıstııık... Çok güzelleşmişsin.. hele bluzdaki fark çok bariz.koydum bende resımlerımı..
Ne meraklıyım resım cekınmeye ya
Şahsen onore oldum...Tesekkur ederımm.. Zaten herkes oyle zannedıyo bende caktırmıyorum
Bencede canım çok zayıf duruyorsun sen devam et çaktırmamayaTesekkur ederımm.. Zaten herkes oyle zannedıyo bende caktırmıyorum
Fıstıksın fıstııık... Çok güzelleşmişsin.. hele bluzdaki fark çok bariz.
Şahsen onore oldum...
Aminnn bal akıyo agzından..
15 eylul abımın dugunu var. Umarım o zamana kadar verırm
Kızzzz eylüle kadar 10 kiloyu bırak 50 kilo bile verilir
De senin hedefe 10 kilo var kesin verirsin canım.
Canım bende haftaya koyayım inşallah önce bir öğreneyim ama çok kötü gaza geldim bu gaz beni eritir:)Sende koy foto gorelim canm yaaVildan80
Ben bıraz ıkı ılerı bı gerı tıplerdenım de..
O acıdan seettıydım
Hedef 15 kılo olsun da o halde 10 verıym..
Oo baya farketmis bence az biseyin kalmiss masallahhh
Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degilİyı aksamlar menumu verıyım
Sabah süt
12:45 1,5 bol baharatlı haşlama yumurta,çavdar ekmegınden kaşarlı sucuklu tost (1 dılım ınce kaşar 4 dılım ınce sucuktu)10,15 dal maydanoz,3 dal kıvırcık
15.16 sade türk kahvesi,1 cevız buyuklugunde kek
18:20 1 kepce sebze corbası,yarım kase yagsız tuzsuz salata(kıvırcık,havuç,turp),4,5 çatal yagsız makarna,brokolı ve karnıbahar az sarmısaklı yogurtlu
Su 3 lt
Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degil
Menun iyi goze batmiyor tostunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?