- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
yok canim Allah in izni ile bozmak yok. Bahanemde kalmadi zaten... seni seviyorum canim. Her zaman desteksin.
Sagol canım sen de çok guzel kilo verdin takip ediyorum.
Sen bizim ablamizsin o zaman desene. Ben 28 yasindayim. Yarin sabah bildirimimi yapacagim ve duzenli menulerim olacak.
Kız naptı biliyonmu?
Takıma yazdı gelecem dedi sonrada buraya vazgeçtim dedi...
Sihirlielma tatlitambak slm nasilsiniz?
Ebrunun grup hepmi geliyor nne ebruyuda cagirsak
Canım benim bende seni merak ediyordum napıyor nerede diye herşey yolundamı
Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
Olurmu öyle şey..Canim gelirim ama ola ki internet kesintisi oldu. Ya beni atarlarsa
Yoksa kati kurallara ihtiyacim var yani
Menüm
8,00
3 dilim çavdar/1 haş. yumurta/peynir/1 çay kaşığı reçel
14,30
2 mercimek köftesi (oğlun dysania nın msjını gördü aşerdi)/kıvırcık
19,00
2 çorba kaşığı musakka/1 çorba kaşığı bulgur pilavı/1 mercimek köftesi
su 2 olur
Kahvaltıda ekmek yemezsem ölürümmmSenin menulerde ekmek gormezdim once den sanki .
Sağol canım bırakmanı gercekten ıstemem
GÖz'ün aydınnnnSlm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
Sagol canim benim. Bunu gercekten istedigini biliyorum
Bak ben 64 gordum kot aldım usttum38 bden oldu cok mutlu oldum Zorlanıyorum ama acayıp kararlıyım sımdı dısardayım net baglantısı kotu foto koyarım bakarsın
Ozlemim.menun guzel canimm ogle yemissin.ama yakmissindir
İyi seyirler cancagzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?