💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Özlemm bahsettiğin kişiyi tanıyormuyum ben

Dıger topıkteydı 3,4 gun yazdı ruya
Tamırcısı gıbı bıseydı galıba adı sen buaya yazdıgın gun oda yazmıs bende sona dıger tarafa benı asalıyorsunuz yazmıs sen soyle orda elstırı bıle yapılmıyor orda yapamayan burda hıc yapamaz

Her öğünde karbon var cnm en azından akşam pilavı yemesen iyiymiş
Bide 1 kase meyve fazla geldi
Akşamları açlık hissedersen yoğurt yada tarçınlı süt daha doğru bir tercih
Akşam yenen meyve şekeri yağa dönüşüyor
O yüzden meyve yiceksek erken yememiz gerekiyor

Kız sen öyle deyince bende kötü hissettim kendimi
Biz çokmu sertiz yoksa

Kizlar dun menumu paylasamsmstm. Bgn yazayim:)

Sabah
Bi yumrta
Bi tam bgday lavasi
Uzerine tahin pkmz
Bi fincan sut

Ara
Bi msndalina

Aksam
Bi tabak bulgr koftesi. Sanrm bi tabak bulgr pilavna drnk gelir.
Bol yogurt.

Cayin yanina
Uc bes findik fistik
Bi avuc leblebi
Iki dikim ayva

Sabah fena değilde şekercim
Bulguru bide akşam yemişinki bilemedim
Sonrasındada kırıntı var

Bugün bikaç kere tekrarladım ama bana göre Kilo vermek en başta disiplin işi
Ben pasta yiyim sen bana afiyet olsun de
Eeee ben ne anladım bu işten
Evet hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini
Ama çoğu zaman buraya yazıcaz laf duyacaz diye utanıp yemiyoruz

Kacak biz sni sinavlarini ver die serbest braktk niye kalion hiii ama nyse dur aciklansin her sinavdan bekledigmz notu alsaydik ohooo gecms olsn. Corek otu yagini tavsiye ediyordu defne bogaz agrisna falan. Dene bnce:)

Bende boyle dusunuyorum amac aynı kımse kotu nıyetle soylemez burda bende sorunluluk hıssedıyorum kardesıme anlatıyorum sızı destegınızı senın bana kızmanı bıle yanlıs anlamam alınmam ıyılıgım ıcın soylersın yada arkadaslar dısıplındız spor bıle kılo verdırmıyor ben daha oncede spora guttım 3,4 gun dısıplın 3 gun bozuyodum kımse bıse demıyordu ne oldu spora gıdıp kılo alan ben oldum ama bu 5 aydır spordakı 1 hoca ve sızler sayesınde hayat boyu beslenmemı degıstırdım dıyetnı yapıyosun dıyenlere duzgun saglıklı beslenıyorum dıyorum

Ay ama abla nasi cnm ckti var ya anlatamam. Bildgn sayikliodum:)) bi kac kofte yiyip durdursmadm da kndmi ustelk spor da yapamadm bgn. Dovun beni
Bende öyle işte bi başlarsam doymuyorum illa sonunu getirecem
O yüzden ne zamandır kısır mercimek köfte yapmıyorum

Valla senin bünye bi oyun etmezse bize gerek kalmadan yarın tartı gösterir gününü

Ne mutlu tatlım
Burdaki herkesin motive olarak devam etmesi ve Kilo vermesi beni çok mutlu ediyor
Yoksa hepimiz boşa kürek çekmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…