💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım benim senin zaten çok bi kikon yok üç kilo bile versen süper olur bilbuçuk ayda 5 kiloyuda rahat verirsin onlar seni gördüklerinde utansınlar ben bile sinir oldum dalga geçmek ne demek yaaa
şu 1 ayda ben 2 kilo veremedim gülüm ya takıldı kaldı adette olmadım bu ay inş verebilirim terddütlüyüm canımı çok yaktılar zamanında benim kendileri de görseniz bir tarafınızla gülersiniz benle dalga geçtiler birde

kız mahsus söylemiyorlar mahsus...körler mi gözleri görmüyormu ama işlerine geldiği gibi davranıyorlar

Anlıyorum seni canım böyle insanlar kendilerine bakmazlar baksalar yapmazlar zaten sen neden adet olmadın yoksaa

Anlıyorum seni canım böyle insanlar kendilerine bakmazlar baksalar yapmazlar zaten sen neden adet olmadın yoksaa
yok gülüm ya keşke olsaa çocuk tedavisi görüyorum kistler adet olmamı engelliyormuş dr doğum kontrol hapı verdi bu ay onu içiyorum adet olmayı bekliyorum işte

Kendini kitlikta hissediyormus tutuyomus birak dimi sanene benım yaglarımdan bırak gıtsınler
ben istemiyorum o tutuyor kendiini kız kıtlıkta gibi diyette yapmıyom ki hayretbişey ya başıma ne geliyorsa bu adet yüzünden geliyor

yok gülüm ya keşke olsaa çocuk tedavisi görüyorum kistler adet olmamı engelliyormuş dr doğum kontrol hapı verdi bu ay onu içiyorum adet olmayı bekliyorum işte
İnşallah canım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin vakti zamanı vardır hiç canını sıkma kafaya takıncada olmuyor vende aynı senin gibi tedavi gördüm nwrdeyse bir sene iğneler falan sıkıldım sonunda bıraktım herşeyi olmuyor diye çünkü her ay oldumu olmadımı diye çok stres yapıyordum bırakınca rahatladım sanırım iki ay sonra hamile kalmışım:)

ne güzel canım inan ki şu an bu adet mevzusunu kafama çok takıyorum bugün arkadaşım diyor ki 12 gün geçti bu ay o kadar sinir oldum durup durup eşime çattım dedi ee ben napayım ya dedim geçen ay hiç olmadım bu ay da olmayı bekliyorum çok sıkıcı bir durum adet olduğum ay 5 kilo vermiştim sonra düzenim bozuldu bozulunca kilo vermemde durdu

Bosver asya kim ne yaparsa kendine yapar ins hamile kalir kiloda almadan guzel gene alirsin kucagina hem emzirir hem de spor yapar fistik gibi olursun
Boyle bakakalsinlar

ben istemiyorum o tutuyor kendiini kız kıtlıkta gibi diyette yapmıyom ki hayretbişey ya başıma ne geliyorsa bu adet yüzünden geliyor

Kım ıster kız vucud ıste bu garıp makıne kımı yer yer kılo almaz kımı bıraz kısar verır o yzuden zamanla kılo verme duruyor yada yavaslıyor mesela ben agır verıyorum ama 2 gun yıyım 5 kılo alırım abartısıxz kacamak kabul etmıyor benım vucugum son 1 aydır daha hassas buraya yazmadan once bazrn cok cok yıyorum ama almıyodum sabıt kalıyor ama sımdı 1 aydır affetmıyor yakıyor hemen bır kacamakta verıyor cezamı zor valla ama zoru başarıyoruz az kaldı hedefımıze ılerlıyoruz hemde sıkılasıyoruz ben dahada hırslıyım hatta kılo nasıl korunur arastırıyorım kalan 7 kılomuda verıcem ınanıyorum kendıme sende ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…