- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Abla oglen 45 disarda dolandim kizarmis tavuk alcaktim bisey bulamadim ya yarin pazar var okulun orda sebze stokliycam bakalimKız bende bütün gün mesaj yazmak için parmaklarımı oynatıyom oda spor sayılırmı
Menü kötü değil ama bana biraz kuru geldi
Keske sevkini kirmasaydin kizzzzz
Gunah diyeti birakir sonra
Tabiki tatlım
Bak ben kaç sefer emele özleme canana yada başkalarına kızmışımdır ama onlar alındımı
Çünkü onları çok sevdiğimi ve onların Kilo vermesi için söylediğimi biliyorlar
Hep diyorumya hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bu dertten kurtulmak için destek olmak zorundayız
Ben baktım cnm ne dediğine kötü bişey dememişin senHergun tatlı waffle makarna pılav ye 2,5 kılo ver elestırınce benj aşalıyorsunuz dedıgımde bu menuyle nasıl kılo verceksın aşalamısmıyım kusura bakmayın ama bır gunde makarna pılav daha saymadıgım seyler ve ustune tatlı boyle kımse kılo veremez bırsey dıycektınuz alıncaktı burda amac ne eleştırıcektınız ben hergun tatlı yesem akşamları ustıne pılav makarna 2,5 kılo versem sız menumu elestırmıycekmısınkz ınancakmısınız ??? Ben hayatım bıyunca alay etmedım kımseyle yada aşalamadım soyledıgımın aşalayıcı bır tarafı yok ben yapamaZsın orda dısıplın var dedım
Hiim yalan soyluyodu yani aman bosver kendimize bakalimHergun tatlı waffle makarna pılav ye 2,5 kılo ver elestırınce benj aşalıyorsunuz dedıgımde bu menuyle nasıl kılo verceksın aşalamısmıyım kusura bakmayın ama bır gunde makarna pılav daha saymadıgım seyler ve ustune tatlı boyle kımse kılo veremez bırsey dıycektınuz alıncaktı burda amac ne eleştırıcektınız ben hergun tatlı yesem akşamları ustıne pılav makarna 2,5 kılo versem sız menumu elestırmıycekmısınkz ınancakmısınız ??? Ben hayatım bıyunca alay etmedım kımseyle yada aşalamadım soyledıgımın aşalayıcı bır tarafı yok ben yapamaZsın orda dısıplın var dedım
Zaten burda birbirimizi önemsemesek, banane ne yerse yesin derizTabıkı dısıplınlı ve elestırıye acık olmalıyız hem burda ben kımseden art nıyet beklemem kızsanızda elestırsenızde alınmam bende yorum yapıyorum yerı gelıyor dertlesıyoruz hepınızı sevıyorum
Senin sebzeler bugün ortadan kaybolmuş
Sen bugün bildirim yaptıydın demi ben unuttum kaçtın
Offf bugün uçmuşun KızzzBıgun evde durmadım yedım yıne çıktım şımdı gırdım eve gun spor dısı 9631 adım atmısım
Hiim yalan soyluyodu yani aman bosver kendimize bakalim
Benimde var onlardanZuhal abla emel guzel menuleriniz bana pilav yaramadi emel az ye sende yavrum
Kizlar gelelim danisacagim seye.
Bugun xxxx markete bileklere baglanabilen agirliklardan gelmis.fiyat 7.5 tl idi
Bana ameliyat sonrasi lazim kas icin acaba onlari el bileklerine takip gogus icin hareket yapsam fayda olurmu 2.5 kilo 2 tane vardi
Offf bugün uçmuşun Kızzz
Zuhal abla emel guzel menuleriniz bana pilav yaramadi emel az ye sende yavrum
Kizlar gelelim danisacagim seye.
Bugun xxxx markete bileklere baglanabilen agirliklardan gelmis.fiyat 7.5 tl idi
Bana ameliyat sonrasi lazim kas icin acaba onlari el bileklerine takip gogus icin hareket yapsam fayda olurmu 2.5 kilo 2 tane vardi
Anammm kız sen dolmuşun iyiceBen ınanmadım 1 dılım borek yıyosunda artıya gecıyosun yesene oglen makarna yanına bıseler aksam pılav yanına bıseler ustune tatlı bakalım ertesı gun tartı ne der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?