💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Protein agirlikli kuzumm. Adi greyfurt ve yumurta diyeti.ben karbonhidrat hele ekmek tuketmemm nadir durumlar disinda zaten. Karataydan vazgecemicem.icin ona yakin bi beslenme bana uygundu basladim bkalim

Tavsiyelerine uyucam canım :)

Menümü bildireyim
Saat 11.00
1 maydonozlu omlet 1 dlm tb ekmeği 4 zeytn 1 kk peynir

Saat 15 00 1 kase çörekotlu yoğurt

Saat 17.00 yağsız tavada 4 köfte biraz tere

A cıkırsam 1 elma yada tarçınlı süt içerim
Su 2 lt
Spor 30 dlik yürüyüş yapacağım birazdan

kızlar menüm
sabah
1 çay bardağı lor
5 zeytin
2 köz biber
yeşilçay

ara
küçük kase çerez
1 bardak şkersiz çay

ara
2 havuç
1 kupa yeşilçay

akşam
balık
salata

su ancak 1 lt boğazım yüzünden acı acı tat geliyor
spor yok
birazdan yeşilçay içerim

Menumude yazayim
Kahvslti bir dilim tam buğday
Bir KK peynir
Bir zeytin bir tatli kasigi tahin pekmez
Öğlen patlican böreği iki kare
Brokoli salata si kerevizli yoğurt
Aksam bir kase tarhana çorba si yoğurt
Su 2 litre spor henüz yapmadim eliptik yapicam yarim saat
Bugunlük benden bu kadar ...

görümcem aradı 1 buçuk aya gelicekmiş işanda kuaförde bile kilomla ne dalga geçtiler kuaför dükkanından kovacaktı bunla eltimi kadını tannımam etmem onun bile ne çok zoruna gitmişti kilomla dalga geçmeleri leğen gibi göbeği var falan deyip gülüşürlerken duymuştum şimdi 3 aydır doğum yapmış kilo kompleksine girmiş anlaşılan kendini anlatıp durdu göbeğim yok bende alt tarafın geniş senin normalde dedim zaten onun üst tarafı ince altı baya çktur bu 1 buçuk ayı çokk iyi değerlendirmem lazım ne ağlamıştım ne çok dalga geçmişlerdi yoksa bende anne olmak için çaba harcıyorum nasıl istiyorum doğum yapmış başka biri olsa destek olur boşver kiloyu yavruna iyi bak kilo elbet gider derim ama öyle vicdansızlıklar yaptılar ki bana zamanında kalbim doğrulmuyor onlara

Sen ıyı dayanmıssın be canım ben valla dayanamazdım agzının payını verırdım okurken bıle sınırlendım boşver sen bakma onlara sporununyap menulerın zaten cok ıyı boyle utanmaz jnsanlar ıcın üzülmeye degmez

nişandan sonrada kilomla dalga geçmeye devam etmişlerdi nişanı bozmaya kalkmıştım sağolsun kayınbabam hepsini halletti...o gelene kadar 5 kilo daha verebilsem harika olucak yaa

nişandan sonrada kilomla dalga geçmeye devam etmişlerdi nişanı bozmaya kalkmıştım sağolsun kayınbabam hepsini halletti...o gelene kadar 5 kilo daha verebilsem harika olucak yaa

3 bıle versen sıkılasman cok olursa zaten anlar mekık cek hergun detoks denedınmı duraksamada ıse yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…