💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kız bende bütün gün mesaj yazmak için parmaklarımı oynatıyom oda spor sayılırmı
Menü kötü değil ama bana biraz kuru geldi
Abla oglen 45 disarda dolandim kizarmis tavuk alcaktim bisey bulamadim ya yarin pazar var okulun orda sebze stokliycam bakalim

Keske sevkini kirmasaydin kizzzzz
Gunah diyeti birakir sonra

Hergun tatlı waffle makarna pılav ye 2,5 kılo ver elestırınce benj aşalıyorsunuz dedıgımde bu menuyle nasıl kılo verceksın aşalamısmıyım kusura bakmayın ama bır gunde makarna pılav daha saymadıgım seyler ve ustune tatlı boyle kımse kılo veremez bırsey dıycektınuz alıncaktı burda amac ne eleştırıcektınız ben hergun tatlı yesem akşamları ustıne pılav makarna 2,5 kılo versem sız menumu elestırmıycekmısınkz ınancakmısınız ??? Ben hayatım bıyunca alay etmedım kımseyle yada aşalamadım soyledıgımın aşalayıcı bır tarafı yok ben yapamaZsın orda dısıplın var dedım

Bende yazayım menümü
Bugünde Pro yaptım

Kalkınca ____1 ceviz, 2 incir, 2 kaysı ve suları

9.30 _____yarım tabak fırında et, peynir

14.00 _____1 tabak tavuk çorbası, yoğurt

19.30 _____1/2 tabak tavuk çorbası (dünkü çorba, bitti), 1/2 tabak tavuk ciğeri,az peynir, yoğurt

Su 2 lt olur

Birazdan en az 30 dk spor yapılacak

Tabıkı dısıplınlı ve elestırıye acık olmalıyız hem burda ben kımseden art nıyet beklemem kızsanızda elestırsenızde alınmam bende yorum yapıyorum yerı gelıyor dertlesıyoruz hepınızı sevıyorum

Ben baktım cnm ne dediğine kötü bişey dememişin sen

Hiim yalan soyluyodu yani aman bosver kendimize bakalim

Zaten burda birbirimizi önemsemesek, banane ne yerse yesin deriz
Sonuçta herkes kendine Kilo veriyor
Sende Seviliyorsun güzellik

Zuhal abla emel guzel menuleriniz bana pilav yaramadi emel az ye sende yavrum

Kizlar gelelim danisacagim seye.
Bugun xxxx markete bileklere baglanabilen agirliklardan gelmis.fiyat 7.5 tl idi
Bana ameliyat sonrasi lazim kas icin acaba onlari el bileklerine takip gogus icin hareket yapsam fayda olurmu 2.5 kilo 2 tane vardi

Benimde var onlardan
Tabiki olabilir cnm
Plates lastiği yada çemberide kullanabilirsin

Ark kuzenı zayıfladıktan sonra bacaklarına takıyordu kas gıclensın dıye

Ozlem bu listeyi bi hesaplarmisin guzelim 1000 kalori diyor ama ben hesapliyorum hatta ogle ve aksamki ekmegi ve meyveleri yeniyorum neredeyse1000 kalori ediyor

KAHVALTİ domates salatalik 1 dilim k.ekmegi 1 kkb.peynir

ARA 4 diyet biskuvi

OGLE 60 gr k.et salata 1 sb ayran 1 dilim k.ekmegi

ARA 4 diyet biskuvi

AKSAM 8 yk sebze yemegi ½ kase yogurt salata 1 dilim.k.ekmegi

Tekrae yolladim

Ben ınanmadım 1 dılım borek yıyosunda artıya gecıyosun yesene oglen makarna yanına bıseler aksam pılav yanına bıseler ustune tatlı bakalım ertesı gun tartı ne der :)
Anammm kız sen dolmuşun iyice
Boşver kim ne yerse yesin
Öyle verebiliyosa Helâl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…