💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Inşallah hep mutlu ol güzelim
Banada bikaç gündür durgun gibi geldin

Hasta degılım gıbıyım sınuzıt var bende spordada cok yoruluyorum grup derslerı artık yormaya başladı nefeste zor alınınca halsızlestım ıst 3,4 gündur aşırı soguktu bugun bıraz yumuşadı hava herkez hasta bu kadarka kurtulursam şükür bıde malum kabızlık ruhsal sıkıntı bıle yapıyormus bugun egzersı sıtesınde dıyet sıtelerınde baya arastırdıım fıstık ezmesını aldım sabahları yıyım dıyorum 1 çay kaşığı bide spor oncesı muz yıyın enerjı verırmıs denesemmı dıyorum

Oncelıkle tesekkur ederm herkese.. Ya yogunluk bıtermı hıc.. Daha bı tane sınava gırdım.. Yarın da var cuma da var sonra haftaya var. Bı hafta ara sonra butunlemeler var.

Gercekten 6 tane dersım var ama cok zorlanıyorum defter kıtap acık bı sınavdı. O derece de zor yanı calıstıgım halde kalakaldm oyle.. Sımdı opuyorum arada gelırım ben. Hepınız sevılıyosunz. Ayrıca zuhal abla esın ıcın ekstra gecmıs olsun sımdıden

Canım spoa gitmeden yeşilçay iç netebolizmayı hızlandırıyor daha fazla enerji harcıyorsun spor hocası demişti bize

Aynen canım orası çok sakin bir topik eleştiri tabiki ola ak yanlışlarımızı nasıl görücez yoksa

Güzel olmuş asyam...
Vay vay ne güzel olmuş..
Bende hafıza yokki hiç hatırlamıyorum
Yanlız değilsin bende hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…