Allah beterinden saklasın cnmemel delı gıbıyım.su 1 2 haftaadır benım bebıs azı dişi cıkartmaya calıs7yor.gece saat bası emıyor desem yerıdir.bu da benı delı gıbı acıktıroyor.2 gundür ıyice sacmaladım.utancımdan menu bıle yazamıyorum.zaten telefonu goren kim.su dışlerı hayırlısıyla bı cıkarsak hayır yapcam hayır.(inşallah)
Sen yeterki iyi ol güzelim gerisini kafana takmaoy zuhaş abla bıldırom yapamadım ben bugun.dun de menu yazamadımcok uzgunum.ama su surecı atlatana kadar bıraz boyleyım işte.
Sizde hosgeldiniz tanisamadik :) benimde ismim hatice 26 yas evliyim..gordugunz uzere zayflamaya calisiyorumGünaydınn kızlarr az kalorili bol hareketli musmutlu biir hafta sonu diliyorum hepinizeee:)
Canım nasıl oldu bebişin onlar hasta olmasın bütün dengeler değişiyor Rabbim acil şifalar versin tüm hastalara...Sagol haticemmm Allah razi olsun :)
Emzirdigin icin muhtemel gelgitler yasiyosun iraden zorlasiyor ama zaten gerekli beslen ama aksamina dikkat edip gereksiz olanlari cikarman yeterli.Amin ilkaycigim hamdolsun rabbime daha iyi valla allahim yavrularimizi korusun cok zor coook
Sen.nasilsin hizli basladin hizli hizli gider kilolar eeee bende bi toparlayamiyorum nolcak.benim bu halimmmm
Canım hiç canını sıkma elbet gidecek ipin ucunu bırakma yeter beni sorarsan hızlı gitmiyor malesef ama gidecek form çayı aldım dün ek birşey yapmam lazım kasmıyorum kendimi ya gidecek yaa gidecek :)Amin ilkaycigim hamdolsun rabbime daha iyi valla allahim yavrularimizi korusun cok zor coook
Sen.nasilsin hizli basladin hizli hizli gider kilolar eeee bende bi toparlayamiyorum nolcak.benim bu halimmmm
Çok doğru ama ne kadar uygulayabiliyoruzSizle bir hadis hatirtlatma olsun diye paylsmak istiyorum.
"Insanoğlu midesinden daha tehlikeli bir kap doldurmamıştir.Kısiye kendisini ayakta tutacak birkac lokma yeter.Şayet bir kimse mutlaka fazla yiyecekse,midesinin 3 te birini yemeğe,3 te birini içeceğe ,3te birini de nefesine ayirsin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?