💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Allah beterinden saklasın cnm
Yeterki bu durum sizin huzurunuzu bozmasın
Çünkü insan uykusuz yorgun olunca daha tahammülsüz olabiliyor

Günaydınn kızlarr az kalorili bol hareketli musmutlu biir hafta sonu diliyorum hepinizeee:)
Sizde hosgeldiniz tanisamadik :) benimde ismim hatice 26 yas evliyim..gordugunz uzere zayflamaya calisiyorum
Defne ablacim gecms olsun Rabbim sihhat versin.. badem000 insallah en kisa zamanda atlatirsnz bebisinle..
@stroperde canim sanada allah zihin acikligi versin..

Sizle bir hadis hatirtlatma olsun diye paylsmak istiyorum.

"Insanoğlu midesinden daha tehlikeli bir kap doldurmamıştir.Kısiye kendisini ayakta tutacak birkac lokma yeter.Şayet bir kimse mutlaka fazla yiyecekse,midesinin 3 te birini yemeğe,3 te birini içeceğe ,3te birini de nefesine ayirsin"

Amin ilkaycigim hamdolsun rabbime daha iyi valla allahim yavrularimizi korusun cok zor coook

Sen.nasilsin hizli basladin hizli hizli gider kilolar eeee bende bi toparlayamiyorum nolcak.benim bu halimmmm
Emzirdigin icin muhtemel gelgitler yasiyosun iraden zorlasiyor ama zaten gerekli beslen ama aksamina dikkat edip gereksiz olanlari cikarman yeterli.

Amin ilkaycigim hamdolsun rabbime daha iyi valla allahim yavrularimizi korusun cok zor coook

Sen.nasilsin hizli basladin hizli hizli gider kilolar eeee bende bi toparlayamiyorum nolcak.benim bu halimmmm
Canım hiç canını sıkma elbet gidecek ipin ucunu bırakma yeter beni sorarsan hızlı gitmiyor malesef ama gidecek form çayı aldım dün ek birşey yapmam lazım kasmıyorum kendimi ya gidecek yaa gidecek :)

Çok doğru ama ne kadar uygulayabiliyoruz

Iste bu nefisler alismis homini homini.
Ben her onume geleni yemiorum kendime ceza veriyorum sora diyorum ne kaybettin? Anlik bi istek geldi gecti..
Ama yiyecegm seyleri de azaltrak yiyorum artik. Mesela smdi cikolata geldi aklima ama yesem nolcakk yemesem nolcak bayadir yemiyorum.. demekki yemeden duruluyor :) insallah uygulamaya calisirizzz bide su yememi cok engelliyo hakkaten yudumlayarak ictigim su baya bi tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…