💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

tesekkur ederımmm.. Evet benımde ust bacagımla zaten derdım.
Boyum 165-66 gıbı kılomda 72.5
Ust bacagımda erımıyo ne yazıkkı eskıden cok bısıklet surdum yuzdum.. Kas mı oldu kı acaba kaldı boyle
Olabilir ama 72 durmuyosun kesinlikle spor yaptığın için herhalde 67-68 derim bilmesem

Kızzzz eylüle kadar 10 kiloyu bırak 50 kilo bile verilir
De senin hedefe 10 kilo var kesin verirsin canım.

Ben bıraz ıkı ılerı bı gerı tıplerdenım de..
O acıdan seettıydım

Hedef 15 kılo olsun da o halde 10 verıym..

İyı aksamlar menumu verıyım

Sabah süt

12:45 1,5 bol baharatlı haşlama yumurta,çavdar ekmegınden kaşarlı sucuklu tost (1 dılım ınce kaşar 4 dılım ınce sucuktu)10,15 dal maydanoz,3 dal kıvırcık

15.16 sade türk kahvesi,1 cevız buyuklugunde kek

18:20 1 kepce sebze corbası,yarım kase yagsız tuzsuz salata(kıvırcık,havuç,turp),4,5 çatal yagsız makarna,brokolı ve karnıbahar az sarmısaklı yogurtlu

Su 3 lt

Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degil

Menun iyi goze batmiyor tostunn :)

Sabah 2 bardak ılık limonlu su

06:30 Ve 2 dilim ekmekle tereyagli bal 1 cay kasiklariyla..
1 tane irmik topu.

01:30 da 1 fincan süt
Haslanmis yumurta
Domates salatalik
Kucük dil peynir
Zeytin

05:30 da kirmizi ayran 2 bardak ( pancarli)

06:00 da kucük kase pirasa yemegi
3 kasik salata

3 lt su

1 saat step aerobik plates
20 dk eliptik
10 dk titreme
Bide yurudum biraz

Bukadar:)

Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degil

Menun iyi goze batmiyor tostunn :)

Normalde koyuyorum bende kesmıyorjm yagı makarna var dıye bu sefer koymadım tostumun ıcındekıler valla ıncecıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…