- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Özlemm bahsettiğin kişiyi tanıyormuyum ben
Bnmki snasina da ckse babasna da ckse tembl olmk zrnda:))Benim.oglum 9ocakta 1 yasina girecek hic emwklwmediazicik ayakta kaliyor elimden.tut gezdir diyor oyle anasina cekmis himbill :)
Her öğünde karbon var cnm en azından akşam pilavı yemesen iyiymişSelammm ancak yazabildim k valideler bendeydi bugün ama arada okuma fırsatı buldum genede:)
Menüm kahvaltı kaşarlı tost çay
Öğlen pırasalı gözleme yarım, yoğurt
Akiam tavuk sote iki kaşık pilav salata
Bir kase meyve salatası
Su 2.5 litre
Spor yarım saat yürüdüm hızlı tempo
Sağol bitanemCanım geçmiş olsun... Ne kadar birikmiş sayfalar oku oku bitiremedim:)
Kız sen öyle deyince bende kötü hissettim kendimiDıger topıkteydı 3,4 gun yazdı ruya
Tamırcısı gıbı bıseydı galıba adı sen buaya yazdıgın gun oda yazmıs bende sona dıger tarafa benı asalıyorsunuz yazmıs sen soyle orda elstırı bıle yapılmıyor orda yapamayan burda hıc yapamaz
Ay ablam gcms olsn yaaKızlar spor yaparım demiştim ama çamaşırları falan yerleştirdim
Birazdan eşimin çantasını hazırlıcam
Kıl Dönmesi var yarın ameliyat olacak
Sabah 7 de hastanede olacaz
Ordan net çekerse beklerken buraya gelmeye çalışırım
Kız sen öyle deyince bende kötü hissettim kendimi
Biz çokmu sertiz yoksa
Sabah fena değilde şekercimKizlar dun menumu paylasamsmstm. Bgn yazayim:)
Sabah
Bi yumrta
Bi tam bgday lavasi
Uzerine tahin pkmz
Bi fincan sut
Ara
Bi msndalina
Aksam
Bi tabak bulgr koftesi. Sanrm bi tabak bulgr pilavna drnk gelir.
Bol yogurt.
Cayin yanina
Uc bes findik fistik
Bi avuc leblebi
Iki dikim ayva
Sağolasın cnmAy ablam gcms olsn yaa
Bugün bikaç kere tekrarladım ama bana göre Kilo vermek en başta disiplin işiO acıdan demedım dısıplın var bırbırımızı yanlıs anlamadan yorumluyoruz buranın dısıplını herkezın menulere yorum yapması onermesı benım cok hosuma gıdıyor zaten amac duzen degılmı
Kacak biz sni sinavlarini ver die serbest braktk niye kalion hiiiMerhabalarr.. Ben geldım de pek ıyı gelmedım malesef..
1-)adet sancısı cekıyorum ınanılmaz derecede bırsuru ıgne yedım su torbası fılan.
2-)hastalıklar kulubune bende katıldım bogazım basım agrıyo burnum akıyo atesım var
3-)sınavımda cok kotu gectı butunlemeye kaldı yanı ısım.
Bıldırım fılan da yapamadım.
Bu sabah tartıldım 73.7 cıktım. regl sıslıgıdır dıye dusunuyorum cunku yılbası bıle bu kadar agır degıldı
Hepınızı de ozledım bussuru..
hasta olan herkese tek tek gecmıs olsun dıyorum. ozellıkle @muska77 bacagın sısmıs sanırm gecmısı soyle boyle okudum.. cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.
Kılo veren herkesı de tebrık edıyorum kocalak
Ne var ne yok.? Nasılsınız bakalım ozledınız mı benııı
Ay ama abla nasi cnm ckti var ya anlatamam. Bildgn sayikliodum:)) bi kac kofte yiyip durdursmadm da kndmiSabah fena değilde şekercim
Bulguru bide akşam yemişinki bilemedim
Sonrasındada kırıntı var
Bugün bikaç kere tekrarladım ama bana göre Kilo vermek en başta disiplin işi
Ben pasta yiyim sen bana afiyet olsun de
Eeee ben ne anladım bu işten
Evet hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini
Ama çoğu zaman buraya yazıcaz laf duyacaz diye utanıp yemiyoruz
Bende öyle işte bi başlarsam doymuyorum illa sonunu getirecemAy ama abla nasi cnm ckti var ya anlatamam. Bildgn sayikliodum:)) bi kac kofte yiyip durdursmadm da kndmiustelk spor da yapamadm bgn. Dovun beni
Ne mutlu tatlımBende boyle dusunuyorum amac aynı kımse kotu nıyetle soylemez burda bende sorunluluk hıssedıyorum kardesıme anlatıyorum sızı destegınızı senın bana kızmanı bıle yanlıs anlamam alınmam ıyılıgım ıcın soylersın yada arkadaslar dısıplındız spor bıle kılo verdırmıyor ben daha oncede spora guttım 3,4 gun dısıplın 3 gun bozuyodum kımse bıse demıyordu ne oldu spora gıdıp kılo alan ben oldum ama bu 5 aydır spordakı 1 hoca ve sızler sayesınde hayat boyu beslenmemı degıstırdım dıyetnı yapıyosun dıyenlere duzgun saglıklı beslenıyorum dıyorum
Ne mutlu tatlım
Burdaki herkesin motive olarak devam etmesi ve Kilo vermesi beni çok mutlu ediyor
Yoksa hepimiz boşa kürek çekmiş oluruz
Inşallah hep mutlu ol güzelimKesınlıkle burdakı duzen dısıplın evede yansıyor ben sımdı duyuyorum zayıflamıssın dıyolar 3,4 gundur cok mutluyum
Ama ama amaaaaBende öyle işte bi başlarsam doymuyorum illa sonunu getirecem
O yüzden ne zamandır kısır mercimek köfte yapmıyorum
Valla senin bünye bi oyun etmezse bize gerek kalmadan yarın tartı gösterir gününü
Ben kendimi düşününce öyle dedim kuzumAma ama amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?