💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menun guzel cnm bende daha cok dikkat etcem adasim sende cok disiplinli gidiyosun

2 yenı gaz buldum kendımebu ay sonu yada subatta tatıle gıtme ıhtımalım var elbıse kot gıymek ıstıyorum ama asıl onemlısı nısan sonu dogum gunum 58 olursam geçen seneden bu seneye nısana 18 küsür kilo vermıs olcam rn büyük hedıye boyle hedef olunca motıve oluyorum bende çok işe yarıyor

Valla tatil guzel olur. Ben de sömetr tatilinde bir haftalığına ailemin yanina giderim belki. Şubatın ilk haftası. Ay bi 85 olsam. Sen de doğum gunüne 58 inşallah.

Akşam çeşit baya fazla ama sınırı aşmamışsın..güzel canim.

Akşamları cesıdı fazla yapıyorum gozumu doyumaya çalışıyorım

Ekmek yemedıfın ıcın pılav sorun olmaz 2 kasıkla ben duramıyorum oyuzdrn hiç bulaşmıyorum senı tebrık edıyorum

Valla tatil guzel olur. Ben de sömetr tatilinde bir haftalığına ailemin yanina giderim belki. Şubatın ilk haftası. Ay bi 85 olsam. Sen de doğum gunüne 58 inşallah.

Nerdeyse 1 ay var verırız bunları kendımıze hedef yaparsak daha hırslı oluruz kılolar ınatcıysa bızde ınatcıyız

Özlemcim goji berriyi sormuşunya
Birçok faydası var ama günlük 30-50 gr mı geçmemen lazım
Yoksa zararlı hale geliyor
Ayrıca altın çilek değil bu
Kuru olarak satılıyor, Kırmızı kuru kuş üzümüne benziyor ama tatsız
Birazda pahalı

Eee bundan alâ motivasyon mu olur?

Guvendıgıım bır aktardan aldım kucuk paket adam akşamdan 1 tatlı kasıgı gojı ye kaynar su koy sabah aç karnına ıc meyveyıde ye dedı bır blogdada sabah akşam bu yontemle ıcın kabızlık kalmaz yazmıslar yarın sabah başlıycam ıns işe yarar

İnşallah işine yarar canısı

Eee bundan alâ motivasyon mu olur?

Evet kendımı gaza getırıyorum :) bu arada çorekotu yagınıda sordum bır ıkı marka vardı ama belle bır marka var bıttı getırcem dedı faydalarıyla ılgılı bır kağıt verdı metabolızmayı hızlandırıyormus kan dolasımını hızlandırıyormus reglı sancılarına ıyı gelıyomus sadece ben degık evde hepımız kullanabılırız romatızma var annemde onada ıyı gelırms cocuklarsa kardesım cocuk degıl ama astım bronşıt ıyı gelıyormjs benım kardesımde alerjık astım başladı belkı ondada işe yarar bıse sorcam sute katıp ıcsek olurmu

İyi aksamlar hanimlarrrr menumu yaziyim
8;00 2 dilim ekmek
2 zeytin
Tost makinasında sucuk kizarttim esinle oğluna tost yaptım Bende 3-4 ince dilim yedim
Peynir

12:30 1 kase yoğurt
1 kucuk muz

15:30 ıspanak
Yoğurt
3 lokma Ekmek

18;30 mercimek çorbası
Salata

Su 1-1,5 arası boğaz fena yarin bir özel hastaneye gidicen KBB ye randevu aldım bu şehirde diğer turlu Dr a gitmek imkânsız gibi bisey

Hiç bilmiyorum ben bir çay kaşığı içip üzerine ılık su içtim hep.

Geçmiş olsun canım menun gayet guzel.

Haftaya cuma camide mevlid kandili kutlaması yapı caz 1 ay içinde yapilabiliomus ya ilahiler şiirler skeç falan hediyelesme peygamber efendimizin yad edi ez 2 gundur onla ugrasiom hocaya yardim ediyorum​
skeci falan cikarttk pek umudum yok ama insallah guzel olur anam kadınlara laf anlatcam diede konustukca su an boğazın zonkluyor resmen cok zor

Kolay gelsın canım allah kabul etsın

Allah kabul etsin gülüm
Bende oyle ıcerımde kardesım ıcmez cıns bıraz :)
Bu küçükler niye hep cins oluyor yahu?
Teşekkürler canim
Rica ederim hayatım.

Ellerine sağlık canim.

Ayyy ciddi mi bu degisimi gormek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…