- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Hoşgeldin canım. İnsallah hep beraber veririz.Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
Hoşgeldin canım bende defneSelamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Hiii hain herm yazdım hem gelmiyon ha!Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
Memnun oldum canım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Sizler gibi başarılı olmak için gayret edicem..Hoşgeldin canım bende defne
38 yasında iki çocuk annesiyim.
Hiii hain herm yazdım hem gelmiyon ha!
Küstüm sana!!
Burası full destek tatlım geriye azim kalıyor zaten.Memnun oldum canım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Sizler gibi başarılı olmak için gayret edicem..
Ohhh maşallah güzelim dediğin gibi hiç bi engelin kalmamış2 hafta oldu galiba leslie gibi bişş yapmayalı.dışarı zaten çıkamıyrm cocuk yeni iyileşti.neyse bugü şeytanın bacagını kırdım.1 millik les yaptım.
bebeğimiyileşti
kayınvalidem gitti
ben de iyiyim elhamdülillah
bahaneler bitmiştir inşallah.tam gaz devam
Ohhh maşallah güzelim dediğin gibi hiç bi engelin kalmamış
Hadi gözün aydın canancım.2 hafta oldu galiba leslie gibi bişş yapmayalı.dışarı zaten çıkamıyrm cocuk yeni iyileşti.neyse bugü şeytanın bacagını kırdım.1 millik les yaptım.
bebeğimiyileşti
kayınvalidem gitti
ben de iyiyim elhamdülillah
bahaneler bitmiştir inşallah.tam gaz devam
Canım benim bende seni merak ediyordum napıyor nerede diye herşey yolundamıKizlar yeni motivasyona ihtiyacim var. Vermek istiyorum artik kilolarimi 87 oldum geldim moralim bozuk
Vildan80
benita_ask
Kız naptı biliyonmu?Canım benim bende seni merak ediyordum napıyor nerede diye herşey yolundamı
Hoşgeldin canım emin ol doğru yerdesin be de 35 yaşında iki çocuk annesiyim aynı kilolardatız bende yeni katıldım çookk memnunum bı kez başaracağım :)Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
canım benim hoşgeldin bende 5. Takımdayım neden devam etmiyceksin oranın ortamıda çok güzel aynı kilolardayız sen yaparsın azimlisin başaracağından eminimmmKendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Hadi gozun aydın
Naber fıstık?
Romatizma canım.
İzin senin benim tarafında sorun yok fazlasıyla hakettin.
Kizzz.ozlem ne yicen aksammm bak yarin tarti varrrr
Saka saka sen bilirsin tatlim.eglenmene bakkk.
Zuhal.ablammmm allah.kolaylik versin
Birgulll sen.beni niye onemsemiyosun kac gundur sana yaziyorum.
Kustummmm
Afiyet olsun şimdiden bitanem..Bugun slondakılerede dedı. Ben eskıaı gıbı kardıo cougunluk yapcam bana daha ıse yarıyor ne zmandır dısarda yemıyorum abartmam ama bugun yerım
Afiyet olsun şimdiden bitanem..
Yarayacağına eminim benimkide elimi atınca avuç avuç dökülüyordu..Teşekkür ederım canım sarmısagıda yapıyorum kns bendede ıse yarar saclarım cıdden dokluyor
Menüm güzel canım iyi eğlenceler resimleri merakla bekliycemkızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
ara
1 elma
ara1 bardak tarçınlı süt
akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor
su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize
Afiyet olsun asya..kızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
ara
1 elma
ara1 bardak tarçınlı süt
akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor
su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?