💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menün süper yanı söylenecek kelime yok gerçekten ben gojiyi denicem ama önce iyilesiyim bi

Haklısın alışmak gerek ama ben halen bu konuda çok zorlanıyorum.
Abur cuburcu tatlici bi kocads bende var. Bizde markette hem tartisiyoz hem guluyorum karisik bisey.ben birskiyorum o koyuuyor almayada geri baska bsy korkuyor. Şu zamanlarimda almayalim diyorum ama yoook. Kendisi kilo acisindan gayet iyi relax. Alsada yavas kilo alan biri. Nabalim yaa eve almamaya ikna edemesemde is yerine gotur die veriyorum ama gene kalan kaliyor. Bendr yiyorum dayanamiorum ne yalan solim:)
Bazen yiyorum bazen tutuyorum arasi gidip geliyor. Onlar btene kadar idare edioz:)
Abur cuburu birak bi gun evdr tatli yapmiyim gidiyor bildigi yerden tatli aliyor. Ama o tatlilardan cok bana cikolatalar cazip geliyor

Mefkurem
Abla ya dun oyle bi yorgundm ki bebegminuytrken bn de uyuyakalmsm:) menumu paylasamadm o yzdn dun.
Ayruca iftiharla soyleyeblrm kii dun menumde cis yoktuu:)
Sut-yumurta-salata uclusune abandim :) tek kusurum sanrm salatayi ( peynirle beraber) spor donusunde saat 9 bck gbinyememdi. Gec oldu yani. Ama onn dsnda kotu bsey yok:)

Gunaydin herkse..
Dün menu veremedm bide disarda abur cubur da gitti yani.okadar yorgundumki hergünum ayri tempoda ben brazda bu yuzden yesemde almiyorum sanirim dün tekrar tartida 68 bucugu gordum. 66 olmam lazm ocak 24..ama yememe yok bi aksamlari yemiorum reglde olmadim.. ben tutamiorum kendimi olana kadar vermiyim menu yaa bi tut bi tutma yook olmuyor özür dilerim

Biraz bana yuklenmis gibi oldun abla ama sknti degil ;-)

Goze birsey batmiyor dolma az daha erkrn olsaymis aslinda ama batmadi gozume bsy:)

Bana içinde şeker bulunan herşey cazip geliyor desem.

Günaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!

Diyor ya doktorlar aksami sabah sabahi aksam yemrgi gibi yiyin sennkidr o misal olmus bence aksami corbayla kapatman iyi :)

Valla güzel emelcim hiç cıs yok..
Canım bidaha atma günah..
Bi tanesini kendine ayır sabah kahvaltıda ye hiç birey olmaz.
Ben kahvaltıda ne pastalar kurabiyeler yedim...
Gerisinide çocuğu olan bi komşuna ver eşim çok almış diyerek..

Menün harika ayrıca..

Gecmis olsun ablacim dkkatvet. şu sirf yogurt hurma kürümü dedigin

Ben de denemek istedim ama zor geliyor bana. Başlamadım hiç.

Ohh ozendm hafifligine menunun:)

Dcek bsym yok:)

Her zamanki gibi çok güzel asyam.
Kiz ben defalarca söyledim. Hep tamam diyor. Getirip çayin yanina koyuyor. Allah yardımcimiz olsun.
Canım alış valla benim eşim çocuklar ne cıssslar istiyorlar benden..
Ben diyetteyim diye onları mahrum edemem..
Herşeyi yapıyorum ama çoğunlukla yemiyorum...
Biraz daha iradeli ol adamıda bunaltma..
Senin yapıp yemediğini görünce acıyıp bi daha istemiyorlar zaten..

kullandığım ilaç iştah açtı gülüm kv gilden dönüşte bişeyler almamak için zor tuttum kendimi pastaneye uğrayayım dedim geri vazgeçtim ama savaştım bir süre
Ah asyam ben o savaşı her sabah veriyorum..
Yürüyüşten dönerken poğaçalar fırından yeni çıkmış oluyor...
Buram buram kokuyor heryer...

Benim menüm gelsin
9:30 2 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
3/zeytin

12:00 muz
Süt

15:00 1.5 haşlanmış patates

18:30 1 tbk türlü
1/2 kase yoğurt

Su 2 civarıdır sanirim
Çok iyi mügecim...
Güzel menü canim. Afiyet olsun..
Teşekkür ederim canım.
Ya canim bu turluyu ben eskiden sebzeleri kızartır yapardım. Sen nasil yapiyorsun. Tadı güzel oluyor mu.
Canım sebzeleri soğanı kavurduğun yağda kavur...
Kızartmadanda çok lezzetli oluyor..

Menü güzel esracım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…