- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Inşallah hep mutlu ol güzelim
Banada bikaç gündür durgun gibi geldin
Ablaaa yarn tarti gnu deil ki yemnle odumu kopardnBen kendimi düşününce öyle dedim kuzum
Sende nasıl etki eder bilemem
Canım spoa gitmeden yeşilçay iç netebolizmayı hızlandırıyor daha fazla enerji harcıyorsun spor hocası demişti bizeHasta degılım gıbıyım sınuzıt var bende spordada cok yoruluyorum grup derslerı artık yormaya başladı nefeste zor alınınca halsızlestım ıst 3,4 gündur aşırı soguktu bugun bıraz yumuşadı hava herkez hasta bu kadarka kurtulursam şükür bıde malum kabızlık ruhsal sıkıntı bıle yapıyormus bugun egzersı sıtesınde dıyet sıtelerınde baya arastırdıım fıstık ezmesını aldım sabahları yıyım dıyorum 1 çay kaşığı bide spor oncesı muz yıyın enerjı verırmıs denesemmı dıyorum
Aynen canım orası çok sakin bir topik eleştiri tabiki ola ak yanlışlarımızı nasıl görücez yoksaDıger topıkteydı 3,4 gun yazdı ruya
Tamırcısı gıbı bıseydı galıba adı sen buaya yazdıgın gun oda yazmıs bende sona dıger tarafa benı asalıyorsunuz yazmıs sen soyle orda elstırı bıle yapılmıyor orda yapamayan burda hıc yapamaz
Canım onu yaptım ama nerden fotoğraf yükliycem onu bulamadımİlkay mrb album ayarlarinda takip ettiklerim var onu sec sadece aenin takip ettiklrin gorur canim
Guzel stresler canm saglcakla alcak insallah kucagnaSuan dogumdaaa offf cok stresli bisey yyaww
Ayyy canım inşallah kolaty doğum olur ikiside sağliklı bir şekilde çıkarlar doğumdan sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canımSuan dogumdaaa offf cok stresli bisey yyaww
Buldum canım eski halimde bir foto bulayım yükliycem bakalım:)Yukarda sol ustte 3 cizgi varya oraya bas albumlere gir orada yeninalbum.oluturde oyle yapiliyo canimm
Güzel olmuş asyam...menümü vereyim
sabah
1 haş. yumurta
5 zeytin
salatalık
1 çay bard lor
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
1 elma
ara
bitkiçayı
öğle
menemen
bir parça ekmeğin ucundan aldım midemi tutmadı
ara
bitkiçayı
akşam
tavuk
salata
su 1,5
spor 30 dk yürüyüş
akşam çay içerim
Vay vay ne güzel olmuş..MENUM
KAHVALTİ 07.45 1 salatalik 1h.yumurta 1 ç.ekmegi 1 kk b.peynir
ARA 08.45 tek sekerli t. kahvesi
ARA 10.30 2 galeta
OGLE 13.00 2 tavuk baget salata 1 sb ayran 6-8 yk bulgur pilavi
ARA 16.50 2 k.kayisi 1 incir
AKSAM 18.00 kabak sote yogurt
Su 3 lt
SPOR
mekik .....60
Sguat ......35
Twister ...50
İp atlma..60
Bacak .....60 sporu yapicam
Yanlız değilsin bende hatırlamıyorumBende hafıza yokki hiç hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?