Tatlım alıntı yapmadığın için bazen mesajlar arada kayboluyorKiz benita sabah beri sana sesleneyrummmm sana gwcmist bi menu attiydim bana kalorisini hesaplasan
Benita özlem başka bi topikte daha yazıyorAyy bulastm bile ablacok ince dilim iki tane yedim az sekerliydi zaten 1ck da p.helvası Mefkurem ayy bide merak ettim kim alnms ckmis kizms
Anammm kız sen dolmuşun iyice
Boşver kim ne yerse yesin
Öyle verebiliyosa Helâl olsun
Hee gormemisim valla :-Dmefkurem .!.:Benita özlem başka bi topikte daha yazıyor
Ordaki bi kadın
Kız ne yapmalı seni
Öyle sayfadaydın görmedim deme sakın
Kız özlenmezmisin senMerhabalarr.. Ben geldım de pek ıyı gelmedım malesef..
1-)adet sancısı cekıyorum ınanılmaz derecede bırsuru ıgne yedım su torbası fılan.
2-)hastalıklar kulubune bende katıldım bogazım basım agrıyo burnum akıyo atesım var
3-)sınavımda cok kotu gectı butunlemeye kaldı yanı ısım.
Bıldırım fılan da yapamadım.
Bu sabah tartıldım 73.7 cıktım. regl sıslıgıdır dıye dusunuyorum cunku yılbası bıle bu kadar agır degıldı
Hepınızı de ozledım bussuru..
hasta olan herkese tek tek gecmıs olsun dıyorum. ozellıklemuska77 bacagın sısmıs sanırm gecmısı soyle boyle okudum.. cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.
Kılo veren herkesı de tebrık edıyorum kocalak
Ne var ne yok.? Nasılsınız bakalım ozledınız mı benııı
Guzel olmus cnm afiyet olsun sanadaBen de yazayım menümü. Geç bile kaldım.
Sabah 7 30
1 yumurta omlet 1 kk peynir tere 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 12 00
1 kase mercimek çorbası 4 kaşık kıymalı karnıbahar 1 kase yoğurt
Akşam 18.00
Yarım kase şehriye çorbası 1 tabak yoğurtlu kereviz
Su 2 lt
Spor 30 dk açıkhava yürüyüş
Hosgeldin tatlim gecmis olsunMerhabalarr.. Ben geldım de pek ıyı gelmedım malesef..
1-)adet sancısı cekıyorum ınanılmaz derecede bırsuru ıgne yedım su torbası fılan.
2-)hastalıklar kulubune bende katıldım bogazım basım agrıyo burnum akıyo atesım var
3-)sınavımda cok kotu gectı butunlemeye kaldı yanı ısım.
Bıldırım fılan da yapamadım.
Bu sabah tartıldım 73.7 cıktım. regl sıslıgıdır dıye dusunuyorum cunku yılbası bıle bu kadar agır degıldı
Hepınızı de ozledım bussuru..
hasta olan herkese tek tek gecmıs olsun dıyorum. ozellıklemuska77 bacagın sısmıs sanırm gecmısı soyle boyle okudum.. cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.
Kılo veren herkesı de tebrık edıyorum kocalak
Ne var ne yok.? Nasılsınız bakalım ozledınız mı benııı
Ozlemm 2345 sayfaya bakarmisin sana yazdim
Sağolasın cnmGeçmiş olsun ablaMefkurem kızlar iyi geceler :-*
Teşekkür ederim cnmMefkurem eşine geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun... Ne kadar birikmiş sayfalar oku oku bitiremedim:)Sağolasın cnm
Sanada iyi geceler
Özlemm bahsettiğin kişiyi tanıyormuyum benEmel kusura bakma tatlım sımdı farkettım bugun pek gıremedım hesapladım meyvesız 900 kalorıye yakın meyveyı yazmamıssın meyveler ısımle adet ama 1000 geçsede 1050 olur en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?